master_blade Reputație: 734 Postat Iunie 12, 2020 Oras:Himmelsdorf Oras:Himmelsdorf Postat Iunie 12, 2020 Salutare stimabililor ! Este posibila adaugarea unei fotografii de profil(nefiind colorat)? Am tot cautat ajutor prin topicul utile...fara rezultat din pacate. Multumiri !
danadenadina Reputație: 245 Postat Iunie 12, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 12, 2020 Dacă vrei neapărat poză la profil, fie aștepți până ai 200 de postări, fie o lună cont plătit (50 lei) și îți pui poză (rămâne și după ce te decolorezi). 1
master_blade Reputație: 734 Postat Iunie 12, 2020 Oras:Himmelsdorf Oras:Himmelsdorf Autor Postat Iunie 12, 2020 Dacă vrei neapărat poză la profil, fie aștepți până ai 200 de postări, fie o lună cont plătit (50 lei) și îți pui poză (rămâne și după ce te decolorezi).Da-o dracu, ca de 50ron imi fac 15 poze "la minut" :laugh2 . Am vazut useri necolorati cu poza de profil si am crezut ca este posibil cumva. Totusi se poate sa fi aplicat ce ai spus tu, sau sa fi fost alte reguli acum ceva timp... Ms oricum !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum