Sari la conținut

Madalina 0753895968

Vizitator noel_dwane

Postări Recomandate

Vizitator noel_dwane
Reputație: 0
Postat

Mada

post-319779-0-84985500-1594557777_thumb.jpeg

• Like 5
  • Telefon: 0767844586
  • Oras:Targu Mures
  • Telefon: 0767844586
  • Oras:Targu Mures
Postat

buna pe la Mures nu vei ajunge ?

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Fata e beton e peste toate momentan in Oradea .

Nu o ratați .

Merita banii .

• Like 1
  • Oras:Oradea
Postat

Am vizitat-o si eu pe Madalina acum cateva zile. Locatia asa cum s-a spus in Prima Nufarul. Am prinso usor la telefon, era libera si in 10-15 minute eram sub ea. Surpriza placuta de la inceput a fost ca m-a asteptat complet goala... Fata este superba, arata foarte bine, pozele sunt reale. Cred ca are o colega, mi a zis ca este cu altul, ne-am tiptit in dormitor si aici direct m-a pus la treaba. Pare ca ii place mult sexul si mai ales sa fie linsa. S-a pus in pozitia capra invitanduma la degust.....si ce gust are pasarica ei!!!! Am linso minute bune, gemea usor, se misca, se impingea sa intru cat mai adanc....de vis!!! Ma invitat sa ma dezbrac si sa o fut. Am trecut deasupra, voiam sa o privesc si sa ma joc cu sanii ei superbi cand intram in ea. Ii place oricum...adanc, tare, se misca....o vrea toata. Sper sa mai ramana la noi sa mai trec pe la ea. Clar de recomandat!!! Bucurati-va de ea....ea se bucura de noi!

• Like 4
Vizitator noel_dwane
Postat

Se pare că nea părăsit, e la cluj acum :(

• Like 4
Vizitator noel_dwane
Postat

Pacat,mandra ii buna rau

O pierdere considerabilă. Aveam planuri cu mândra deci sper să se întoarcă la noi .

• Like 4
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Doar trei zile sta ca e cu ceva treaba dar a zis ca se intoarce in oradea

• Like 1
Vizitator noel_dwane
Postat

Doar trei zile sta ca e cu ceva treaba dar a zis ca se intoarce in oradea

Ai două beri de la mine. Pff ce mă bucur :)

• Like 5
Vizitator noel_dwane
Postat

Parcă e mai faină așa :)

post-319779-0-13349000-1594740974_thumb.jpeg

• Like 7
Postat

Fiind cu treaba prin Oradea, an zis sa bifez ceva frumos, nu poti ignora asa o gazelă. Singurul minus din poze sunt buzele unde a cam exagerat, dar merge. Am facut vineri programare pentru sambata la 11,confirmata de ambele parti. Dimineața am vazut pe whatsapp ca e activa la 9:30,i-am scris ca ajung pe 11 fara probleme. Nimic. O sun cu 30 min inainte, nimic. Ajung la 11 in zona, sun, ii scriu pe whatsapp, nimic. I-am scris ca nu este ok si ca se va reflecta aceasta atitudine in recenzia mea, raspunsul într-un final a fost ca a dormit si ca indiferent daca ii las sau nu recenzie, ea la fel se fute.

Anii vor trece, pielea îmbătrânește, silicoanele vor atarna tot mai grele, caracterul va ramane.

Nota: 1 pentru atitudine

Am reusit sa o prind pe Ramona de pe Lăpușului, nici nu exista termen de comparație...

• Like 9
  • Oras:Grosswarden
Postat

Vad ca nu sunt singurul care a patit-o la fel cu ea, noroc că am cunoscut-o pe Ramona.

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:România ❤
  • Oras:România ❤
Postat

Fiind cu treaba prin Oradea, an zis sa bifez ceva frumos, nu poti ignora asa o gazelă. Singurul minus din poze sunt buzele unde a cam exagerat, dar merge. Am facut vineri programare pentru sambata la 11,confirmata de ambele parti. Dimineața am vazut pe whatsapp ca e activa la 9:30,i-am scris ca ajung pe 11 fara probleme. Nimic. O sun cu 30 min inainte, nimic. Ajung la 11 in zona, sun, ii scriu pe whatsapp, nimic. I-am scris ca nu este ok si ca se va reflecta aceasta atitudine in recenzia mea, raspunsul într-un final a fost ca a dormit si ca indiferent daca ii las sau nu recenzie, ea la fel se fute.

Anii vor trece, pielea îmbătrânește, silicoanele vor atarna tot mai grele, caracterul va ramane.

Am reusit sa o prind pe Ramona de pe Lăpușului, nici nu exista termen de comparație...

Te salut!

ÃŽmi pare rău pentru cele întâmplate. Există o mare confuzie: dacă noi suntem corecți presupunem și ceilalți sunt.

Să nu uităm, ele vor bani, noi vrem....fiecare altceva.

Sper să nu te frămânți mult.

Oricum va trece!

Consolează-te cu altele și încearcă să uiți cele întâmplate.

😉

• Like 6
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

In cluj neserioasa si tepara. De evitat!!!

Din pacate are inca mult de lucrat la capitolul seriozitate.
  • Like 2
Postat

Fii dagut cu noi si impartaseste un nr de tel al Ramonei care te-a salvat de la necaz ....sa stim ce optiuni avem in zona.

Postat

Fii dagut cu noi si impartaseste un nr de tel al Ramonei care te-a salvat de la necaz ....sa stim ce optiuni avem in zona.

TOP:0759783515 Am revenit!
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...