gogoncea Reputație: 689 Postat Iulie 30, 2020 Oras:tgv Oras:tgv Partajează Postat Iulie 30, 2020 Vizitata si de mine acum ceva vreme. Conversat si programat pe whatsapp fara probleme.Locatie undeva in nordul Ploiestiului, curata, aerisita cu locuri de parcare suficiente la un magazin mai mare din proximitate.Dameza - foarte slim, placuta, bruneta, cu ceva tatuaje. Exceptional de amabila si cooperanta.Achit discret cred ca 200 lei nesolicitati, stabilisem dinainte ca are timp doar pentru un numar.Ma cer la dus, ma urmeaza, unde se apuca sa spele instrumentul de lucru si incepe un oral direct din baie. WOW.Merge in dormitor, ma asez pe spate pentru un masaj erotic, foarte senzual, incitant, deja gradul de nerabdare creste vertiginos. Ma intorc, un oral cu de toate dar mai ales maxima atentie la zonele invecinate, nu am rezistat prea mult si finalizat in semioral. Aparent nu accepta finalizare orala. Note - locatie 10 - cu de toate inclusiv locuri de parcareDameza - aspect 9 - usor cam slim pentru gusturile mele dar compensare spre 10 prin piele fina, frumoasa, ingrijitaAtitudine - 10 - excelenta - plm - oral din baie WOWPrestatie - 10 - printre cele mai bune orale de am avut parte. Preludiul din baie continuat cu masajul erotic fac savoarea intamplarii. 2 Link spre comentariu
sil_v70 Reputație: 33 Postat August 2, 2020 Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Partajează Postat August 2, 2020 Mai lucrează domnișoara?Nu mai are anunt si vad ca nici recenzii nu mai sunt. Link spre comentariu
sic sic Reputație: 856 Postat August 2, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 2, 2020 Lucrează, dar de sapt care vine cred eu, ea nu mi-a zis nimic decit ca e pe stop, și nu poate sa ne servească . Zi buna la toți ciocănarii și nu numai!💪💪💪 Link spre comentariu
sil_v70 Reputație: 33 Postat August 3, 2020 Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Partajează Postat August 3, 2020 Telefon inchis. Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat August 3, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat August 3, 2020 Lucrează, dar de sapt care vine cred eu, ea nu mi-a zis nimic decit ca e pe stop, și nu poate sa ne servească . Zi buna la toți ciocănarii și nu numai!Sa lucreze la jumatate de capacitate. Sa dea dezlegare la CIM :) 1 Link spre comentariu
sic sic Reputație: 856 Postat August 3, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 3, 2020 Nu ar fi rău . Poate vede și se îndură !😳😳😳😳 Link spre comentariu
cipycip Reputație: 59 Postat August 5, 2020 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat August 5, 2020 Vorba unui coleg, ar trebui sa includa si CIM. Speram sa revina. 1 Link spre comentariu
maximus007 Reputație: 10 Postat August 7, 2020 Oras:Câmpina Oras:Câmpina Partajează Postat August 7, 2020 Bai,dar nimeni nu are o poza cu doamna,ca la cat este de laudata,macar sa ne facem o idee cum arata. Link spre comentariu
sic sic Reputație: 856 Postat August 8, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 8, 2020 Bai,dar nimeni nu are o poza cu doamna,ca la cat este de laudata,macar sa ne facem o idee cum arata.Nici măcar una nu are și nici nu vrea sa aibă. Slăbuță,pina in 50 kg cred eu, miniona drăguțică și buna de pula. ( cred eu). Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat August 8, 2020 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat August 8, 2020 A revenit?știți ceva? Link spre comentariu
jardel Reputație: 1228 Postat August 19, 2020 Oras:privat Oras:privat Partajează Postat August 19, 2020 A revenit, dar are o problema cu locatia, momentan lucra la TOMA; se pare ca si-a pierdut celebrul carnetel unde nota programarile, unui amic i-a dat teapa dupa ce stabilisera ora. Si culmea, l-a si rugat daca intervine ceva si nu poate ajunge, sa o anunte. Dar se pare ca treaba asta e valabila doar pt clienti, nu si pt ea :dontgetit .Sunat si para-sunat, mesaje, asteptat peste 20 minute, iar sunat si iar sms, nici un raspuns din partea stimabilei.Îi uram muuuuuulte programari neonorate! :bye 2 Link spre comentariu
sic sic Reputație: 856 Postat August 19, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 19, 2020 CE sa mai domle , oameni neserioși, ce sa faci. O avea probleme la firma in contabilitate. Link spre comentariu
machine_gun Reputație: 165 Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Da și eu am pățit la fel după ce am întrebat o când e disponibila și stabilisem ora cu ea.S a scuzat la vreo juma de ora după ce trebuia sa ne întâlnim.S e pare ca e neserioasa ori i s a urcat celebritatea la cap. Link spre comentariu
sic sic Reputație: 856 Postat August 19, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 19, 2020 A revenit, dar are o problema cu locatia, momentan lucra la TOMA; se pare ca si-a pierdut celebrul carnetel unde nota programarile, unui amic i-a dat teapa dupa ce stabilisera ora. Si culmea, l-a si rugat daca intervine ceva si nu poate ajunge, sa o anunte. Dar se pare ca treaba asta e valabila doar pt clienti, nu si pt ea :dontgetit .Sunat si para-sunat, mesaje, asteptat peste 20 minute, iar sunat si iar sms, nici un raspuns din partea stimabilei.Îi uram muuuuuulte programari neonorate! :bye Ma risc sa cumpăr un carnetel și un pix de “firma”ca sa reușească și ea cu programările, poate așa devine mai serioasă cu, clienții, dar cine îl duce? Și după prima vizita va notati singuri in carnet când doriți sa mai reveniti, gen “ condica clientului”. 1 Link spre comentariu
jardel Reputație: 1228 Postat August 19, 2020 Oras:privat Oras:privat Partajează Postat August 19, 2020 Ma risc sa cumpăr un carnetel și un pix de “firma”ca sa reușească și ea cu programările, poate așa devine mai serioasă cu, clienții, dar cine îl duce? Și după prima vizita va notati singuri in carnet când doriți sa mai reveniti, gen “ condica clientului”.Nu e rea ideea. :D Dar cred ca tot tie ti-ar reveni onoarea sa-l duci, ca deschizator de drumuri ce ai fost si (probabil) pe lista scurta a 'duamnei'. :hmmm Ia-o ca pe o datorie morala fata de futaci, avand in vedere ca ai incurajat intr-un fel indexarea preturilor la doamna prin generozitatea sponsorizarii "extra" (nu o lua ca pe un repros, te intelegem perfect ca dupa 3 finalizari/h nu mai gandeai decat cu capul de jos, been there done that). ;) 2 Link spre comentariu
sic sic Reputație: 856 Postat August 20, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 20, 2020 Nu e rea ideea. :D Dar cred ca tot tie ti-ar reveni onoarea sa-l duci, ca deschizator de drumuri ce ai fost si (probabil) pe lista scurta a 'duamnei'. :hmmm Ia-o ca pe o datorie morala fata de futaci, avand in vedere ca ai incurajat intr-un fel indexarea preturilor la doamna prin generozitatea sponsorizarii "extra" (nu o lua ca pe un repros, te intelegem perfect ca dupa 3 finalizari/h nu mai gandeai decat cu capul de jos, been there done that). ;) Ai dreptate frate jardel, sa văd ce pot face in directia asta. Link spre comentariu
napoleon bonaparte 1804 Reputație: 9 Postat August 21, 2020 Oras:Leeds Oras:Leeds Partajează Postat August 21, 2020 Salut băieți,am văzut că doamna are ceva recenzii si pro si contra,cu. Este pînă la urmă se merita sau nu,are si telefo ul inchis mai prestează ceva ? Va multumesc. Link spre comentariu
sic sic Reputație: 856 Postat August 21, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 21, 2020 Cred ca nu are locatie sau a resetat telefonul, cat despre prestație urmărește recenzii, du-te sa vezi și scrie aici pro sau contra. Spor la dat la buci!!!! Link spre comentariu
criswell Reputație: 1 Postat Septembrie 10, 2020 Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Mai activează? Stie cineva? Ms Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat Septembrie 10, 2020 Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Smr dacă vă mint, sunt curvar de mic dar sunt nou pe forum ðŸ˜, la câte fete am fost, asta știe meserie, vă rog nu-mi săriți în cap nu sunt hamsie. Seară bună la frații futaci. 1 Link spre comentariu
ciociocio Reputație: 54 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Cine are noul număr al doamnei? Link spre comentariu
bursuk Reputație: 91 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Are acelasi numar dar trebuie sa insistati. Link spre comentariu
robertion99 Reputație: 5 Postat Septembrie 13, 2020 Oras:Sculeni Oras:Sculeni Partajează Postat Septembrie 13, 2020 Știe cineva numele doamnei și zona unde o găsim? (nu cunosc orașul și vreau să-mi fac o idee despre cum se poate ajunge, eventual loc de parcare). Mulțumesc. Link spre comentariu
bursuk Reputație: 91 Postat Septembrie 13, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Septembrie 13, 2020 Loc de parcare pe alese am fost la ea vineri nu pot spune locatia nu am acceptul ei. Link spre comentariu
bnl2020 Reputație: 164 Postat Septembrie 13, 2020 Partajează Postat Septembrie 13, 2020 Ai putea macar sa ne dai nr. La care ai gasit.o Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum