johnholmes Reputație: 4731 Postat Octombrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 2, 2013 cu mare parere de rau, ma simt obligat sa o introduc pe dra ana la sectia "de evitat"!!! motivul meu se va descoperi a fi lesne de inteles, insa nu se bazeaza pe faptul ca ea este o prezenta dezagreabila. nicidecum, ea este o fata chiar foarte frumoasa, bruneta cu ochi caprui, un chip simetric si frumos, par drept si lung, buze frumose, dantura curata si corecta, un corp foarte frumos, posesoarea unor sani potriviti si foarte fermi, impodobiti cu sfarcuri de marime mica dar placuti, picioare lungi si frumoase, fund enorm de apetisant. de fapt, singurul lucru pe care ar putea cineva sa-l stipuleze la o prima evaluare este o foarte micuta burtica, dar aici chiar despicam firul in 14. ana m-a primit gata de lupta, intr-un body de dantela neagra in care arata ca un model pentru lenjerie intima, in dress'uri cu adeziv pana la pulpitle ei delicate, catarata pe tocuri de catifea neagra de peste 12 cm. chiar o prezenta placuta, erotica si intriganta mai ales dotorita faptului ca ana are frageda varsta de 20 de ani. in conversatiile purtate cu ana si colega ei adelinne, inainte de inceprea ostilitatilor, varsta anei si-a facut aparitia si a fost usor sesizabila. ea nu are experienta in abordarea unei conversatii istete, nu dispune de atitudinea necesara pentru a produce o stare de confort sporita, se grabeste un pic, foloseste un discurs stradal in constructie, confera un sentiment de pustoaica care se doreste a fi foarte "smekera", mai ales in ceea ce priveste barbatii care "e rupti dupe ea"! am dezbatut comentariile de pe forum la adresa lor, iar ea a fost foarte putin impresionata cu importanta celor etalate de baieti. cu toate acestea, dupa admonestarile mele, s-a simtit suficient incat dupa ce am inchiat episodul cu ea sa treaca la smotru in baie si sa-i dea cat de cat o fata comerciala si utilizabila care initial nu exista! la incheierea conversatiei in 3, si atunci cand s-a dovedit a fi inutil un atentat de "grup organizat", am decis si am informat ca voi incepe cu ana, dar voi termina cu prietena si colega ei adelinne. bineinteles, odata inchisa usa dormitorului si ramasi in 2 ana nu sa sfiit sa-mi solicite banii. i-am explicat ca ma simt oarecum jignit de solicitare, dar tinand cont ca este prima noastra intrevedere si ca nu a fost impresionata cu manierele mele de gentleman, imi poate da pantalonii de pe sifonier ptr a-i face plata. a renuntat la solicitare insa m-a bulversat si mai mult atunci cand si-a scos sutienul ascunzand ceva in palma din cupa lui. am intrebat ce avea acolo si mi-a spus ca bani dar ca nu se fereste de mine si ca are incredere sa-i lase in sutien pe jos! wtf??? fac o parantez aici, oare sunt eu atat de deplasat atunci cand solicit consecventa de la fete? adica, fie mergem pe incredere, fie nu, dar hai sa fim consecventi in oricare varianta aleasa. nu am o problema cu a plati inainte, este primul contact si clar nu intervine increderea, dar asa cum le informez mereu pe fetele pe care le vizitez, daca si a doua oara mi se solicita plata in avans, atunci este clar ca nu ne-am lamurit reciproc despre ce este vorba si, mai clar, nu mai am ce cauta intr-o vizita ulterioara. scopul meu este mereu placerea! a mea, a lor, ptr ca este important ptr mine sa fie un episod reciproc, insa niciodata nu ma voi duce la o fata cu intentia de a-i reduce bugetul cu banii aferenti tranzactiei. de regula dau peste pretul solicitat, dar doar acolo unde intervine aprecierea mea fata de domnisoara. niciodata insa, chiar si atunci cand consideram ca nu merita nimic, nu m-am sustras platii. reiau recenzia anei cu scuzele de rigoare ptr cele stipulate mai sus. draguta noastra a deschis ciudat ochisorii aia ai ei, machiati de cu noaptea precedenta si neimprospatati dupa somnul de frumusete, la solicitarea mea de a scapa de body si sutien dar a lasa dress'urile si tocurile in picioare. mi-a spus ca nimeni nu i-a mai solicitat asa ceva. am trecut la fapte si cred ca ea chiar si-a propus sa-mi ofere un episod cald cu un grad mare de gfe. varsta si experienta insa nu o ajuta. vrea, dar nu prea poate! a sesizat cred ca exista o singura cale spre succes in acest business, iar personabilitatea si civilizatia fac parte integranta pentru pastrarea clientilor. cred ca are si un grad mare de invidie ptr colega ei de activitate. la un moment dat mi-a cerut sa stau cu ea 2 ore si sa nu o mai chem pe colega. coroborat cu insistenta cu care batea in usa atunci cand evident am petrecut mult mai mult timp cu colega ei, tind sa cred ca exista o mica problema intre ele si mai ales in ceea ce o priveste pe ana. eu am certitudinea ca ana nu pricepe de ce ea, care clar este mult mai frumoasa si prezentabila, nu poate interesa mai mult clientii decat colega ei, care nicidecum nu se apropie in calitati fizice. niciun element din cele expuse de mine insa pana acum nu duc la categoria "de evitat" ceea ce duce insa este pasarica ei!!! ana are o problema majora cu pasarica. are o conditie acuta de vegetatie veneriana. vaginul ei prezinta formatiuni si manifestari epidermale de gen vegetativ si/sau nodular. in termeni populari, ea are negi vaginali, abundenti, in toata zona vaginala/anala. la cea mai mica informare veti sesiza usor asocierea cu human papiloma virus, si alte conditii transmisibile pe cale sexuala. evident, eu am limitat orice implicare sexuala cu draguta dar bolnavioara noastra domnisoara datorita faptului ca trasmiterea nu este exclusa chiar prin utilizarea prezervativului. am incercat o repriza orala protejata cu ea, dar care a lasat de dorit din punct de vedere al tehnicii, asa ca m-am lasat pagubas, i-am facut plata cu suma de 100 lei dar am trimis-o la facut curat in baie si am reluat cu colega ei. timpul petrecut nu a fost cred mai mult de 15-20 de minute si am simitit nevoia de deinfectie personala si totala, insa cu greu am gasit un ciot de sapun. am avertizat-o ca trebuie sa adreseze aceasta conditie a ei cu un medic specializat. am informat-o si pe colega ei, insa nu am convingerea ca m-am facut inteles. din punctul meu de vedere, cu toate regretele ptr o fata atat de tanara, nu o pot incadra decat la rubrica "de evitat"!!!!! 11
nemo Reputație: -118 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 2, 2013 Multumesc pentru relatarea ta.Acesti negi sunt deosebit de neplacuti si nu cred ca-si doreste niciunul dintre noi o asemenea experienta
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Octombrie 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2013 Johny nici mie nu mi-a placut atitudinea ei, motiv ptr care am intrat cu adelinne colega ei cu sani mari.La adelinne eu personal nu am observant nimic suspect!Sper ca nici tu!
dorian91 Reputație: 424 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Postat Octombrie 8, 2013 Asta e prima oara cand fac o recenzie,deci sper sa nu judecati prea tare.In minunata seara de 7 spre 8 octombrie am iesit cu un vechi prieten,revenit dupa ceva vreme pe plaiurile dobrogene,la o presupusa bere. Din acea bere s-a ajuns la vreo 7(naiba mai stie) si dupa ce am terminat,ce naiba sa facem...Dupa o indelungata cugetara am ajuns la concluzia magica: HAI LA FEMEI! Luam telegraful si ultimele postari de pe aici la puricat si vedem anuntul lui Adelinne(amicul meu era doritor de sani mari). Sunam,ne comunica Adelinne pretul (70/120) si ajungem la locatia respectiva. Undeva la jumatatea drumului dintre Bl Tomis si strada Adamclisi,in spate la enel cred. Oricum,usor de ajuns. Ajungem noi,intram in casa ,vedem fetele. Adelinne zambareata si primitoare, Ana parca isi astepta propria pomana. Amicul meu(norocosul naibii) a mers cu Adelinne(na, voia big bohones) si eu cu Ana. Dupa aspect am crezut ca am castigat la lotto. Intram in dormitor,isi ia o patura sa se inveleasca ca e frig. Dau sa ma schimb,ea era mai concentrata la suleiman la tv. Intr-un final isi aduce aminte ca era cineva in camera ei,se uita la mine si imi zice ca ei nu ii place sa faca sex oral si ca daca vreau oral doar la a doua finalizare. Cu greu o prostesc sa faca oral si la primul numar,pe care mai bine nu il facea. Sec si in sila. Parca ma frecam sub dus. Dupa trec eu deasupra,ea tot dadea capul intr-o parte sa si-l vada pe suleyman. Termin,ma asez langa ea in pat si imi incepe ca nimeni nu o fute ca iubi ei,ca ii e dor de iubi ei,iubi in sus,iubi in jos. Cheful de nebunii scadea mai ceva ca acul de la benzina. Ne apucam de al doilea numar si incepe ca are dureri,ca ii e foame,ca il vrea pe iubi. In acel moment, Grigoras al meu a murit definitiv si irevocabil. Ma ridic,ma imbrac si astept sa termine al meu prieten. Cand ies din camera,ala radia de fericire,eu aveam fata de Morticia Adams. Note: oral 3 normal 5-6 GFE 2 (ma mai pupa ocazional) Baia nu am folosit Locatia 7-8(putina dezordine dar nu imi permit sa judec) PS: dupa al doilea numar s-a dus sa isi ia de mancare si manca langa mine.... In concluzie stati departe flacai. Nu se merita asa ceva. Norocul meu ca a facut amicul meu cinste ca altfel imi jumuleam outele sa fi dat 120 de ron pt asa ceva. Asta a fost cred singura parte buna a acestei seri... 7
johnholmes Reputație: 4731 Postat Octombrie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 8, 2013 @ dorian multumim ptr recenzie. eu nu cred ca degeaba am incadrat direct la "de evitat". cu mine poate ca a existat o exceptie fata de atitudine, insa pot sa garantez ca serviciile ei lasa de dorit. ce doream eu sa comentezi in mod specific, evident daca ai observat cu toate ca nu prea aveai cum sa nu sesizezi, este pasarica ei. ne poti spune detalii, esti unul din putinii care s-au incumetat cu ana si nu au optat ptr colega ei mai uratica, mai plinuta, dar mult, mult mai draguta!
dorian91 Reputație: 424 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Postat Octombrie 8, 2013 Sincer sa fiu,nu am observat nimic la pasarica. Dar in afara de o lumina f slaba de la tv,era complet bezna. Abia cand am ajuns acasa am vazut ca ai zis tu despre asta. Mi-ai cam provocat o insomnie sa fiu sincer. Acum stau si astept sa vad ce naiba va fi. As fi mers instant cu colega ei,dar i-am promis amicului meu ca il duc la sani mari si a trebuit sa ma tin de cuvant. Desi mai bine stateam si faceam sudoku in fata scarii decat sa fi facut ceva cu ana... Pt astia mai prosti ca mine,cam in cat timp s-ar observa daca am luat ceva de la tipa asta? 1
tibanu21 Reputație: 522 Postat Octombrie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Octombrie 8, 2013 Salutare tuturor curvarilor din constanta si nu numai!Am sa va relatez si eu scurta mea experienta cu aceasta domnisoara...starnit de recenzia lui ''johnholmes'' la adresa Adelinnei(colega Anei) am sunat pt a fixa o intalnire.Imi raspunde o voce indiferenta si primesc indrumari despre locatie.Ajung in fata blocului care este amplasat in spate la Enelul din Tomis III, sun la interfon intru in bloc si sunt primit inauntru.Va spun de la inceput ca imi dorisem o experienta cu colega ei de apartament si anume Adelinne.Ana mi-a zis ca Adelinne este ocupata la care eu o intreb daca are cumva idee cat ar mai dura pana colega ei ar fi disponibila...la care ea mi-o taie scurt...''daca vrei sa o astepti nu se poate,poti sa intri doar cu mine!"...motivand prin faptul ca ea este cea care a raspuns la telefon si automat sunt clientul ei si nu am de ce sa o astept pe colega ei.Din anunturile fetelor de pe telegraf am observat ca au un singur nr de telefon pe care il folosesc amandoua.Sincer nu mi-a placut atitudinea ei,daca duce lipsa de clienti inseamna ca trebuie sa-si imbunatateasca serviciile si atitudinea, nicidecum sa ia clientul cu forta. Am plecat si am revenit a doua zi cand am gasit-o pe colega ei libera, dar despre aceasta experienta voi relata la topicul Adelinnei. Imi cer scuze ca nu este o recenzie ca la carte, daca mi-ar fi facut o impresie placuta as fi apelat la serviciile ei.Cat despre ea pot zice ca arata foarte bine, are 20 de ani si o tenta de ''romanes''...cel putin asa mi s-a parut mie. fir intins!!! 5
johnholmes Reputație: 4731 Postat Octombrie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 9, 2013 @ dorian ti-as fi scris in pm dar nu ai inca privilegii. intra pe net si informeaza-te! este bine sa ai la cunostinta macar aspecte sumare despre boli cu transmitere sexuala, ca doar te consideri cavaler al pizdii. trebuie sa fii constient insa de faptul ca unele pizde musca! iar ca practica, nu accepta niciodata bezna, nu accepta niciodata sa nu poti sa inspectezi vizual macar, iar acolo unde intervine cel mai mic dubiu exista o singura solutie pertinenta: fugi ca de dracu!!! 1
dorian91 Reputație: 424 Postat Octombrie 9, 2013 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Postat Octombrie 9, 2013 Am stat si m-am documentat destul de bine. Pana acum nu am niciun simptom,dar cumva tot nu dorm prea bine noaptea. Nu sunt prea nou in bransa si inca mai am de invatat anumite chestii Peste tot unde am preacurvit nu am avut probleme. Desi mentionez ca am preacurvit cu mult inainte sa aflu de existenta acestui site. Misto mod de a inaugura o recenzie 1
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Octombrie 10, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 10, 2013 Sfatul lyon. De fiecare data dupa ejaculare fortez o urinare cu sperma pe teava si indifernt daca este.protejat sau nu ... meciul... avem avantajul mare fata de dsoare ca avem canalul unic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum