fournier Reputație: 93 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2013 Salut, Am gasit urmatorul anunt pe simpatie: Descriere proprie: Sunt o pustoaica sexy, te invit la domiciliul meu sau la hotel sa-ti indeplinesc cele mai ascunse fantezii, sunt foarte maleabila si un foarte mult bun simt, convinge-te! In cautare de: Domni generosi care cauta o companie placuta la hotel sau pot veni la domiciliul meu. Pentru mai multe detalii ne vedem pe chat. Pozele le-am luat de pe intimitate, ca nu stiu sa le iau de pa simpatie. Trimis mesaj, primit raspuns cu nr de tel si sunat joi 26.09, o voce calda si calma imi explica serviciile: oral neproteja cu CIM, normal protejat in orice pozitie, fara anal - nu face, 1 ora si 30 min pt 300lei.Spune ca ma poate primi imediat asa ca purced spre locul faptei. Bloc pe stg dupa intersectia de la Dristor spre McDonald's, etaj superior (am primit toate detaliile prin tel cand am ajuns in fata blocului), urc muzica in lift, ajung la etaj se deschide usa la ap cu pricina, fata dupa usa, intru ne studiem reciproc.Acum, pozele sunt reale dar mai vechi, fata are undeva la 28 desi ea spune ca are 26 si este mai impanata decat in poze, mai cu forme. Raman si constat ca este o prezenta agreabila, poti discuta cu ea.Locatia curata, doar cu pat, o masuta si un uscator de rufe, baia curata, mai multe feluri de gel de dus. Cer si primesc un prosop mare de dus, curat si frumos mirositor. Extra primesc si papuci. In timp ce fac dus ea imi aranjeaza frumos hainele pe umeras.Dupa dusul de rigoare (ea era dusata proaspat) trecem la actiune. Un oral bun dar fara DT, atentie la anexe, intru si eu la oral, pasa curata fara mirosuri suspecte si epilata proaspat, schimbam in 69. Apoi imi pune un Durex si se urca pe mine, se misca ff bine si ma termina relativ repede.Dupa o improspatare la dus si o mica pauza, trecem din nou la actiune si reincepe cu oralul, il trezeste pe cel mic si ii spun sa ma termine oral. Lucreaza fata si dupa aprox 10min de lins si supt (parca era o pompa de vacuum) ma termina iar de data asta CIM. Asteapta cuminte sa preia tot in gurita si apoi merge relaxata si zambitoare la baie unde imi trimite potentialii mostenitori la canalizare. Merg si eu la dus, ma imbrac, platesc 50Euro(nu aveam altfel) si plec multumit. Door to door 1h si 5min. Note:Locatia 8 - curatenie, dar prea arata a "camera de lucru"Fata: 8,5 - doar daca va place genul apetisant. Volubila, zambareata, draguta la fata, vopsita blond, f curata si parfumata.Oral: 8,5 - daca face si DT ar fi un 9 curatNormal: 9 - se misca bine deasupra, altceva n-am incercatAnal: nu face spune din start Merita incercat. Daca am uitat ceva astept intrebarile voastre. 10
fournier Reputație: 93 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2013 Revin cu completari:FK - este foarte timid la ea. Un max 7 pt asta.Sanii sunt mari dar lasati - nota 8, totusi placuti la atingere ATENTIE:Tipa nu e singura in casa, are un Tosa-Inu (caine de lupta) mare cat toate zilele, dar care totusi pare bland. Din cauza asta am fost un pic cam stresat. Imi vedeam "bilutele" molfaite de acest "catelus" care a stat inchis in bucatarie pe durata "meciului". Succes. 1
gi4444 Reputație: 386 Postat Octombrie 2, 2013 Telefon: Gi4444 Oras:Bucuresti Telefon: Gi4444 Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2013 Fournier, intreb si eu ca prostu', esti sigur ca pozele sunt ale ei?azi am vb cu ea pe sms si am intrebat-o daca poate sa imi dea o confirmare pe web. A apucat-o o usoara isterie si a refuzat.
fournier Reputație: 93 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2013 @Gi444 Salut,Primele 3 poze sunt mai vechi si photoshopate. Ultima 100% este conforma cu realitatea. Vezi pe simpatie, acolo mai are si alte poze pe care nu stiu sa le copiez.Eu spun ca 100% este ea in poze. Salutari 1
gi4444 Reputație: 386 Postat Octombrie 3, 2013 Telefon: Gi4444 Oras:Bucuresti Telefon: Gi4444 Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2013 Ok, te cred. Din pacate nu am cum sa verific personal, discutia cu ea s-a incheiat abrupt "nu ma mai cauta!", chiar daca eu am fost politicos. dragoste cu sila nu se poate.Bafta!
fisherman Reputație: 878 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 28, 2013 Informatii lapidare, dar concise primite pe un alt site in genul celui mentionat anterior: "Pretul meu este 200 ron (1h)sau 300ron timp de 90 min la mine, nu practic analul.doar oral cu fin(daca igiena corespunde)si normal,sau 100euro la hotel.zona dristor Pupici 0769040541 ,practic dominare soft,detin strap-on,dildo de diferite dimensiuni pretul este 200 ron fara contact sexual inclus,acelasi timp" Fata mai poseda in profil si alte poze (nu pot fi copiate) fata de cele postate anterior....fiind practic aceeasi persoana.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum