ineess Reputație: 1171 Postat Martie 19, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Martie 19, 2021 Nu sunt singura in locatie, am colega! Preturile si serviciile mele nu sunt negociabile! Tin sa specific inca o data aceste lucruri pt ca am fost sunata de un domn care mi-a zis ca are numarul meu dupa acest forum. O zi frumoasa va doresc!
boris32 Reputație: 33 Postat Martie 19, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Martie 19, 2021 Acum 3 minute, ineess a spus: Nu sunt singura in locatie, am colega! Preturile si serviciile mele nu sunt negociabile! Tin sa specific inca o data aceste lucruri pt ca am fost sunata de un domn care mi-a zis ca are numarul meu dupa acest forum. O zi frumoasa va doresc! Acel domn probabil este un cretin care nu a văzut femei în viata lui și încearcă și el sa ajungă la o femeie pe bani mai putini Nu trebuie băgați în seama astfel de oameni pentru ca te supara și nu o sa mai fii tu în întâlnirile cu noi Evita și vei fi mai câștigată 2 2
ineess Reputație: 1171 Postat Martie 22, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Martie 22, 2021 Buna. Programul meu incepe zilnic la 11-11:30, seara nu am ora fixa cand imi inchei activitatea! Serviciile si preturile mele nu sunt negociabile! Nu sunt singura in locatie, am o colega, insa cerem si oferim discretie! O saptamana usoara sa avem! 4 2
boris32 Reputație: 33 Postat Martie 22, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Martie 22, 2021 Acum 1 oră, ineess a spus: Buna. Programul meu incepe zilnic la 11-11:30, seara nu am ora fixa cand imi inchei activitatea! Serviciile si preturile mele nu sunt negociabile! Nu sunt singura in locatie, am o colega, insa cerem si oferim discretie! O saptamana usoara sa avem! Este vorba despre Karla sau o alta colega noua? 1 2
ineess Reputație: 1171 Postat Martie 22, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Martie 22, 2021 Acum 15 minute, boris32 a spus: Este vorba despre Karla sau o alta colega noua? Este vorba despre Karla, nu am alta colega
ineess Reputație: 1171 Postat Martie 25, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Martie 25, 2021 Buna ziua domnilor!! Spor sa avem!!😉 3 1
Vizitator Peti80 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2021 Postat Martie 25, 2021 Ines, iti multumesc pentru experienta placuta ,petrecuta alaturi de tine, ești o dulceata de fata🤗 Dupa o programare cu aprox. 2 ore inainte, am ajuns intr-un colt de rai, situat ín cartierul inflorit, ín spatele I.t.c, unde m-a asteptat ingerasa de Ines, o domnisoara frumoasa,cu un zambet de te indragostesti, ochi superbi sí cu corpul perfect. Chiar e superba, nu de mult am iesit de la ea si incaa ii simt pielea ei fina sí sarutarile...gata, nu mai mergeti la ea, ca o vreau doar pentru mine !😘😘😘🥰😍 Apartament curat, prosoape curate pentru clienti, am inceput cu un pic de preludiu, mangaieli, saruturi corporale, apoi oral nep. a fost o experienta de neuitat, N.p. cu multa afectiune, pasiune, GFE -ridicat, te face sa te simti parca ai fi iubitul ei.Cadoul pentru servicii:100/200 Ines, te ador, de la mine ai nota 10 cu felicitari, te pup si ne revedem curand🌹
ineess Reputație: 1171 Postat Martie 25, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Martie 25, 2021 1 oră în urmă, Peti80 a spus: Ines, iti multumesc pentru experienta placuta ,petrecuta alaturi de tine, ești o dulceata de fata🤗 Dupa o programare cu aprox. 2 ore inainte, am ajuns intr-un colt de rai, situat ín cartierul inflorit, ín spatele I.t.c, unde m-a asteptat ingerasa de Ines, o domnisoara frumoasa,cu un zambet de te indragostesti, ochi superbi sí cu corpul perfect. Chiar e superba, nu de mult am iesit de la ea si incaa ii simt pielea ei fina sí sarutarile...gata, nu mai mergeti la ea, ca o vreau doar pentru mine !😘😘😘🥰😍 Apartament curat, prosoape curate pentru clienti, am inceput cu un pic de preludiu, mangaieli, saruturi corporale, apoi oral nep. a fost o experienta de neuitat, N.p. cu multa afectiune, pasiune, GFE -ridicat, te face sa te simti parca ai fi iubitul ei.Cadoul pentru servicii:100/200 Ines, te ador, de la mine ai nota 10 cu felicitari, te pup si ne revedem curand🌹 Iti multumesc frumos pt cuvintele frumoase si ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea! Cand doresti si poti te astept cu drag!
dasdas Reputație: 60 Postat Martie 26, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 26, 2021 Am ajuns si eu sa o vizitez pe innes o fata inalta 1.75-1.80 cu sanii siliconati. Locatia chiar daca se afla intr.o clatire mai veche este foarte curata baia dotata cu prosop si gel de dus. Despre servicii ce pot spune un oral neprotejat executat fara graba iar normalul protejat cu schimbat diferite pozitii fara sa comenteze. O fata foarte ok cu care ai ce discuta. Pretul 100/200 ora. Din punctul meu de vedere chiar merita vizitata. 3
ineess Reputație: 1171 Postat Martie 27, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Martie 27, 2021 Acum 20 ore, dasdas a spus: Am ajuns si eu sa o vizitez pe innes o fata inalta 1.75-1.80 cu sanii siliconati. Locatia chiar daca se afla intr.o clatire mai veche este foarte curata baia dotata cu prosop si gel de dus. Despre servicii ce pot spune un oral neprotejat executat fara graba iar normalul protejat cu schimbat diferite pozitii fara sa comenteze. O fata foarte ok cu care ai ce discuta. Pretul 100/200 ora. Din punctul meu de vedere chiar merita vizitata. Multumesc frumos pt vizita si pt recenzie.! 😙 Va rog frumos cand imi dati mesaje sa specificati pana la ce ora va pot raspunde, in caz contrar nu veti primi un raspuns pt ca, fiind o persoana discreta nu imi permit sa raspund daca nu le citesc imediat! Wekend placut!
ineess Reputație: 1171 Postat Martie 28, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Martie 28, 2021 Ținând cont de noile restricții, încep programul zilnic de la ora 10! 🙂 Serviciile mele sunt următoarele: ➖Sex oral protejat/neprotejat(in funcție de igiena) ➖Sex normal doar protejat indiferent de situație și suma oferită ➖GFE ➖69 ➖Hand job ➖Foot fetish ➖Masaj de relaxare ➖Facesitting ➖Finalizare corporală ➖Diferite poziții ⛔ Nu accept persoane in stare de ebrietate,cu bile sau alte accesorii ⛔ Nu practic finalizare orală sau anal! ➖Prețurile acestor servicii sunt următoarele: ➖100 o finalizare ,maxim 30 de minute ➖200 ora ,maxim 2 finalizări ➖Programările se pot face doar prin apel sau sms ( va rog sa specificați în mesaj pana la ce ora va pot răspunde, nu veți primi un răspuns în cazul în care nu vad mesajul la timp) ➖Cer și ofer la rândul meu igiena ,discreție, bun simț și seriozitate! 1
ineess Reputație: 1171 Postat Martie 29, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Martie 29, 2021 7
ghost30 Reputație: 12 Postat Martie 30, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 30, 2021 I-am facut azi inca o vizita domnisoarei, la fel ca la prima vizita a fost super.. Codou 100 lei pentru un oral soft adanc, umed si normal protejat Mersi Ines 🤗 1
ineess Reputație: 1171 Postat Martie 30, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Martie 30, 2021 Acum 10 minute, ghost30 a spus: I-am facut azi inca o vizita domnisoarei, la fel ca la prima vizita a fost super.. Codou 100 lei pentru un oral soft adanc, umed si normal protejat Mersi Ines 🤗 Mulțumesc frumos pt vizită! Te mai aștept când dorești! 🤗
ineess Reputație: 1171 Postat Martie 31, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Martie 31, 2021 Buna dimineata. Disponibila
ineess Reputație: 1171 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Aprilie 1, 2021 Buna dimineata!!! 2
Vizitator alexandru3108 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2021 Postat Aprilie 1, 2021 Salutare , am trecut si eu astazi de dimineata pe la Ines,ca doar sintem vecini😃, si nu pot decit sa o recomand. Am facut o programare cu o zi inainte, confirmare cu 30 min inainte, am primit adresa exacta si m-am infiintat ca sa zic asa in fata usi. Am fost intimpinat Intr-o costumatie sexi . Pozele sint ale ei, si este intradevar f frumoasa, inalta, sani super, picioare lungi, funduletul iti ofera o priveliste de vis. Din cauza programului am ramas doar o finalizare( nu spun 30 de minute ca nu ai cum sa duci mult cu Ines.... sau poate doar eu ). Oralul excelent LOT super, te poti juca cu sanii ei. Am schimbat pozitia , am finalizat in balonas pozita” mama iedului”, unde Ines misca funduletul demential. Este frumoasa si sexy. Nu m-am simtit grabit, fara telefoane etc. Prosoape curate, tot ce trebuie la baie. Decartat la plecare100 ron. Multumesc Ines, esti ceea ce trebuie.
ineess Reputație: 1171 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Aprilie 1, 2021 1 oră în urmă, alexandru3108 a spus: Salutare , am trecut si eu astazi de dimineata pe la Ines,ca doar sintem vecini😃, si nu pot decit sa o recomand. Am facut o programare cu o zi inainte, confirmare cu 30 min inainte, am primit adresa exacta si m-am infiintat ca sa zic asa in fata usi. Am fost intimpinat Intr-o costumatie sexi . Pozele sint ale ei, si este intradevar f frumoasa, inalta, sani super, picioare lungi, funduletul iti ofera o priveliste de vis. Din cauza programului am ramas doar o finalizare( nu spun 30 de minute ca nu ai cum sa duci mult cu Ines.... sau poate doar eu ). Oralul excelent LOT super, te poti juca cu sanii ei. Am schimbat pozitia , am finalizat in balonas pozita” mama iedului”, unde Ines misca funduletul demential. Este frumoasa si sexy. Nu m-am simtit grabit, fara telefoane etc. Prosoape curate, tot ce trebuie la baie. Decartat la plecare100 ron. Multumesc Ines, esti ceea ce trebuie. Multumesc frumos pt vizita si pt recenzie vecinu! 🤗
ineess Reputație: 1171 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Aprilie 5, 2021 Buna dimineata! Disponibila incepand cu ora 14:30! O saptamana usoara sa avem! 😉
ineess Reputație: 1171 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Aprilie 6, 2021 Buna ziua domnilor! O sa raman in Brasov pana pe data de 16 aprilie, apoi o sa iau o pauza de cateva saptamani, nu stiu exact cand o sa revin! Va rog frumos cand imi lasati mesaje sa precizati intervalul orar in care va pot raspunde! Disponibila!!!! 2
ineess Reputație: 1171 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Aprilie 7, 2021 Disponibila!!! Incepand cu ora 13. 😉
ineess Reputație: 1171 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Aprilie 8, 2021 DISPONIBILĂ 😙 Serviciile mele sunt următoarele: ➖Sex oral protejat/neprotejat(in funcție de igiena) ➖Sex normal doar protejat indiferent de situație și suma oferită ➖GFE ➖69 ➖Hand job ➖Foot fetish ➖Masaj de relaxare ➖Facesitting ➖Finalizare corporală ➖Diferite poziții ⛔ Nu accept persoane in stare de ebrietate,cu bile sau alte accesorii ⛔ Nu practic finalizare orală sau anal! ➖Prețurile acestor servicii sunt următoarele: ➖100 o finalizare ,maxim 30 de minute ➖200 ora ,maxim 2 finalizări ➖Programările se pot face doar prin apel sau sms ( va rog sa specificați în mesaj pana la ce ora va pot răspunde) ➖Cer și ofer la rândul meu igiena ,discreție și seriozitate!
ineess Reputație: 1171 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Aprilie 9, 2021 Disponibila! 🤗 4 1
ruslanbaturina Reputație: 6 Postat Aprilie 11, 2021 Postat Aprilie 11, 2021 Mulțumesc mult Ines!!!! O femeie care știe să te facă sa scapi de stresul acumulat și în prezența ei să te facă să te simți bine. După fiecare programare când ieșeam nu mai nimeream direcțiile, totul este woow și chiar mă bucur de o așa prezență în Brașov!!!Toate gândurile bune și să nu uiți de iepurașul de Paște!!! 😂😂😂😂 1
crissd Reputație: 45 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 12, 2021 La 25.03.2021 la 11:07, ineess a spus: Buna ziua domnilor!! Spor sa avem!!😉 Haide si la Arad 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum