Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Postat Iunie 23, 2020 Va mulțumesc mult pentru amabilitate și recomandări. In principiu voi veni in Timișoara la începutul lunii Iulie❤@veresdan
skyrocket Reputație: 248 Postat Iulie 11, 2020 Postat Iulie 11, 2020 Dragul meu, eu am făcut doar o propunere. Dacă nu ma încadrez in standardele tale ma poți evita simplu și usor și cât despre mahalagioaica nu îți da cu părerea despre mine atâta timp cât nu ma Cunoști. Pot sa spun câte ceva și despre comparația care ai făcut o. Nu știu nimic despre acea tipa dar clar nu e locul ei pe topicul meu. Eu am făcut aceasta postare in scopul de a ne cunoaște. Dacă nu îți place de mine poți sa te abti și sa lași lumea care chiar dorește sa converseze cu mine. Mai lasa-ne...
olteanul alergic la banateni Reputație: 284 Postat Iulie 11, 2020 Oras:Banatistan Oras:Banatistan Postat Iulie 11, 2020 Foarte corect, locatia respectiva ar fii o alegere inspirata. Sub acoperisul ala am cunoscut doar fete de calitate (cred ca proprietara le alege pe spranceana ).Pt mine e cea mai de cosmar locatzie ever,acolo am luat tzeapa de la una ce bana userii acum 3 ani Tanya o chema.Am sunat-o pe una in o noapte a zis ca pleaca la ora 4,daca ajung pana la 3 e ok.Cum eu sunt alergic si la masini,nu m-au fascinat niciodata,cand eram mic si o bagam la scorbura, ma uitam cu superioritate la prietenii de o varsta cu mine cum de jucau cu masinile si indienii,si de mic m-am jurat ca nu o sa-mi iau niciodata masina.
olteanul alergic la banateni Reputație: 284 Postat Iulie 11, 2020 Oras:Banatistan Oras:Banatistan Postat Iulie 11, 2020 Pt mine e cea mai de cosmar locatzie ever,acolo am luat tzeapa de la una ce bana userii acum 3 ani Tanya o chema.Am sunat-o pe una in o noapte a zis ca pleaca la ora 4,daca ajung pana la 3 e ok.Cum eu sunt alergic si la masini,nu m-au fascinat niciodata,cand eram mic si o bagam la scorbura, ma uitam cu superioritate la prietenii de o varsta cu mine cum se jucau cu masinile si indienii,si de mic m-am jurat ca nu o sa-mi iau niciodata masina.Desi daca stau sa calculez cati bani am dat la taxi imi cumparam cateva.Asa ca ma iau frumos pe jos, dar pe la mijlocul drumului ma prinde o ploaie torentiala de vara, desi era septembrie,cand am ajuns s-a speriat saraca fata cand a vazut cum curgea apa din hainele mele.Am mers la baie sa-mi storc hainele au curs multi litri.De aia zic pentru pietoni nu e o solutie prea buna,e mult de mers si nici nu ai unde sa te adapostesti in caz de o ploaie venita pe neasteptate,sunt numai case prin zonaP.S. Asta e textul complet, nu stiu pe ce am apasat mai sus si nu am mai putut edita,s-a postat doar o parte
Vizitator bull94 Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2020 Postat Iulie 12, 2020 12 Iulie... domnisoara s-a pierdut pe drum...
crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Postat Iulie 15, 2020 Mare pierdere ce sa zic.... 1
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Iulie 15, 2020 Postat Iulie 15, 2020 Întrebare, nici la asta nu vedeți burtica (ascunsă în poze bineînțeles)???? 150 lei cu burtica aia?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum