Sari la conținut

Virgin si handicapat - Putin ajutor

george.f

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Iarasi petrecere?Bai ,voi sinteti nebuni?Nu mai va saturati?Ok,atunci vin si eu,rezervati-mi si mie vreo 4-5 bilete.George,maestre,nici nu stii ce nebunie ai declansat,bravo tie,felicitari,te asteptam.

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Apropo de subiect: recomand filmul "The Sessions" ("Terapie speciala") cu Helen Hunt...

• Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot
Postat

Merge lume duminica :) Eu o sa vin.

Nu ai mai aparut...

Postat

Scuze, a aparut familia la mine in vizita. Nu-mi sta in fire sa lipsesc de la petreceri. Data viitoare o facem mai bine :)

Postat

ptr Sophie, dar nu numai!

Frumos... Si adevarat!

• Like 1
Postat

Salutare baieti si fete,

Saptamana viitore, mai precis joi, 12 decembrie, voi veni din nou in Bucuresti. M-am hotarat sa schimb ziua, pentru a putea cunoaste pe cat mai multi posibil dintre voi. 

Am vorbit deja cu Picon si i-am spus sa va roage, maine, cand va intalniti, daca am putea sa ne vedem la pisicipecreier. Am fost acolo de doua ori si ma simt extraordinar de bine si cunosc si locul.  Daca nu se poate, vin unde va adunati voi de obicei. Ramane sa va puneti de acord si sa imi spuneti. 

Ne vedem joi si sper sa fim cat mai multi.

Postat

Imi cer scuze. Am inteles eu gresit de la Picon anumite lucruri. Se pare ca nu exista intalniri. Cine vrea sa ne cunoastem, sa-mi dea un PM. Tot asa stabilim si locul.

Imi cer scuze pentru confuzie. Eram cam suparat si am inteles ce am vrut.  :slap2  :sado  :wallbash 

Postat

Salut,

As vrea sa va vorbesc despre o chestie mai delicata. Sora mea se ocupa de o campanie ce vizeaza 45 de copii, cu varste cuprinse intre 1-25 ani, toti bolnavi de SIDA. Acesti copii sunt tratati la spitalul Victor Babes din Bucuresti. Li s-a dat cate o felicitare pe care sa scrie ce isi doresc de Craciun. Pagina de facebook a campaniei si doleanta fiecarui copil le gasiti aici. Ei nu isi doresc cine stie ce lucruri, doar hainute, ghetute, jucarii si dulciuri. Daca aveti pe acasa haine, incaltaminte sau jucarii de care va puteti lipsi, ati putea sa le donati acestor copii, aducandu-le un zambet pe buze.

In cazul in care vreti sa ajutati, aveti trei posibilitati:

1. Intrati pe pagina de facebook, va alegeti un copil si hotarati ce vreti sa ii donati.

2. Trimiteti prin curier la adresa mentionata pe pagina de facebook ceea ce ati hoatarat ca vreti sa donati. In cazul in care ati ales un copil, va rog sa specificati acest lucru.

3. Imi aduceti joi ce doriti sa donati, iar eu le voi trimite surorii mele, in aceeasi seara.

Probabil unele persoane vor spune ca asemenea subiecte nu au ce cauta pe acest forum. Acelor persoane vreau sa le reamintesc ca, inainte de toate, suntem oameni si am fost si noi odata copii.

Va multumesc. 

• Like 12
Postat

Ne vedem maine la pisicipecreier. Noi vom ajunge pe la 19. Nu uitati... hainutele, jucariile si dulciurile sunt binevenite.

Postat

Salut,

In acest weekend (4 ianuarie) voi ajunge in Constanta. Care sunteti din Constanta si vreti sa ne vedem, dati-mi de veste sa stabilim ora si locul intalnirii.

Ne auzim pe PM sau mess.

Postat

Imi cer scuze pentru eroare, am vrut sa spun 11 ianuarie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...