Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2021 Partajează Postat Septembrie 22, 2021 Frumoaso oare pe când mai revii la Oradea... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Partajează Postat Ianuarie 2, 2022 Nu se mai știe nimic de aceasta domisoara ? Link spre comentariu
ttm Reputație: 2541 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 42 minute, dutton a spus: Nu se mai știe nimic de aceasta domisoara ? bah frate ... VERUFICA SI TU PE FORUM!!!! PLM!!! cum sa scrii pe topicul asta.... vrei doar sa ne bagi in boala!!!??? 1 2 Link spre comentariu
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 10 ore, ttm a spus: bah frate ... VERUFICA SI TU PE FORUM!!!! PLM!!! cum sa scrii pe topicul asta.... vrei doar sa ne bagi in boala!!!??? Pai nu e forumul aici unde ai vrea sa scrie omul Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 29 minutes ago, fustangiu4 said: Pai nu e forumul aici unde ai vrea sa scrie omul Se referea la profilul ei, sa verifice cand a intrat Ultima data si/sau daca e activa pe alt oras. 2 Link spre comentariu
discret74 Reputație: 940 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 1 oră în urmă, fustangiu4 a spus: Pai nu e forumul aici unde ai vrea sa scrie omul cand apare o postare noua pe un topic sare in fatza si daca e vorba de o domnisoara foarte asteptata cei interesati intra automat in fibrilatie.... intelegi acuma reactia domnilor? 1 Link spre comentariu
Vizitator craciun ferice Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 1 oră, fustangiu4 a spus: Pai nu e forumul aici unde ai vrea sa scrie omul Buna asta!! Link spre comentariu
Ella_Alle Reputație: 19 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Bunăă💋 dragilor, nu am reușit să mai accesez contul pe care îl aveam și din cauza asta l-am făcut pe acesta. Voi fi în Oradea în următoarele zile✨😘 Locația este la Ared, Str. T. Vladimirescu( în spate la Penny) ❗️Numărul nou de tel : 0759986513❗️ Rog un moderator, dacă se poate, să-l modifice și la topic🤗 Pupici💋✨ P.s mâine o să revin cu câteva poze😉 3 1 5 Link spre comentariu
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 4 ore, Ella_Alle a spus: Bunăă💋 dragilor, nu am reușit să mai accesez contul pe care îl aveam și din cauza asta l-am făcut pe acesta. Voi fi în Oradea în următoarele zile✨😘 Locația este la Ared, Str. T. Vladimirescu( în spate la Penny) ❗️Numărul nou de tel : 0759986513❗️ Rog un moderator, dacă se poate, să-l modifice și la topic🤗 Pupici💋✨ P.s mâine o să revin cu câteva poze😉 Iuiiiiiii merg acum seara la afumatoare si fur niste clisa, carnat si un picior de porc le vând mâine in piata si fug sa fut in cur iuhuuuu partieee. 1 2 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49946 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 5 ore, Ella_Alle a spus: Bunăă💋 dragilor, nu am reușit să mai accesez contul pe care îl aveam și din cauza asta l-am făcut pe acesta. Voi fi în Oradea în următoarele zile✨😘 Locația este la Ared, Str. T. Vladimirescu( în spate la Penny) ❗️Numărul nou de tel : 0759986513❗️ Rog un moderator, dacă se poate, să-l modifice și la topic🤗 Pupici💋✨ P.s mâine o să revin cu câteva poze😉 Bine ai revenit❤ Te pwp💋💋 4 Link spre comentariu
Steffl Reputație: 89 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Candcum Oras:Candcum Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 6 hours ago, Ella_Alle said: Bunăă💋 dragilor, nu am reușit să mai accesez contul pe care îl aveam și din cauza asta l-am făcut pe acesta. Voi fi în Oradea în următoarele zile✨😘 Locația este la Ared, Str. T. Vladimirescu( în spate la Penny) ❗️Numărul nou de tel : 0759986513❗️ Rog un moderator, dacă se poate, să-l modifice și la topic🤗 Pupici💋✨ P.s mâine o să revin cu câteva poze😉 Bine ai revenit ❤Diana Prince❤ Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9878 Postat Ianuarie 13, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Amu voiam sa strig la voi ca scoateți aiurea topicele de la naftalina 🤣🤣🤣 Bine ai venit Alle 🥰😜 Vreau și eu un loc, seara. Și sunt cuminte... Nu umblu la eșapament doar la Love Chanel 😜🥰🤗 5 Link spre comentariu
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 4 ore, fustangiu4 a spus: Iuiiiiiii merg acum seara la afumatoare si fur niste clisa, carnat si un picior de porc le vând mâine in piata si fug sa fut in cur iuhuuuu partieee. https://media.tenor.com/images/5a4730e6cc19fc3db2ce35125590dbf2/tenor.gif Link spre comentariu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Draga cand revii la Arad! ne este tare dor de tine! Link spre comentariu
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 1 oră în urmă, maxuser a spus: Draga cand revii la Arad! ne este tare dor de tine! Acum dragule iti dai seama ca nu poate scrie nici vorbii are mainile si gura ocupata dau oradeni in ea zilele astea saraca iti dai seama ce este la curul ei acum? Link spre comentariu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Aveti grija va rog de ea ! lasati si la confutaciosii din Arad , numa voi sa va bucurati !!! Link spre comentariu
ionutp34 Reputație: 163 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Salutare... Simplitate, corectitudine, frumusețe, etc... aceeași Ella... Nota 10 pe linie....ramai tot asa Ella!!! Sănătate tuturor! 4 Link spre comentariu
Ella_Alle Reputație: 19 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Bunăă🤗 de azi nu mai sunt în Oradea. Până data viitoare vă pup dragilor🤗💋 1 Link spre comentariu
colesari Reputație: 12 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Pacat ca analul nu mai e in meniu. In rest doar de bine despre ea. Link spre comentariu
kosava17 Reputație: 14 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 On 1/18/2022 at 2:39 PM, colesari said: Pacat ca analul nu mai e in meniu. In rest doar de bine despre ea. Nu mai e ? 😳 Era "specialitatea casei".... Link spre comentariu
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 5 ore, kosava17 a spus: Nu mai e ? 😳 Era "specialitatea casei".... Da din pacate au stricato turcii si Arabi in Germania cica a participat la o orgie cu 4 tipi si iau dat in cur de au inebunito saraca am incercat si eu iam bagato putin dar nu a mers o durea rau. 2 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9878 Postat Ianuarie 20, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Deși n-am apucat sa o cunosc îmi pare rău. Multe din cele care activează în tara au fost traumatizante pe afara... Unele fizic altele psihic. Știu o gramada de povesti triste, dar în final e doar vina lor. Dacă banul e tot ce contează și te expui e normal sa o mai și încasezi. 5 Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 1 hour ago, x the impaler said: Deși n-am apucat sa o cunosc îmi pare rău. Multe din cele care activează în tara au fost traumatizante pe afara... Unele fizic altele psihic. Știu o gramada de povesti triste, dar în final e doar vina lor. Dacă banul e tot ce contează și te expui e normal sa o mai și încasezi. Sunt 100% de acord cu tine😉! Majoritatea fetelor care lucreaza sau au lucrat in west se plangeau ca clientii is jegoshi, nespalati, drogati, agresivi..etc si ca e foarte revitalizant pentru ele sa lucreze in tara pentru ca suntem mult mai curati, politicoshi si de treaba(in general).. Dar dupa cum ai zis si tu e doar vina lor, nimeni nu lea gonit din tara, ba chiar din contra.. Dar daca nu le ajunge cei 1000-1500-2000 de lei pe zii ce castiga in Ro, si ele vor 4-5000+ pe zi at sa isi asume riscurile😒. 4 Link spre comentariu
domn_generos Reputație: 131 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Am vizitat-o și eu, și am rămas șocat cât de mult s-a schimbat ca atitudine. Fata asta era un bibelou, un vis frumos! Acum, deși e la fel de răbdătoare și politicoasă, mi se pare protocolară, complet absentă și cu gândul în cu totul altă parte. A ajuns să o concureze la răceală pe Bella (o știți voi!). 🙄 Unii o vizitau pentru anal, eu, în schimb, adoram GFE-ul ei. Am plecat de la ea cu un gust amar și am să încerc să îmi amintesc doar versiunea ei din vremurile bune. 😐😐 3 1 1 Link spre comentariu
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Ianuarie 21, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Acum 14 ore, domn_generos a spus: Am vizitat-o și eu, și am rămas șocat cât de mult s-a schimbat ca atitudine. Fata asta era un bibelou, un vis frumos! Acum, deși e la fel de răbdătoare și politicoasă, mi se pare protocolară, complet absentă și cu gândul în cu totul altă parte. A ajuns să o concureze la răceală pe Bella (o știți voi!). 🙄 Unii o vizitau pentru anal, eu, în schimb, adoram GFE-ul ei. Am plecat de la ea cu un gust amar și am să încerc să îmi amintesc doar versiunea ei din vremurile bune. 😐😐 Deci dupa ce au postalito cica 4 ore in continuu 2 erau si drogati si totusi am intrebato o sa te mai intorc? Si raspunsul a fost da unul dintre ei era ff dotat avea si bile si agresiv practic in interior cica o doare am unso si eu cu crema de galbenele este larga rau frate iam bagat 4 degete in fund si am pus crema de galbenele cica o sa ai treaca ca a mai patit asa. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum