Sari la conținut

0744919648

Postări Recomandate

Postat
Acum 12 ore, noname215 a spus:

Salutare.

Am vizitat acum 2 săptămâni titulara topicului. Am optat pentru o finalizare, cadoul fiind 100 lei....acțiunea: la alegerea mea OP+ NP, se implica, a scos și câteva gemete pentru a întreține atmosfera.

Singur minus în vad în faptul ca după acțiune nu am primit prosop pentru o igienizare corespunzătoare.

Spor....

Multumescc🥰 prosop de obicei am la baie dupa usa,curat si schimbat dupa fiecare utilizare,dar am si in dormitor vreo 10🤗...probabil nu mi ai cerut si m am gandit ca il iei pe cel de pe usa,dar probabil nu l ai vazut😊

Dragii mei va rog frumos sa intelegeti ca nu accept sa mi fie bagate degetele in NICI O GAURA si nici anillingus nu ofer,doar primesc🤗 sunt destui clienti noi/vechi,sa zic asa care nu au cont aici dar urmaresc comentariile...si vin la mine spunandu mi (fata aia ofera anillingus,fata aia accepta sa i se bage degetele,fata aia face neprotejat,aia face anal etc) diferite fete...EU SUNT EU si astea sunt serviciile mele nu fac anumite servicii care mi sunt cerute pentru ca nu mi se par igienice si/sau nu sunt servicii pe care vreau sa le fac. Fiecare are pretul si serviicile ei,asa ca,la mine numai insistati cu anillingus,anal,degetele bagate si normal neprotejat pentru ca NU FAC!!! Multumesc,va pup si hai sa ne f...m🤣🤤🔥

• Like 1
Vizitator DARIUSTHE3RD
Reputație: 0
Postat
La 02.05.2022 la 11:52, emmyzian a spus:

Multumescc🥰 prosop de obicei am la baie dupa usa,curat si schimbat dupa fiecare utilizare,dar am si in dormitor vreo 10🤗...probabil nu mi ai cerut si m am gandit ca il iei pe cel de pe usa,dar probabil nu l ai vazut😊

Dragii mei va rog frumos sa intelegeti ca nu accept sa mi fie bagate degetele in NICI O GAURA si nici anillingus nu ofer,doar primesc🤗 sunt destui clienti noi/vechi,sa zic asa care nu au cont aici dar urmaresc comentariile...si vin la mine spunandu mi (fata aia ofera anillingus,fata aia accepta sa i se bage degetele,fata aia face neprotejat,aia face anal etc) diferite fete...EU SUNT EU si astea sunt serviciile mele nu fac anumite servicii care mi sunt cerute pentru ca nu mi se par igienice si/sau nu sunt servicii pe care vreau sa le fac. Fiecare are pretul si serviicile ei,asa ca,la mine numai insistati cu anillingus,anal,degetele bagate si normal neprotejat pentru ca NU FAC!!! Multumesc,va pup si hai sa ne f...m🤣🤤🔥

Daca tu NU FACi,nici noi NU MAI VREM🤣😂😅

Postat
Acum 14 ore, DARIUSTHE3RD a spus:

Daca tu NU FACi,nici noi NU MAI VREM🤣😂😅

Păi mna,dupa parerea mea nici n ar fi indicat sa vreti/cereti normal neprotejat chiar daca fata la care va duceti e curata si face controale periodice la ginecolog,inafara de boli mai sunt si alte riscuri si nu cred ca i cazul🤣

Plus ca n am nici o problema cu cele care fac,atata timp cat nu ma priveste pe mine,din partea mea poate sa faca fiecare ce crede si ce vrea...☺️💋 Eu am lipsit cateva zile si nu am anuntat😐imi cer scuze si sper sa revin maine☺️dar nu i nimic sigur🥰va pup si zi plina cu futaiuri💋

Reputație: 689
  • Oras:Galati
Postat

Am vizitat-o și eu pe Dn-soara...și desi în trecut am criticat-o puțin..revin cu scuzele de rigoare și pot spune ca este o prezenta plăcută cu un corp frumos si se implica în ceea ce face...are o pereche de sâni frumoși, păcat ca nu te lasă să te joci cu ei prea mult, nu te lasă neterminat ceea ce e un plus, per total o vizita peste așteptări și cu siguranță o sa revin..nu știu de ce am impresia dar cred ca după ce devii client cunoscut...serviciile se îmbunătatesc și primești și ceva în "plus" 😁😉

• Like 1
Postat
Acum 9 ore, L1viu a spus:

Am vizitat-o și eu pe Dn-soara...și desi în trecut am criticat-o puțin..revin cu scuzele de rigoare și pot spune ca este o prezenta plăcută cu un corp frumos si se implica în ceea ce face...are o pereche de sâni frumoși, păcat ca nu te lasă să te joci cu ei prea mult, nu te lasă neterminat ceea ce e un plus, per total o vizita peste așteptări și cu siguranță o sa revin..nu știu de ce am impresia dar cred ca după ce devii client cunoscut...serviciile se îmbunătatesc și primești și ceva în "plus" 😁😉

Multumesc dragutu🥰si da,ai punctat bine dupa ce devii client "de al casei" sunt mai deschisa si o fac ca si cu un "prieten cu beneficii" dar cu limita😂stiti la ce ma refer😋

App dragalasilor futaciosi,am revenit dupa o pauza de cateva zile☺️va astept cu apeluri sau mesaje,ca raspund si la mesaje pe nr/wapp❤💋

• Like 1
Vizitator Bobita13
Postat

Sa fac un update, dupa vizita de azi mi am dat seama ca, de fapt oralul ii de nota 10. Si cred ca iau mai crescut sanii 😂. Are un corp superb ce ii adevarat, arata mai bine ca in poze.

Recomand cu incredere. 

P.S. Pistoale tari !

Postat
Acum 1 oră, Bobita13 a spus:

Sa fac un update, dupa vizita de azi mi am dat seama ca, de fapt oralul ii de nota 10. Si cred ca iau mai crescut sanii 😂. Are un corp superb ce ii adevarat, arata mai bine ca in poze.

Recomand cu incredere. 

P.S. Pistoale tari !

🤣🤣🤣🤣 te 💋💋💋💋🥵 multumesc muult🥰

Vizitator George911
Postat
On 4/20/2022 at 1:27 PM, emmyzian said:

Nustiu exact cine esti🙃dar iti multumesc din ❤💋☺️

Am vizitat pentru  a 2-a oară d-ra. Am găsit la locație o altă Emmy, diferită mult față de prima Emmy . A fost mare diferența intre ele și asta in sensul bun al cuvântului.  

Uite că acum știi  cine sunt😇😇😇🤣. Îți mulțumesc frumos pentru minutele peteecute împreună.  Ești o fată de nota 20 la a 2-a întâlnire.  Sunt tare curios cum va fi a 3-a oară. 

Note?  Ce sens mai are? La Emmy deja e fără note ca nu mai suntem la scoala.

O zi frumoasă tururor și nu în ultimul rând si ție Emmy!!!☺☺☺

Postat
Acum 8 ore, George911 a spus:

Am vizitat pentru  a 2-a oară d-ra. Am găsit la locație o altă Emmy, diferită mult față de prima Emmy . A fost mare diferența intre ele și asta in sensul bun al cuvântului.  

Uite că acum știi  cine sunt😇😇😇🤣. Îți mulțumesc frumos pentru minutele peteecute împreună.  Ești o fată de nota 20 la a 2-a întâlnire.  Sunt tare curios cum va fi a 3-a oară. 

Note?  Ce sens mai are? La Emmy deja e fără note ca nu mai suntem la scoala.

O zi frumoasă tururor și nu în ultimul rând si ție Emmy!!!☺☺☺

Multumesc mult 🤗te puuuup tare tare😘💋

Vizitator George911
Postat
56 minutes ago, emmyzian said:

Multumesc mult 🤗te puuuup tare tare😘💋

Acum zi-mi sincer, chiar de 2 ori tare?

Eu vreau macar o data!

Te pup dulce ! 💋

Postat
Acum 54 minute, George911 a spus:

Acum zi-mi sincer, chiar de 2 ori tare?

Eu vreau macar o data!

Te pup dulce ! 💋

🥰🥰

Postat

Iubiteii mei deocamdata numai pot folosi whats app🤗deci sa nu mi scrieti si sa asteptati sa raspund,pentru ca nu mai am...Va astept cu apel sau mesaj pe nr😘😘

• Confuz 1
Postat

Salutare. 

Am revizitat-o azi pe domnișoara in cauză. Sunat, mi a spus ca e disponibilă, ajuns la ea in 15-20 de min. 

Am zis sa stau o ora de data asta si bine am facut. Numai intru in detalii, tipa si-a facut treaba exemplar, mi a facut si puțin masaj, am si povestit, glumit. 

Servicii de 10 +... Am inceput cu acelasi oral foarte suculent cateva minute, apoi la normal ea deasupra, apoi căpriță unde am si terminat dupa cateva minute.

La al doilea numar nu am mai putut duce pana la capat, ea avea chef, dar nu am mai avut eu energie. 

In fine. Ma revanșez altadată. 

Spor la ciocane! 

Postat
Acum 3 ore, gizzmondo a spus:

Salutare. 

Am revizitat-o azi pe domnișoara in cauză. Sunat, mi a spus ca e disponibilă, ajuns la ea in 15-20 de min. 

Am zis sa stau o ora de data asta si bine am facut. Numai intru in detalii, tipa si-a facut treaba exemplar, mi a facut si puțin masaj, am si povestit, glumit. 

Servicii de 10 +... Am inceput cu acelasi oral foarte suculent cateva minute, apoi la normal ea deasupra, apoi căpriță unde am si terminat dupa cateva minute.

La al doilea numar nu am mai putut duce pana la capat, ea avea chef, dar nu am mai avut eu energie. 

In fine. Ma revanșez altadată. 

Spor la ciocane! 

Abia astept sa te revansezi😏🤤💋❤❤❤🔥multumesc

Vizitator George911
Postat

Revizitat domnisoara. 

Dulce, simpatica si intelegatoare. Emmy radiezi bucurie si ma faci sa ma simt bine in prezenta ta. Restul cred ca e can-can. Cu siguranta am sa revin, daca si tu ma primesti bineinteles.

Te pup dulce scumpete mica!

Note? ce sa mai zic? 10+++ 

Pe mine m-ai cucerit definitiv si irevocabil!

Postat

Nu este cazul să ne povestești cam aceleași lucruri – în puține cuvinte - după fiecare vizită pe care o faci domnișoarei. Ai postat și pe 20 mai, și pe 30 mai numai lucruri laudative – mai puțin cele care se recomanda de administratorul acestui site pentru a fi scrise intr-o recenzie, inclusiv ”halatul” !

Înțeleg că este de 10+++  și că te-a ”cucerit definitiv si irevocabil”, ca să te citez.

Recitește ce ai scris în postările tale.

Care par a fi ale unui bărbat îndrăgostit.

Nu mai are rost să pomenesk de credibilitatea acestor ”recenzii”  !

• Like 1
Vizitator DARIUSTHE3RD
Postat
Acum 19 minute, juan mata a spus:

Nu este cazul să ne povestești cam aceleași lucruri – în puține cuvinte - după fiecare vizită pe care o faci domnișoarei. Ai postat și pe 20 mai, și pe 30 mai numai lucruri laudative – mai puțin cele care se recomanda de administratorul acestui site pentru a fi scrise intr-o recenzie, inclusiv ”halatul” !

Înțeleg că este de 10+++  și că te-a ”cucerit definitiv si irevocabil”, ca să te citez.

wtf!reclama mascata-:))))))))

Postat
Acum 5 ore, George911 a spus:

Revizitat domnisoara. 

Dulce, simpatica si intelegatoare. Emmy radiezi bucurie si ma faci sa ma simt bine in prezenta ta. Restul cred ca e can-can. Cu siguranta am sa revin, daca si tu ma primesti bineinteles.

Te pup dulce scumpete mica!

Note? ce sa mai zic? 10+++ 

Pe mine m-ai cucerit definitiv si irevocabil!

Pupiiii☺️😘😘

Postat
1 oră în urmă, DARIUSTHE3RD a spus:

Te ai gasit? Vezi ca a mai comentat si altor fete...daca omului ii place zice,si el ce simte😜😜

Vizitator George911
Postat
1 hour ago, juan mata said:

Salut! Am recitit toate recenziile facute pana acum si ,da, ai mare dreptate, nu am scris halatul la nici una din recenzii (pun asta pe sama ca sunt incepator pe forum). La titulara topicului halatul este clasicul 100/200.

Dupa cum am spus, ti-am urmat sfatul si am recitit recenziile si din nou iti dau dreptate (se pare ca sunt indragostit, dar nu numai den emmy ci si de celelalte fete), dar te asigur ca doar pare ca sunt indragostit.

Poate euforia sau poate ca fetele m-au facut sa ma simt bine si am scris in asa fel de am lasat loc la interpretari. 

@juan mata te asigur ca nu m-am indragostit. Din fericire sunt insurat, am o familie frumoasa si te rog sa citesti in ceea ce am scris in recenzii ca fiind un compliment pentru fete!

@DARIUSTHE3RD

Te asigur ca nu e nici o reclama (nici mascata nici nemascata)

Emmy nu baga in seama tot ce se scrie pe aici! Estio o fata minunata si te apreciez asa cum esti! 

Sa auzim numai de bine !

Postat
Acum 10 ore, George911 a spus:

Salut! Am recitit toate recenziile facute pana acum si ,da, ai mare dreptate, nu am scris halatul la nici una din recenzii (pun asta pe sama ca sunt incepator pe forum). La titulara topicului halatul este clasicul 100/200.

Dupa cum am spus, ti-am urmat sfatul si am recitit recenziile si din nou iti dau dreptate (se pare ca sunt indragostit, dar nu numai den emmy ci si de celelalte fete), dar te asigur ca doar pare ca sunt indragostit.

Poate euforia sau poate ca fetele m-au facut sa ma simt bine si am scris in asa fel de am lasat loc la interpretari. 

@juan mata te asigur ca nu m-am indragostit. Din fericire sunt insurat, am o familie frumoasa si te rog sa citesti in ceea ce am scris in recenzii ca fiind un compliment pentru fete!

@DARIUSTHE3RD

Te asigur ca nu e nici o reclama (nici mascata nici nemascata)

Emmy nu baga in seama tot ce se scrie pe aici! Estio o fata minunata si te apreciez asa cum esti! 

Sa auzim numai de bine !

🥰🥰🔥

Postat

Dacă ar fi mai "stabila" și nu ar alterna ar fi de top ... .azi e alba la ea, mâine e neagra ...tind sa cred ca are 2 personalități..altfel nu îmi explic cum poate fi atâta de schimbătoare 🤔😁😪

Postat
Acum 2 minute, L1viu a spus:

Dacă ar fi mai "stabila" și nu ar alterna ar fi de top ... .azi e alba la ea, mâine e neagra ...tind sa cred ca are 2 personalități..altfel nu îmi explic cum poate fi atâta de schimbătoare 🤔😁😪

Despre ce vorbesti?😂adu mi aminte,te rog

Postat
Acum 19 ore, L1viu a spus:

Cum adică mai stabila? 😄

Am fost la ea de vreo 3, 4 ori si a fost mereu la fel.. nicio schimbare in rău la comportament. 

Postat
Acum 1 oră, gizzmondo a spus:

Cum adică mai stabila? 😄

Am fost la ea de vreo 3, 4 ori si a fost mereu la fel.. nicio schimbare in rău la comportament. 

Am folosit ghilimele dacă citești cu atenție..nu ma refer neapărat la actul sexual sau etc..pur și simplu și când o suni uneori zici ca tu ai ceri bani sau alte servicii 🤣 te repezeate....nu știe sa fie diplomata sau ceva de genul...și eu am fost de 2-3 ori în ultima perioada la ea și niciodată nu a fost la fel 😉 nu am zis ca a fost rău ci diferit..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...