Sari la conținut

0732867578 Doamna Ghica

Postări Recomandate

• Oras:Bucureti
  • Oras:Bucureti
Postat

Are cineva ceva informatii despre :

TREI doamne perverse, oferim persoanelor generoase show lesbi, sex normal, oral si anal, jocuri bdsm soft, anilingus cunnilingus, 69, uro si multe alte fantezii. Oferim si cerem discretie. ID claudiaa_21 30 Sep 11:00

Am vb un pic pe mess si mi-a zis locatie Dna Ghica si 150 lei o ora cu 2 ,  cu 3 - 200

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost eu la doamnele acum 2 saptamani

Sa incep cu locatia colentina la granita cu baicului aproximativ ultimele blocuri galbene dp dna ghica

deci zona nu e stralucita...aprtamentu sa zicem curat nam analizat f bine,mi-a fost prezentate damezele,pozele sunt reale cea slaba nu am avut nici un click,cea blonda mi s-a parut prea indesata  adik plinuta dar forme indesate intelegeti voi...asa k am aleso pe bruneta.

Fata e inalta undeva la 1,70 si cred k 65-70 kg dar nu vreo grasa hidoasa o fata plinuta dar bine proportionata,

Cand ajung in camera constat ca navea dinti din fata nici unu wow dar deja era prea tarziu datusem banii ne si dezbracasem asa ca am inaintat intalnirea...

Care a decurs cu un oral bunicel si pozitia peste mine,la care ea imi propune sai dau limbi sa se ude si ea :))) bineinteles k am zis sa o iau caprita sa vada ea ce se uda atunci,si am dat in ea pana am terminat.PS la pozitia caprita mia placut fundu ei mare k sa rotunjit stie sa se onduleze nu e teapana

Oral-8 asta pt k navea cu ce sa ma zgarie :))

Normal-8,5

Fata-7 dragutzik dak avea si dinti era nota mai mare

Locatie-6 zona nu prea e accesibila

Atitudine-9 nu a comentat la vreo pozitie

halatu-50 ron   eu zik k e de incercat dar sa-si schimbe locatia,probabil sunt de undeva de la tara de prin partea aia de pe unde iesi la europa si a cautat o zona mai aproape de casa

• Like 4
Postat

0732.867.578   poate il vede asa

• Oras:aici
Postat

va salut stimabililor ,

azi dupa un semiesec cu o alta dameza despre care voi vorbi cu alta ocazie (nu de alta dar cred ca merita sa-i mai acord o sansa ) imi verificam lista sa vad ce mai am de bifat si m-am impiedicat de nr asta aveam de gand de ceva timp sa verific cuibul dupa cum se vede in postul de mai sus ,deci fara sa mai lungim vorba sun ma programez si ma infiintez la locul faptei intersectia dna ghica spre baicului ,urc la cucurigu si sunt primit intr-un apartament parese de 3 camere cu trei caprite in el ,sunt primit in living ca sa zic asa si ma delectez cu vizualizarea celor trei personaje sa o luam pe rand 

nr 1 ...centralista ca sa-i zic asa e tipa imbracata-n albastru in pozele de mai sus si la un 1,60-max 65 ,estimez ca bate undeva la 70-80 kg  , trasaturi comune si bosumflate ,pare a fi si manager si centralista dar si prestatoare din cate am inteles ea se ocupa mai mult de dominare (are fizic corespunzator ptr asa ceva )

nr2 .... este cea testata de mine in link-ul de mai sus (aprops propun unirea topicelor ,avand in vedere ca acum sunt 100% sigur de asta)am descris-o acolo nu cred ca mai e necersara alta descriere .......a ca reper dansa e cea in negru in pozele de mai sus .

nr 3 ...cea in rosu ,chiar in costumatia aia era imbracata , este genul skinny , fara sani ,la vreo 1,70 ,max 55 kg  si vreo 35 de ani ,fara a fi vreo frumusete dar nici respingatoare...

Avand in vedere ca pe bruneta cealalta o stiam si o bifasem iar de blonda nu ma mai tin salele am ales-o pe cea cu nr3 pe tricou ,ma rog ,furou si am purces intr-una din camere ,mobilata cu pat mare si adecvat luptelor de "gaurila" + una bucata oglinda in fata patului ca sa vezi cat de viril esti , deci primit prosop decent , trecut pe la baie , unde a trebuit sa fac un pic pe instalatorul ,adica insurubat para ,spalat temeinic pe maini dupa care igienizarea propriu zisa ....baie destul de dotata cu geluri si sapunuri  un + aici , m-am intors in camera unde fata astepta gata de lupta si am inceput cu un oral destul de bunicel dar ajutat de mana i-am atras atentia ca ii dau galben pentru hent si s-a conformat ,am trecut la un futai clasic in stilul caprei pana la epuizarea in balon ,dupa care am bagat o tigara la pauza si ne-am intretinut cu o mica conversatie  destul de placuta si deschisa ,la a doua tura relaxata si instruita la pauza asupra tehnicilor care-mi plac adica oralul lent si adinc si un pic de anilingus ,s-a conformat si in doi timpi si trei miscari eram gata de atac , am stimulat-o un pic si i-am mangaiat pasarica pana s-a excitat si mi-a comunicat ca are chef sa se simta si ea bine ,deci si prin urmare va trebui sa ma las calarit un pic si hop s-a urcat pe catarg si sa te tii frate ce jocheu naravas aveam ,se unduia ceva spectaculos si la un moment dat chiar am luat-o la galop de a trebuit sa ma tin bine de pat sa nu ma rupa ,sunt aproape sigur  ca a juisat dupa cum se udase si se schimonosea, in fine am lasat-o sa-si faca damblaua si mi-a placut ,dupa ce si-a mai revenit am pus-o din nou capra si am testat si gaurica cealalta , a avut o usoara tresarire dar nu cred ca am jenat-o prea tare si m-am apucat sarguincios de pompat in fundul ei pana i-am dat pe ai mici cu capu de balon .....

Acum notele dupa datina 

oral ----sa zicem un 7 ptr artificii ,lins prin jone adiacente si restul dar se poate imbunatati ....

normal -------8 pentru ca se implica si ii place 

anal ---------8 pentru ca suporta fara sa comenteze .

In concluzie la banii astia 100 roni /2fin merita incercata ,aspectul fizic al celor trei nu este ptr pretentiosi si fite dar macar doua sunt futabile (brunetele ) din cate am probat eu .

In speranta ca v-am fost de folos va salut  :hihat

,

• Like 5
Postat

Domnu Dinozauru, dar nu ne povestesti si noua cum au decurs "ostilitatile" intre domnia ta si cele trei nimfe ale placerii? Ce ti-au facut si ce le-ai facut? Si cu cate din ele? Plus notele....ca sa fie recenzia recenzie. Vad in poze pe marginea patului vibratoare si plastico-penisuri, presupun ca cele trei nu te lasa sa pleci pana nu le aduci fericirea... :laugh2

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Bre nea Feliciano, am zis io ca am trecut p'acolo?

Am pus pozele doar pentru o mai buna edificare asupra celor 3D.

Pacatele mele, ca abea ma mai tin planetarele pentru una si aia baba dupa puterile mele :laugh2 , daramite cu trei?

Postat

saluatri stimabililor ,

Vad ca inca exista nelamuriri in  privinta "zanelor " ,iar eu am cam rezolvat tot cuibul asta cu exceptia zanei blonde sau matroanei ,dominatoarei cum vreti sa-i spuneti , ele cica-s specializate in dominare si alte chestii care nu ma atrag ,ba chiar imi repugna ,imi povestea aia mica si subtirica cam cum ii varase unui gagiu vre-o trei puli(dildau  :laugh2 ptr fanii roboti ) in... sa ma scuzati ....cur ,eu asa ceva nici nu vreu sa-mi imaginez ca ma ia cu boraturi ,dar care aveti fetisuri din astea bizare cred ca aici gasiti ceva bice pe spinare si dildoae de varat pe unde va place ,buunn acum ca ne-am lamurit  sa o luam metodic:

--ZONA --de la doamna ghica mergeti spre baicului vreo 2 statii pana in dreptul supermarketului rosu (nu dam nume ca se pune reclama si n-am bani de dat aiurea ) si de acolo va indruma dansele .

---Apartamentul este situat la un etaj superior si din cate m-am invartit eu pe acolo e de trei camere , destul de bine aranjat si le ofera posibilitatea primirii a doi clienti in acelasi timp .

--- BAIA e destul de ok si dotata cu geluri etc ,prosop am primit uscat de fiecare data ,as putea sa risc zicand chiar curat ,o singura buba au ca nu insurubeaza para dusulului dupa ce isi curata gauricile .

TIPELA in sine ,pe rand si descrise cu tot cu impresii personale :

BLONDA --- ea este din cate am inteles dominatoarea si matroana in acelasi timp ,ca aspect nu m-a atras deloc iar ca si comportament (de matroana )nu m-a impresionat prea placut ,ea stabileste programarile si raspunde la tel ,uneori cam rastit si nepoliticos am trecut de trei ori prin cuib si de fiecare data trebuie sa treci prin sufragerie pe la madame si sa decartezi banu , nu am avut curiozitatea sa vad cam ce poate la pat .

BRUNETA  cu FORME(aka bruneta purcelusa pe viitor)  , ca sa fiu politicos in exprimare , arata cum se numeste un pic cam plinuta dar tanara cam pana-n 25 de ani si prin urmare are gauricile stramte ,atitudine ei insa lasa muuuuult de dorit ,e ceva de genul "piti de carter" fara prea multa scoala (de nici un fel) care are impresia ca e zana zanelor si femeia fatala dar vaii nu e deloc asa ba dimpotriva, nu as putea sa v-o recomand solo decat asa ptr o descarcare de urgenta max o fin ca mai mult de-atat nu e in stare momentan .

BRUNETA SKINNY  e ca aspect o scandurica la vreo 35 de ani , am inteles din spusele ei ca e scolita in meserie prin elvetia si se vede chestia asta in relationarea cu clientul ,stie sa vorbeasca ,e politicoasa si are un anume sarm al ei (daca vrea te face din vorbe cum s-ar zice pe cocioc ),la meserie cel mai mult ii place futaiul normal ,unde se imlica pana la orgasm (cred ca am vazut-o juisad pe bune de vreo 2 ori ),la anal cam face figuri si la oral nu exceleaza(probabil nu ii face placere si faptul ca nu se implica o dezavantajeaza) in schimb ii place anilingusul (oferit de ea) mie unul mi-a bagat niste limbute in fund si pe oo de ma urcam pe pereti mai ceva ca omul paianjen (nu stiu daca ofera "la toata lumea" ) . 

Acum dupa redescrierea danselor sa va spun povestea unui thressome cu cele doua brunete adica bruneta purcelus si bruneta skinny :

-----dupa ce le forasem in particular pe fiecare-n parte mi-a venit ideea creata sa la si combin,nu va mai obosesc cu alte detalii mentionate mai sus si trec direct la actiune, care a debutat cu un oral combinat din partea lor ,amndoua pe gicu la mic si pe imprejurimi .bruneta purcelus sugea de zor cat se pricepea si bruneta skinny se juca cu outele si cu liba in fund(anilingus ptr cunoscatori ),apoi le -am pus intr-un 69 si m-am uitat un pic la ele cum se lingeau reciproc, intre timp mi-am tras caciula pe capu al mic si la momentul oportun m-am infipt pe la spate in purcelusa si dai si lupta nenicule ,in timp ce buneta skiny ma lingea pe oute de dedesupt ,am pompat ceva la purcelusa dupa care am scimbat pozitia ,fata si gaura si am trecut-o pe  bruneta skinyy la aparat in timp ce purcelusa privea de pe tusa , asta mica stie meserie si ma incalecase exact cum ii place ,dadea din fund intr-un hal care m-a facut sa capitule in timp record .

---la pauza am fumat o tigara si ne-am igienizat un pic dupa care le-am lasat sa se excite reciproc pana mi s-a trezit camaradul ,apoi le-am aliniat cu fundul la mine si fata la oglinda in pozitia caprei si m-am apucat de treaba ,dupa o imbarbatare de verificare in pasaricile lor am trecut la gauricile mai stramte ,purcelusa a facut  nazuri si desi i-am varat-o in fund de vreo doua ori nu m-a suportat mai mult de 5 min ,am trecut la funduletul brunetei skinny unde dupa ce am reusit sa intru nu am mai iesit decat victorios si sleit de toata vlaga .

Concluzii ----per total a fost o experienta placuta si am plecat satisfacut ,bruneta skinny e capabila sa o controleze intr-o oarecare masura pe purcelusa ,si asta din urma mai scapa de fite ,in tandem au lucrat destul de bine 

-----pentru incepatori intr-a'le  menajului in trei nu va recomand sa va incumetati la asa ceva cu ele decat daca sunteti capabili sa struniti doua tipe in acelasi timp in asa fel incat sa faca ce vreti si ce va place voua ,nu rutina lor prestabilita caci altfel s-ar putea sa iasa o varza si nu intelegeti nimic din toata tarasenia(asta ptr ca doar bruneta skinyy stie ce face ,purcelusa e doar gaurica de umplutura si mai si comenteaza in momente nepotrivite verzi si ucate ) ,pentru curvari batrani si cu experienta  astea doua pot fi o experienta placuta daca le prinzi in forma si te intrebuintezi un pic .

Notele o sa fie cam complicat de acordat pe categorii asadar am sa notez experienta in sine per ansamblu si avand in vedere experientele mele  anterioare similare o sa le dau un 7.

Halatul a fost 200 de roni ptr o ora de lupta(decartati la matroana la inceperea ostilitatilor), plus 50 de roni de caciula la fete in camera (ceruti cam insistent si enervant de purcelusa ) plus 50 de roni penalizare la matroana ptr depasirea timpului alocat !                                                                                                                

In speranta ca v-am fost de ajutor  va salut  :hihat

• Like 8

Reputație: 16
Postat

Salutare,

A mai fost cineva la aceste fete?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...