emiluc Reputație: 185 Postat Ianuarie 1 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 1 An Nou fericit! La muuuulti ani !😘 1
emiluc Reputație: 185 Postat Februarie 6 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 6 Te-ai retras și de la Iași???🤔
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Postat Februarie 6 3 hours ago, emiluc said: Te-ai retras și de la Iași???🤔 Am inteles ca nu, o sa revina dar inca e in pauza
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Februarie 15 Autor Postat Februarie 15 Bună tuturor!🤭😘Bine v-am regăsit pe toți🤗🤗🤗 ☎️Am sa imi reiau activitatea pentru câteva zile începând de luni pana vineri mai exact.Pentru programări in avans am rugămintea doar sms cu specificația intervalul orar pana la care pot sa va răspund. Va pup și va aștept din nou cu drag!🥰 1
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Februarie 17 Autor Postat Februarie 17 Buna dimineața!❤️ ☎️Disponibilă pentru programări după ora 12:00 astăzi.O zi frumoasa!🤗 1
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Februarie 18 Autor Postat Februarie 18 Bună dimineața!🤗☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00. O zi frumoasa!❤️ 1
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Februarie 19 Autor Postat Februarie 19 Bună dimineața!😘☎️Disponibilă pentru programări începând cu ora 11:00. O zi frumoasa!🫶 1
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Februarie 20 Autor Postat Februarie 20 Buna dimineața!❤️☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00.(astăzi și mâine inclusiv) O zi frumoasa!😘 1
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Februarie 20 Autor Postat Februarie 20 Acum 4 ore, roxyyyy a spus: Buna dimineața!❤️☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00.(astăzi și mâine inclusiv) O zi frumoasa!😘 1 6
techcrunch Reputație: 47 Postat Februarie 20 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 20 Acum 5 ore, roxyyyy a spus: Always a lady 😘 beautiful 😍 1
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Februarie 21 Autor Postat Februarie 21 Buna dimineața!🤗 ☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00.(ultima zi) O zi frumoasa!❤️ 1
emiluc Reputație: 185 Postat Februarie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 21 Acum 50 minute, roxyyyy a spus: Buna dimineața!🤗 ☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00.(ultima zi) O zi frumoasa!❤️ Și ție! Bine ai revenit! 1
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Februarie 21 Autor Postat Februarie 21 Acum 2 ore, emiluc a spus: Și ție! Bine ai revenit! 😘bine te-am regăsit ,, pe picior de plecare,, iar 🤭
emiluc Reputație: 185 Postat Februarie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 21 Acum 5 ore, roxyyyy a spus: 😘bine te-am regăsit ,, pe picior de plecare,, iar 🤭 Spre Timișoara, când?🙈 1
emiluc Reputație: 185 Postat Februarie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 21 Acum 2 ore, emiluc a spus: Spre Timișoara, când?🙈 Doar oi vizita prin Timișoara… nu doresc să v-o răpesc.. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21 Postat Februarie 21 36 minutes ago, emiluc said: Doar oi vizita prin Timișoara… nu doresc să v-o răpesc.. Nu se discuta de alte orase pe topicul de Iasi. Poti sa o chemi pe topicul ei de Timisoara.
emiluc Reputație: 185 Postat Martie 1 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 1 O primăvara frumoasa , iti doresc sănătate și noi începuturi reușite 🌸! 1
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Aprilie 5 Autor Postat Aprilie 5 Bună seara și bine v-am regăsit!🤗Începând de mâine pt câteva zile am sa imi reiau activitatea.Va aștept cu drag,o seara frumoasa!❤️ 1
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Aprilie 7 Autor Postat Aprilie 7 Buna dimineața!❤️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00🤗 O zi frumoasa!🤗 1
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Aprilie 8 Autor Postat Aprilie 8 Buna dimineața!🤗 ☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00.O zi frumoasa,pupici!❤️🥰 1
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Aprilie 9 Autor Postat Aprilie 9 Hello!Astazi am sa fiu disponibilă pentru programări în intervalul orar 15:00-20:00. O zi frumoasa!❤️🤗 1
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Aprilie 10 Autor Postat Aprilie 10 Buna!🤗☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 20:00. O zi frumoasa va doresc!❤️ 1
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Aprilie 11 Autor Postat Aprilie 11 ☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00. O zi frumoasa!🤗❤️ 1
macarons Reputație: 894 Postat Aprilie 12 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 12 Buna dimineata din nou. In timpul saptamanii recent incheiate, am reusit sa o vizitez pe Roxana. Actiunea a debutat cu un oral meticulos, putin deep si cu atentie intregii zone. Am continuat in normal, unde am incercat doar o singura pozitie ( pozitia femeia deasupra ), finalizand astfel. Locatia beneficiaza de tot ce trebuie, iar Roxana ramane aceeasi persoana calda care te face sa te simti bine in prezenta ei. O vizita reusita. Notele mele sunt: Aspect fizic: 9 Locatie: 10 Oral: 9 Normal: 9 GFE: 7 Igiena: 10 Tarif: 200 lei finalizarea, 30 minute. Voi reveni de fiecare data, cu placere, la Roxana. Pe Roxana o sarut, Sarbatori Pascale linistite si sper sa ne revedem curand, O zi placuta tuturor. 1 2
roxyyyy Reputație: 2261 Postat Aprilie 13 Autor Postat Aprilie 13 La 12.04.2025 la 6:36, macarons a spus: Buna dimineata din nou. In timpul saptamanii recent incheiate, am reusit sa o vizitez pe Roxana. Actiunea a debutat cu un oral meticulos, putin deep si cu atentie intregii zone. Am continuat in normal, unde am incercat doar o singura pozitie ( pozitia femeia deasupra ), finalizand astfel. Locatia beneficiaza de tot ce trebuie, iar Roxana ramane aceeasi persoana calda care te face sa te simti bine in prezenta ei. O vizita reusita. Notele mele sunt: Aspect fizic: 9 Locatie: 10 Oral: 9 Normal: 9 GFE: 7 Igiena: 10 Tarif: 200 lei finalizarea, 30 minute. Voi reveni de fiecare data, cu placere, la Roxana. Pe Roxana o sarut, Sarbatori Pascale linistite si sper sa ne revedem curand, O zi placuta tuturor. Te pup și îți mulțumesc pentru vizita și aprecieri.Sărbători binecuvântate îți doresc!❤️😘🤗 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum