gabrogabro Reputație: 2334 Postat Septembrie 19, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 19, 2014 S-a intamplat si tine si in prezent, Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 19, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 19, 2014 da Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Fratilor ,asa chimie intre mine si Andra nu am întâlnit pana acum.Nu i vb de dragoste dar imi face placere sa merg la ea.satisfactia e reciproca.,desi nu credeam ca asta o sa fie posibil.Imi place tipa )) 1 1 Link spre comentariu
joe black Reputație: 412 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 20, 2014 prietene ... dar oare e chiar chimie ?? sau actorie ? Fratilor ,asa chimie intre mine si Andra nu am întâlnit pana acum.Nu i vb de dragoste dar imi face placere sa merg la ea.satisfactia e reciproca.,desi nu credeam ca asta o sa fie posibil.Imi place tipa )) chimie sau actorie ? Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 20, 2014 nu vad unde ar fi actorie sau pt ce ar fi buna actoria in cazul meu? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 si mie mi s.a intamplat sa ma indragostesc de un client....si de mai multi sa imi placa 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Fratilor ,asa chimie intre mine si Andra nu am întâlnit pana acum.Nu i vb de dragoste dar imi face placere sa merg la ea.satisfactia e reciproca.,desi nu credeam ca asta o sa fie posibil.Imi place tipa )) poate intre tine si manuela Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 20, 2014 te rog frumos nu te mai baga in seamă cu mine. 1 2 Link spre comentariu
joe black Reputație: 412 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 20, 2014 nu vad unde ar fi actorie sau pt ce ar fi buna actoria in cazul meu? eu ziceam ca ea e actrita ma .. Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 20, 2014 nu cred.a fost prea pasionala in tot ce a facut.cel mai pasional fk de care am avut parte de la fetele de aici.dar e posibil orice nu? )mi a placut fff mult tot ce sa întâmplat 2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 20, 2014 ce trist e asta Link spre comentariu
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Partajează Postat Septembrie 21, 2014 ce trist e asta Nu te mai baga cu el in seama,te rog frumos! Numa' nebuni băăă Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 21, 2014 pai nu are absolut nimic de zis,niciodata.asa ca nu ar de ce sa se bage in seama cu mine. Link spre comentariu
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Septembrie 21, 2014 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3cyl3pfWn1r8gsqgo1_500.gif Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 21, 2014 dragi ti-s ...alexandrioane fetele? dragi! si ele de tine? si mie de ele! :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 21, 2014 prietene ... dar oare e chiar chimie ?? sau actorie ? chimie sau actorie ? chimie, sigur cineva ia substante ..... :laugh2 Link spre comentariu
simina sun Reputație: 122 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 21, 2014 sa-ntamplat tranzitoriu Platinum, eu zic să faci cumva să-ți blochezi reputația, ăsta e numărul perfect de puncte. ) Asta așa, că mi-a sărit în ochi. Iar ca să răspund, la rându-mi, conform subiectului topicului (că doar de divagări e plin forumul), declar că n-aș ști exact cum să numesc sentimentul, dar da, am dezvoltat anumite tipuri de atașament față de oamenii întâlniți în acest context. Față de unii m-a stăpânit o pură empatie, cu unii am dezvoltat amiciții sincere, față de alții m-a încercat un soi de tandrețe exagerată, asemănătoare înamorării, iar puțini, extrem de puțini, au reușit să-mi stârnească adevărate pasiuni.Cu toate astea, mă consider o norocoasă, întrucât mulți dintre partenerii mei s-au dovedit a se păstra memorabili, iar asta mă ține încă aici. Am spus încă de la început, momentul în care va înceta să îmi mai pese de fiecare întâlnire în parte, ori momentul în care voi sesiza estomparea unei emoții, va fi fără doar și poate acela în care mă voi opri. 9 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Platinum, eu zic să faci cumva să-ți blochezi reputația, ăsta e numărul perfect de puncte. ) Asta așa, că mi-a sărit în ochi. Iar ca să răspund, la rându-mi, conform subiectului topicului (că doar de divagări e plin forumul), declar că n-aș ști exact cum să numesc sentimentul, dar da, am dezvoltat anumite tipuri de atașament față de oamenii întâlniți în acest context. Față de unii m-a stăpânit o pură empatie, cu unii am dezvoltat amiciții sincere, față de alții m-a încercat un soi de tandrețe exagerată, asemănătoare înamorării, iar puțini, extrem de puțini, au reușit să-mi stârnească adevărate pasiuni.Cu toate astea, mă consider o norocoasă, întrucât mulți dintre partenerii mei s-au dovedit a se păstra memorabili, iar asta mă ține încă aici. Am spus încă de la început, momentul în care va înceta să îmi mai pese de fiecare întâlnire în parte, ori momentul în care voi sesiza estomparea unei emoții, va fi fără doar și poate acela în care mă voi opri. cu mențiunea că ai semnătura... Nothing of me is original. I am the combined effort of everyone I've ever known. ― Chuck Palahniuk, Invisible Monsters (alooo, alooo,....taci Nicule, mai dă-le 100 lei la salar, taci fă.....alooo....aloooo) am brad ecologic, nu-l demontez niciodata http://1.bp.blogspot.com/-nPMrIm4mxRU/U3wPekQlGrI/AAAAAAAAAuw/u-cX5eDSWqE/s1600/sotii+ceausescu.jpg Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 21, 2014 frați...."evrei", nu vreau să fiu ingropatăăăă in tara asta :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 21, 2014 acolo e nicu ? cand l-au impuscat/? Link spre comentariu
beverlihils Reputație: 185 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat Septembrie 21, 2014 am citit cu multa atentie postarile Siminei,sincer,mi-au placut...fata asta e chiar desteapta,pacat ca-i la Cluj,departe ,departe... Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Septembrie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Platinum, eu zic să faci cumva să-ți blochezi reputația, ăsta e numărul perfect de puncte. ) Asta așa, că mi-a sărit în ochi. Iar ca să răspund, la rându-mi, conform subiectului topicului (că doar de divagări e plin forumul), declar că n-aș ști exact cum să numesc sentimentul, dar da, am dezvoltat anumite tipuri de atașament față de oamenii întâlniți în acest context. Față de unii m-a stăpânit o pură empatie, cu unii am dezvoltat amiciții sincere, față de alții m-a încercat un soi de tandrețe exagerată, asemănătoare înamorării, iar puțini, extrem de puțini, au reușit să-mi stârnească adevărate pasiuni.Cu toate astea, mă consider o norocoasă, întrucât mulți dintre partenerii mei s-au dovedit a se păstra memorabili, iar asta mă ține încă aici. Am spus încă de la început, momentul în care va înceta să îmi mai pese de fiecare întâlnire în parte, ori momentul în care voi sesiza estomparea unei emoții, va fi fără doar și poate acela în care mă voi opri. Super! Fiecare intalnire va avea farmecul ei si iti va oferi noi emotii. Ce-ai zice sa postezi si aici: http://nimfomane.com/forum/topic/31544-recenzii-pe-dos/ (niste emotii) Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 21, 2014 acolo e nicu ? cand l-au impuscat/? sunt parintii natiunii române, impuscati in ziua de crăciun, nu-i păcat, e doar un semn nasol....nu zic ce simbolizeaza ca nu vreau sa mor la fel , vreau sa mor ca evreul Ion Iliescu, acasa, saraca si cinstita si...largită Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Septembrie 21, 2014 am citit cu multa atentie postarile Siminei,sincer,mi-au placut...fata asta e chiar desteapta,pacat ca-i la Cluj,departe ,departe...Simina Sunreal care au lipici emotional isi gasesc unu de care sa le placa si lor (si care are baza materiala, ca doar pt asta fac ce fac), si nu ajung pe ...iarbă...e asa cum zice semnatura ei, nu se implica, iti mai fute si o injuratura in gand, daca e trecuta (dupa 33-35 ani) , asa ca, interesul e banu, strict, pana dau de alesu, dupa aia dispar, acuma care nu are lipici, clacheaza, asta e... sun trap... Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2014 http://s14.postimg.org/ekmz7y9s1/00000.jpg 5 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum