roxyyyy Reputație: 2194 Postat Ianuarie 23 Autor Postat Ianuarie 23 La 08.12.2023 la 11:50, pitiku a spus: Neserioasa. Programat regulamentar cu 1 zi în avans , confirmata , azi, blackout! Sper sa îți meargă bine bby! Dacă nu ți-am răspuns la mesajul de confirmare,puteai cumva sa deduci ca ceva s-a întâmplat.Numai bine 🤝
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Ianuarie 23 Autor Postat Ianuarie 23 La mulți ani!Bine v-am regăsit!❤️Începând de mâine am sa fiu disponibilă pentru programări. Va pup și o zi frumoasa!🤗 📍Locația de acum înainte o sa fie la Complex Q residence 1
macarons Reputație: 645 Postat Ianuarie 23 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 23 @roxyyyy La multi ani si tie !
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Ianuarie 25 Autor Postat Ianuarie 25 Bună dimineața!🤗 📞Disponibila pentru programări pana la ora 22:00.O zi frumoasa!❤️ 📍Locație Q Residence 1
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Ianuarie 26 Autor Postat Ianuarie 26 Bună dimineața!🤗Disponibilă începând cu ora 12:00.❤️
techcrunch Reputație: 43 Postat Ianuarie 26 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 26 Acum 9 ore, roxyyyy a spus: Bună dimineața!🤗Disponibilă începând cu ora 12:00.❤️ Poze noi? 1
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Ianuarie 27 Autor Postat Ianuarie 27 Acum 15 ore, techcrunch a spus: Poze noi? Am sa pun 🤭 📞Disponibilă și în Weekend.O zi frumoasa!❤️
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Ianuarie 27 Autor Postat Ianuarie 27 ‼️‼️Am rugămintea astăzi pana se remediaza problema toate programările,confirmările și anularile sa fie făcute telefonic pentru ca nu primesc toate mesajele.Mulțumesc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27 Postat Ianuarie 27 'Seara domnisoara, saptamana viitoare te gasim la birou ?
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Ianuarie 29 Autor Postat Ianuarie 29 La 27.01.2024 la 16:30, Dostoevski a spus: 'Seara domnisoara, saptamana viitoare te gasim la birou ? Sunt și săptămâna aceasta pana vineri inclusiv.O zi frumoasa!
Marcus392 Reputație: 6 Postat Ianuarie 29 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 29 On 1/27/2024 at 12:54 PM, roxyyyy said: Am sa pun 🤭 📞Disponibilă și în Weekend.O zi frumoasa!❤️ Salutare , am răsfoit fiecare pagină al acestui topic iar această făptură drăguță(din recenziile voastre asta reiese) nu are adăugată nici o poză.Draga mea,ademenește-ne cu corpul tău! nu toți te cunoaștem dar vrem☺️ 1
macarons Reputație: 645 Postat Ianuarie 29 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 29 Are poze postate, nu te-ai uitat atent 1
Marcus392 Reputație: 6 Postat Ianuarie 29 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 29 53 minutes ago, macarons said: Are poze postate, nu te-ai uitat atent M-am referit la ceva recent,nu de anul trecut in August când toți eram bronzați😃.I-ti bagi tu macaroana peste tot😁,ține și tu cu partea masculină mai ales că ai intrare la domnișoară 1
macarons Reputație: 645 Postat Ianuarie 30 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 30 Acum 8 ore, Marcus392 a spus: M-am referit la ceva recent,nu de anul trecut in August când toți eram bronzați😃.I-ti bagi tu macaroana peste tot😁,ține și tu cu partea masculină mai ales că ai intrare la domnișoară Inchide ca te sun eu. 1
Marcus392 Reputație: 6 Postat Ianuarie 30 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 30 3 hours ago, macarons said: Inchide ca te sun eu. Suferi de băgarea în seamă macaroană ? 1
macarons Reputație: 645 Postat Ianuarie 30 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 30 Acum 9 ore, Marcus392 a spus: Suferi de băgarea în seamă macaroană ? Eu ti-am raspuns frumos, daca tot ceri poze pentru material de laba, este fix problema ta. Nu te mai obosi sa imi raspunsi, esti ocupat cu pozele. 1
Marcus392 Reputație: 6 Postat Ianuarie 30 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 30 2 hours ago, macarons said: Eu ti-am raspuns frumos, daca tot ceri poze pentru material de laba, este fix problema ta. Nu te mai obosi sa imi raspunsi, esti ocupat cu pozele. E a ta,nu ți-o ia nimeni! eu fac ce ai zis tu👍 1
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Ianuarie 31 Autor Postat Ianuarie 31 Nu va mai certați pe topic 🙏 ❤️Disponibilă începând cu ora 12:30 1 6
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Februarie 1 Autor Postat Februarie 1 Bună dimineața!🤗Disponibila începând cu ora 12:00. O zi frumoasa!❤️🌞
xspartanux1 Reputație: 40 Postat Februarie 2 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 2 Bună dimineața, Roxi. Ai putea sa mi deblochezi Nr. 075*****02 la final, am insistat intr o seara cu apelurile și de asta probabil m ai blocat, chiar îmi doresc de mult sa vin la tine. Mulțumesc și scuze. 1
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Februarie 2 Autor Postat Februarie 2 Acum 4 ore, xspartanux1 a spus: Bună dimineața, Roxi. Ai putea sa mi deblochezi Nr. 075*****02 la final, am insistat intr o seara cu apelurile și de asta probabil m ai blocat, chiar îmi doresc de mult sa vin la tine. Mulțumesc și scuze. Bună dimineața!Nu a fost doar aseară,dacă nu răspund am spus de multe ori lăsați-mi un mesaj cu ora pana la care pot sa răspund. Disponibilă astăzi începând cu ora 12:00 pana la ora 22:00 (ultima zi) O zi frumoasa!🌞
xspartanux1 Reputație: 40 Postat Februarie 2 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 2 Acum 57 minute, roxyyyy a spus: Bună dimineața!Nu a fost doar aseară,dacă nu răspund am spus de multe ori lăsați-mi un mesaj cu ora pana la care pot sa răspund. Disponibilă astăzi începând cu ora 12:00 pana la ora 22:00 (ultima zi) O zi frumoasa!🌞 Nu. A fost cu mult timp in urmă. Poate chiar un an. Poți să mă deblochezi te rog.. îmi doresc mult sa ajung la tine. 1
Surferul Reputație: 60 Postat Februarie 2 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 2 Acum 1 oră, xspartanux1 a spus: Nu. A fost cu mult timp in urmă. Poate chiar un an. Poți să mă deblochezi te rog.. îmi doresc mult sa ajung la tine. Aoleuuuu,este greu tare sa te duca capul colegule. Cumpara o cartela cu număr,suni fata,stabilești ce vrei și ajungi la ea. Ce naiba,sunteți asa săraci de aveți doar un număr de telefon? Stati si va milogiți pe aici și va umpleți de penibil.
xspartanux1 Reputație: 40 Postat Februarie 3 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 3 Roxy lasă mi un PM te rog. Mulțumesc 1
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Februarie 20 Autor Postat Februarie 20 Bună seara!🤗Începând de mâine am sa fiu disponibilă in oraș pentru programări timp de 4 zile. Programul de mâine:17:00-22:00 iar in restul zilelor 10:00-22:00. O seara frumoasa va doresc!❤️ p.s aceiași locație la Q residence 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum