Sari la conținut

Buna ma numesc Roxana ❤❤

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat
post-327755-0-28705100-1591772175_thumb.jpgpost-327755-0-28705100-1591772175_thumb.jpgpost-327755-0-03355600-1591772214_thumb.jpgpost-327755-0-61585000-1591772262_thumb.jpgpost-327755-0-14691400-1591772290_thumb.jpg 0741487737 Buna sunt o pitica educata si Sociabila la care vei revenii cu drag !

Sunt o fire total deschisa la ceea ce clientii mei isi doresc , in limita bunului simt !

Te invit intr o locatie discreta si curata , sa petreci in compania mea cateva clipe de neuitat !

Ofer si Rog Discretie si Seriozitate !100 finalizarea 200 oral si normal ! Am si servici extra depinde de ce iti dorestiðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜â¤â¤â¤
  • Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
Postat

un număr de telefon Roxana ?, eventual o listă de servicii, în rest toate bune!

• Like 8
  • Minus 2
Vizitator futac_cta
Reputație: 0
Postat

Maestre, numarul se afla exact la inceputul textului de descriere care se afla dupa poze, in rest ai dreptate.

• Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord
Postat

Draga pitico, educata si sociabila, care speri ca noi vom reveni cu drag la tine,

pozele NU te avantajeaza deloc.Poate adaugi altele. De textul de promovare, nu mai vorbesc. Nu ai nimerit-o nici aici!

Poti sa ne indici un topic, pe unde ai mai lucrat si cu ceva recenzii prin el - serios, ai mai lucrat pe undeva prin tara? Sau e prima data la noi aici?

Si mai confirma-ne si veridicitatea pozelor postate. Cati anisori ai? Numarul de telefon nu l-ai postat.

• Membru Premium
Postat

Maestre, numarul se afla exact la inceputul textului de descriere care se afla dupa poze, in rest ai dreptate.

ai dreptate, nu m-am uitat în dreapta pozelor, îl las aici din nou 0741487737

• Like 8
  • Minus 2
Vizitator futac_cta
Postat

Draga pitico, educata si sociabila, care speri ca noi vom reveni cu drag la tine,

pozele NU te avantajeaza deloc.Poate adaugi altele. De textul de promovare, nu mai vorbesc. Nu ai nimerit-o nici aici!

Poti sa ne indici un topic, pe unde ai mai lucrat si cu ceva recenzii prin el - serios, ai mai lucrat pe undeva prin tara? Sau e prima data la noi aici?

Si mai confirma-ne si veridicitatea pozelor postate. Cati anisori ai? Numarul de telefon nu l-ai postat.

Ceea ce ai postat nu are relevanta decat pentru tine... numarul il are postat in descriere, fiti putin mai atenti cand cititi, nu cititi doar printre randuri... iar despre veridicitatea pozelor, se va vedea dupa prima recenzie... sunt convins ca daca mai avea topice pe nimfomane lasa un link aici... nu iti place ce vezi in poze, nu esti obligat sa te duci la ea, dar nu posta in numele tuturor utilizatorilor... sunt destui care testeaza si de multe ori se pare ca pozele reflecta realitatea, ca dumneata nu vrei sa crezi asta si consideri undeori ca nu e asa sau ca unii fac reclama mascata sau ca e tariful prea mare, este alta mancare de peste... daca tu ai decis sa nu mergi la ea, nu inseamna ca altii nu ar vrea sa o viziteze!

Postat

Imi cer scuze dar nu stiam cum se posteaza! Imi pot face un tipic la anunturi ?? Sfaturi ! Sunt nouă nu prea stiu Mulțumesc anticipat ❤

Vizitator tunson
Postat

Nu-mi place sa fac recenzii dar i-am promis pentru ca na, prea ati tabarat pe ea :)

Poate fi trecuta la testate, pozele sunt reale. Iti dai seama dupa alunitele pe care le are. Si spre surpriza mea e frumusica si la fata. Sanii sunt mari pentru inaltimea ei, dar fiind miniona na, fiecare cu masuratoarea lui. Nu stiu ce asteptari are fiecare dar la cum arata merita 100/200. Mai cere 50 extra daca vrei si alte chestii decat oral si normal. A si inca ceva. Are foarte mult bunt simt. Foarte mult. 

Sincer ma asteptam la o teapa mai ales ca nu prea ii vezi fata cat decat din profil, o buza o barbie ceva. Faza e ca are un tatuaj de vreo 5 ani pe piept. Cine o sa o viziteze o sa isi dea seama cum am calculat. Asta m-a si linistit cu varsta pentru ca atunci cand iti spune ca are 18 sau 19 nu merg pe incredere.

Cat despre locatie e decenta. Nu e hotel de 5 stele, e un apartament mic si cel putin din cate am putut sa vad e curat. La experienta nu stiu ce sa zic pentru ca nici eu nu sunt cine stie ce futac, eu am fost multumit.

Pentru alte note las un coleg mai laudaros sa se afirme, de la mine are 10 pentru ca e frumusica si ascultatoare si asta e tot ce ma intereseaza.

Vizitator marmotto
Postat

Timp de expunere 1/60, diafragma la 2.8, ISO 200 si totusi un asemenea zgomot !!!??? Ce senzor obosit o fi in telefonul ala ?

Postat

Mersi de răspuns sfătuiește ma ce sa fac ? Sa las asa aici e ok ?

Vizitator fardugol
Postat

Scrie aici ce ai pe suflet

Vizitator marmotto
Postat

Trebuie să fac alt tipic sau pot edita?

Nu deschide alt topic, scrie aici.

Postat

Nu-mi place sa fac recenzii dar i-am promis pentru ca na, prea ati tabarat pe ea :)

Poate fi trecuta la testate, pozele sunt reale. Iti dai seama dupa alunitele pe care le are. Si spre surpriza mea e frumusica si la fata. Sanii sunt mari pentru inaltimea ei, dar fiind miniona na, fiecare cu masuratoarea lui. Nu stiu ce asteptari are fiecare dar la cum arata merita 100/200. Mai cere 50 extra daca vrei si alte chestii decat oral si normal. A si inca ceva. Are foarte mult bunt simt. Foarte mult. 

Sincer ma asteptam la o teapa mai ales ca nu prea ii vezi fata cat decat din profil, o buza o barbie ceva. Faza e ca are un tatuaj de vreo 5 ani pe piept. Cine o sa o viziteze o sa isi dea seama cum am calculat. Asta m-a si linistit cu varsta pentru ca atunci cand iti spune ca are 18 sau 19 nu merg pe incredere.

Cat despre locatie e decenta. Nu e hotel de 5 stele, e un apartament mic si cel putin din cate am putut sa vad e curat. La experienta nu stiu ce sa zic pentru ca nici eu nu sunt cine stie ce futac, eu am fost multumit.

Pentru alte note las un coleg mai laudaros sa se afirme, de la mine are 10 pentru ca e frumusica si ascultatoare si asta e tot ce ma intereseaza.

frate esti pe forum de 5 ani..nu ai scris unde are locatia , de oral cum e cum nu e , de normal..nimic concludent

• Like 1
  • Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea
Postat

frate esti pe forum de 5 ani..nu ai scris unde are locatia , de oral cum e cum nu e , de normal..nimic concludent

Ce n-ai înțeles?

E recenzie la cerere.

A spus băiatul!

Postat

O mica descriere despre mine ! Am 18 ani, imi place ce fac, sunt incepatoare, ma strădui cat d mult pot sa fie clientul mulțumit! Ca servicii fac oral si normal .

-Oral protejat si neprotejat

-Oral cu finalizare contra cost

-normal ,diferite poziții, chiar si 69.

Anal nu am făcut, dar pentru doritori pot incerca ,in functie de mărime.

Alte servicii :- CIM

-finalizare corporală

-dildo/jucării erotice

-sarut

-masaj erotic

-body masaj

-masaj de relaxare

-masaj la prostata

-deepthroat

-sex între sani

-handjob

-striptease

-footfetish

-facesittin

Pret 100 finalizarea 200 ora

• Like 2
Postat

Buna! Pretul pentru oral(cu sau fara prezevativ) si normal in diferite poziții este 100 finalizarea si 200 ora! Restul serviciilor este extra

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...