Sari la conținut

Negresa din Cameroon 0728634467

abarthus

Postări Recomandate

Postat

De cateva zile, pe gds.ro apare un anunt conform caruia avem in oras o aparitie mai putin obisnuita si anume..o negresa...Pozele par autentice, iar la tel raspunde o tipa care pretinde ca este colega ei. Poate da cineva mai multe informatii?

post-13650-0-69158700-1380635558_thumb.jpg

post-13650-0-53885400-1380635566_thumb.jpg

post-13650-0-04243600-1380635577_thumb.jpg

• Oras:Craiova
Postat

iar tie se pare ca nu ti-au dat bani parintii s-o vizitezi si sa ne povestesti si noua despre ea. Si oricum degeaba ai sunat, tot ca inainte ai ramas... abarthus pare mult mai informat in sensul ca negresa nu stie romana si totul se discuta printr-o intermediara... care nici macar nu sta in aceeasi locatie...

Postat

Iscam discutii inutile. Daca suni pe nr ei raspunde acea tipa de care am spus. Intrebasem doar daca a vizitat o cineva si ne poate spune cate ceva.

Postat

daca tot nu te intereseaza vezi-ti de orasul tau ....

Am vorbit cu tipa care raspunde la nr de tel de la acest topic,pentru ca se pare ca lui abarthus nu i-au dat parintii bani sa incarce telefonul.Prima data a intrat casuta vocala.Dupa 5 minute a raspuns o tipa care mi-a zis ca e din Camerun si presteaza oral/normal pentru 200 ora ,in zona garii.Zice ca are 1,75 si 25 ani dar dupa voce pare peste 30 .Vocea o are de parca fumeaza tigari Carpati fara filtru sau matase de porumb.Asa ca cei care vreti sa investiti in ea ,e disponibila.

Postat

e ciudat si consider riscant de vizitat... vorbesti cu acea intermediara dupa cum am spus, care te intreaba daca vii sigur, apoi spune ca sa revii peste 5 minute timp in care vorbeste cu negresa... apoi iti spune o adresa si un bloc... unde teoretic ar trebui sa gasesti negresa.... doar ca nu iti specifica si numarul apartamentului, doar etajul, specificand ca o sa deschida negresa usa cand o sa ajungi... ciudat si nu prezinta deloc incredere...

Postat

de-aia muriti toti de grija oltenilor... vezi ca ai de ajutat acolo la inundatii, poate ai treaba si te retinem...

Ionescule sint convins ca esti din Caracal.De azi ii inteleg mai bine pe aia care fac bancuri cu olteni.

• Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde
Postat

poate ramai pe margine domnu Ionescu pentru insultarea unui membru de rank superior

Postat

tu iar te bagi in seama? vezi ca ti-am mai promis-o odata.... iar ti-o cauti?

poate ramai pe margine domnu Ionescu pentru insultarea unui membru de rank superior

Postat

Ionescule sint convins ca esti din Caracal.De azi ii inteleg mai bine pe aia care fac bancuri cu olteni.

prietene, cele mai bune bancuri cu olteni le spun tot oltenii...in definitiv suntem cam singurii din tara care avem simtul autoironiei in bancurile noastre la adresa noastra. Ai vreo problema cu cei din Caracal? Crezi cumva ca TOTI din Caracal sunt cretini, pe cand TOTI din Constanta sunt inteligenti prin definitie? Ei, uite ca tu ne demonstrezi contrariul. Imi pare rau, nu vreau sa te jignesc, dar prin remarcile tale nu-mi lasi loc pentru alta atitudine. Daca iti ceri scuze fata de olteni si fata de caracaleni, imi cer si eu scuze. Si iti spun si cel mai tare banc cu olteni.  

Postat

Ok, atunci imi cer si eu scuze daca te-am jignit.

Tipa nu stiu aca este si nici nu sunt curios sa aflu. A mai postat si pozele astea de sus care nu ma motiveaza deloc. 

Sunt dator cu un banc. O sa il postez, dar nu acum ca e destul de lung si nu am timp.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...