playbby Reputație: 2 Postat Iunie 17, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 17, 2020 Salut baieti, am vizitat aceasta domnisoara ieri si, desi am fost putin sceptic dat fiind faptul ca e noua, am riscat si am sunat-o. O voce placuta si politicoasa, m-a indrumat catre zona onix si odata ajuns in zona mi-a comunicat blocul si apartamentul. Am urcat, a deschis usa si am dat cu ochii de o fata bruneta cu sânii foarte mari si in carne bine ( chiar prea mult pt gustul meu) Am zis sa raman ca nu am incercat niciodata o femeie over size. ( a fost pura curiozitate) Chiar pot spune ca nu are nici-o treaba cu pozele. ( parerea mea sunt prea Photoshop) La fata e drăguța, simpla un pic banală. , ma așteptat îmbrăcată intr-o costumație neagra chiar ok.M-am dus la dus mi sa oferit prosop, baia curată chiar ok. Am inmanat banutii pentru o finalizare, si am inceput actiunea cu mangaieri in picioare langa pat, apoi s a asezat la marginea patului sa imi faca oral un pic cam banal, mecanic. Dupa cateva minute am trecut la Acțiune. Totul banal, mecanic se vaită forțat.schimbat 2-3 poziții si fin in balonas. Acum note: Aspect 6 ( mult prea grasa ca in poze, sânii foarte mari dar lăsați 😖)Locatie 8Oral 5Normal 7Igiena 10GFE 10Tarif 150 o finalizare. DE REVENIT: NU Raport calitate/pret : nu merită. O recomand doar celor le plac femeile XXL.
playbby Reputație: 2 Postat Iunie 17, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 17, 2020 GFE: 00 am vrut sa scriu.
clubarta Reputație: 24 Postat Iunie 18, 2020 Oras:brasov Oras:brasov Postat Iunie 18, 2020 O fată drăguță și primitoare, cu zâmbetul pe buze și gropițe în obraji. Te invită la o țigară, suc sau cafea, fiind foarte deschisă și primitoare. Modalitate de contact - doar telefonic, nu răspunde la SMS si nu are Whasapp Locatia e ONIX, usor de găsit si cu tot ce iti trebuie in ea - (prosop curat iar patul nu scartie) :)Aspect fizic - voluptoasă, plinuță spre BBW / Big Beautiful Woman (nu este slaba), sâni mari (nu vă așteptați să stea sus ca cei siliconati).La față e drăguță, ochi mari, nasul mic si buze senzuale-naturale.Locație - 9Oral protejat - 9Normal protejat- 8GFE - 10 Voi reveni. O recomand DOAR celor care știu să se poarte frumos și știu să aprecieze o femeie voluptoasă, corpolentă si cu sânii mari naturali. 2
Vizitator loredana91 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2020 Postat Iunie 18, 2020 O fată drăguță și primitoare, cu zâmbetul pe buze și gropițe în obraji. Te invită la o țigară, suc sau cafea, fiind foarte deschisă și primitoare. Modalitate de contact - doar telefonic, nu răspunde la SMS si nu are Whasapp Locatia e ONIX, usor de găsit si cu tot ce iti trebuie in ea - (prosop curat iar patul nu scartie) :)Aspect fizic - voluptoasă, plinuță spre BBW / Big Beautiful Woman (nu este slaba), sâni mari (nu vă așteptați să stea sus ca cei siliconati).La față e drăguță, ochi mari, nasul mic si buze senzuale-naturale.Locație - 9Oral protejat - 9Normal protejat- 8GFE - 10 Voi reveni. O recomand DOAR celor care știu să se poarte frumos și știu să aprecieze o femeie voluptoasă, corpolentă si cu sânii mari naturali.Mulțumesc frumos pentru recenzie! Te pup și aștept să te revăd cu drag💋
Vizitator loredana91 Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2020 Postat Iunie 19, 2020 Buna, dragilor! Astazi sunt ultima zi disponibila pentru programări!â¤ï¸ðŸ’‹
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum