Sari la conținut

silvia 19 ani

adriany

Postări Recomandate

• Oras:cluj
Postat

Companie intima Daca vrei sa te simti bine alaturi de o tanara bruneta de 19 ani, atunci te astept sa ma suni sa stabilim cand ne vedem si ce vom face impreuna. Sunt sigur ca iti voi putea oferi ceea ce cauti, la locatia mea.

Email: [email protected]
Telefon: 0769950063
Postat: 2013-10-01, 07:50:00 Oras: Cluj
Judet: -
Vizualizari: 87 http://www.piatacluj.ro/poze/0r1ttnf87o-16561841.jpghttp://www.piatacluj.ro/poze/7cgg2kyhov-16561836.jpg

Gasit acest anunt destul de proaspat pe site-ul www.piata.ro.

Dat telefon, raspuns un glas de pustoaica cu tente clar vulgare, pe un zgomot de fond intens (parca ar fi fost bar). Nu prea auzea bine, Raspunde ca o mitraliera ce recita clar de pe o hartie cand i se cer detalii. Am inteles abia la sfarsit ceva de genul "1.60 / 45-46 kilograme", "250 o ora cate finalizari vrei" (de parca ar fi posibil asa ceva). Intreb in ce zona trebuie sa faca drept-credinciosii delegatia. Moment in care imi cere o clipa de ragaz si incepe sa caute disperata prin barlog, spunand cuiva care nu stiu ce era pe acolo (fish, colega, or smthg): "baga-mi-as pula, stai asa ca nu stiu adresa". Se aud in continuare zgomote de cautare si zbatere disperata la telefon ca la sfarsit sa se auda concluzia de mare probitate stiintifica. "zona Mercur, cartierul Gheorgheni".

Minunat.

Oare ma-sa o fi stiind ce face. 

Mergeti daca vreti, la mine impresia a fost prea aromata de la bun inceput. 

post-47469-0-61704900-1380650470_thumb.jpg

post-47469-0-89967500-1380650479_thumb.jpg

• Minus 1
Postat

Inca ceva. Doamne fereste ca 2000 ala din yahooID sa fie derivat de fapt din anul nasterii! Si pentru cam pus topicul aici, intrebarea este - a vizualizat careva cazul? Succes.

• Minus 1
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

sunt doua fete acolo. Am vorbit la telefon, dar nu am mai ajuns.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...