Sari la conținut

Lexi❤️ 28 de ani, bruneta cu forme apetisanta

Vizitator loredana91

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Salut baieti, am vizitat aceasta domnisoara ieri si, desi am fost putin sceptic dat fiind faptul ca e noua, am riscat si am sunat-o.

O voce placuta si politicoasa, m-a indrumat catre zona onix si odata ajuns in zona mi-a comunicat blocul si apartamentul.

Am urcat, a deschis usa si am dat cu ochii de o fata bruneta cu sânii foarte mari si in carne bine ( chiar prea mult pt gustul meu) Am zis sa raman ca nu am incercat niciodata o femeie over size. ( a fost pura curiozitate)

Chiar pot spune ca nu are nici-o treaba cu pozele. ( parerea mea sunt prea Photoshop)

La fata e drăguța, simpla un pic banală.

, ma așteptat îmbrăcată intr-o costumație neagra chiar ok.

M-am dus la dus mi sa oferit prosop, baia curată chiar ok.

Am inmanat banutii pentru o finalizare, si am inceput actiunea cu mangaieri in picioare langa pat, apoi s a asezat la marginea patului sa imi faca oral un pic cam banal, mecanic.

Dupa cateva minute am trecut la Acțiune. Totul banal, mecanic se vaită forțat.schimbat 2-3 poziții si fin in balonas.

Acum note:

Aspect 6 ( mult prea grasa ca in poze, sânii foarte mari dar lăsați 😖)

Locatie 8

Oral 5

Normal 7

Igiena 10

GFE 10

Tarif 150 o finalizare.

DE REVENIT: NU

Raport calitate/pret : nu merită.

O recomand doar celor le plac femeile XXL.

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

O fată drăguță și primitoare, cu zâmbetul pe buze și gropițe în obraji. Te invită la o țigară, suc sau cafea, fiind foarte deschisă și primitoare.

Modalitate de contact - doar telefonic, nu răspunde la SMS si nu are Whasapp

Locatia e ONIX, usor de găsit si cu tot ce iti trebuie in ea - (prosop curat iar patul nu scartie) :)

Aspect fizic - voluptoasă, plinuță spre BBW / Big Beautiful Woman (nu este slaba), sâni mari (nu vă așteptați să stea sus ca cei siliconati).

La față e drăguță, ochi mari, nasul mic si buze senzuale-naturale.

Locație - 9

Oral protejat - 9

Normal protejat- 8

GFE - 10

Voi reveni.

O recomand DOAR celor care știu să se poarte frumos și știu să aprecieze o femeie voluptoasă, corpolentă si cu sânii mari naturali.

• Like 2
Vizitator loredana91
Reputație: 0
Postat

O fată drăguță și primitoare, cu zâmbetul pe buze și gropițe în obraji. Te invită la o țigară, suc sau cafea, fiind foarte deschisă și primitoare.

Modalitate de contact - doar telefonic, nu răspunde la SMS si nu are Whasapp

Locatia e ONIX, usor de găsit si cu tot ce iti trebuie in ea - (prosop curat iar patul nu scartie) :)

Aspect fizic - voluptoasă, plinuță spre BBW / Big Beautiful Woman (nu este slaba), sâni mari (nu vă așteptați să stea sus ca cei siliconati).

La față e drăguță, ochi mari, nasul mic si buze senzuale-naturale.

Locație - 9

Oral protejat - 9

Normal protejat- 8

GFE - 10

Voi reveni.

O recomand DOAR celor care știu să se poarte frumos și știu să aprecieze o femeie voluptoasă, corpolentă si cu sânii mari naturali.

Mulțumesc frumos pentru recenzie!

Te pup și aștept să te revăd cu drag💋

Vizitator loredana91
Reputație: 0
Postat

Buna, dragilor!

Astazi sunt ultima zi disponibila pentru programări!â¤ï¸ðŸ’‹

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...