Sari la conținut

Masaj erotic , body masaj si masaj de relaxare - 0733429642

Postări Recomandate

• Oras:tgv
  • Oras:tgv

Vizitata si de mine acum ceva vreme. 

Conversat si programat pe whatsapp fara probleme.

Locatie undeva in nordul Ploiestiului, curata, aerisita cu locuri de parcare suficiente la un magazin mai mare din proximitate.

Dameza - foarte slim, placuta, bruneta, cu ceva tatuaje. Exceptional de amabila si cooperanta.

Achit discret cred ca 200 lei nesolicitati, stabilisem dinainte ca are timp doar pentru un numar.

Ma cer la dus, ma urmeaza, unde se apuca sa spele instrumentul de lucru si incepe un oral direct din baie. WOW.

Merge in dormitor, ma asez pe spate pentru un masaj erotic, foarte senzual, incitant, deja gradul de nerabdare creste vertiginos. Ma intorc, un oral cu de toate dar mai ales maxima atentie la zonele invecinate, nu am rezistat prea mult si finalizat in semioral. Aparent nu accepta finalizare orala.

Note - locatie 10 - cu de toate inclusiv locuri de parcare

Dameza - aspect 9 - usor cam slim pentru gusturile mele dar compensare spre 10 prin piele fina, frumoasa, ingrijita

Atitudine - 10 - excelenta - plm - oral din baie WOW

Prestatie -  10 - printre cele mai bune orale de am avut parte. Preludiul din baie continuat cu masajul erotic fac savoarea intamplarii.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Lucrează, dar de sapt care vine cred eu, ea nu mi-a zis nimic decit ca e pe stop, și nu poate sa ne servească . Zi buna la toți ciocănarii și nu numai!

Sa lucreze la jumatate de capacitate. Sa dea dezlegare la CIM :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:RO

Bai,dar nimeni nu are o poza cu doamna,ca la cat este de laudata,macar sa ne facem o idee cum arata.

Nici măcar una nu are și nici nu vrea sa aibă. Slăbuță,pina in 50 kg cred eu, miniona drăguțică și buna de pula. ( cred eu).

Link spre comentariu
  • Oras:privat

A revenit, dar are o problema cu locatia, momentan lucra la TOMA; se pare ca si-a pierdut celebrul carnetel unde nota programarile, unui amic i-a dat teapa dupa ce stabilisera ora. Si culmea, l-a si rugat daca intervine ceva si nu poate ajunge, sa o anunte. Dar se pare ca treaba asta e valabila doar pt clienti, nu si pt ea  :dontgetit .

Sunat si para-sunat, mesaje, asteptat peste 20 minute, iar sunat si iar sms, nici un raspuns din partea stimabilei.

Îi uram muuuuuulte programari neonorate!  :bye  

• Like 2
Link spre comentariu

A revenit, dar are o problema cu locatia, momentan lucra la TOMA; se pare ca si-a pierdut celebrul carnetel unde nota programarile, unui amic i-a dat teapa dupa ce stabilisera ora. Si culmea, l-a si rugat daca intervine ceva si nu poate ajunge, sa o anunte. Dar se pare ca treaba asta e valabila doar pt clienti, nu si pt ea  :dontgetit .

Sunat si para-sunat, mesaje, asteptat peste 20 minute, iar sunat si iar sms, nici un raspuns din partea stimabilei.

Îi uram muuuuuulte programari neonorate!  :bye  

Ma risc sa cumpăr un carnetel și un pix de “firma”ca sa reușească și ea cu programările, poate așa devine mai serioasă cu, clienții, dar cine îl duce? Și după prima vizita va notati singuri in carnet când doriți sa mai reveniti, gen “ condica clientului”.
  • Like 1
Link spre comentariu

Ma risc sa cumpăr un carnetel și un pix de “firma”ca sa reușească și ea cu programările, poate așa devine mai serioasă cu, clienții, dar cine îl duce? Și după prima vizita va notati singuri in carnet când doriți sa mai reveniti, gen “ condica clientului”.

Nu e rea ideea. :D 

Dar cred ca tot tie ti-ar reveni onoarea sa-l duci, ca deschizator de drumuri ce ai fost si (probabil) pe lista scurta a 'duamnei'. :hmmm 

Ia-o ca pe o datorie morala fata de futaci, avand in vedere ca ai incurajat intr-un fel indexarea preturilor la doamna prin generozitatea sponsorizarii "extra" (nu o lua ca pe un repros, te intelegem perfect ca dupa 3 finalizari/h nu mai gandeai decat cu capul de jos, been there done that). ;) 

• Like 2
Link spre comentariu

Nu e rea ideea. :D 

Dar cred ca tot tie ti-ar reveni onoarea sa-l duci, ca deschizator de drumuri ce ai fost si (probabil) pe lista scurta a 'duamnei'. :hmmm 

Ia-o ca pe o datorie morala fata de futaci, avand in vedere ca ai incurajat intr-un fel indexarea preturilor la doamna prin generozitatea sponsorizarii "extra" (nu o lua ca pe un repros, te intelegem perfect ca dupa 3 finalizari/h nu mai gandeai decat cu capul de jos, been there done that). ;) 

Ai dreptate frate jardel, sa văd ce pot face in directia asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...