Sari la conținut

Crina - Mall Vitan - 0738463184

Postări Recomandate

• Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

"Crina dulce si senzuala Buna, numele meu este Crina, sunt o fire sociabila si draguta daca te-ai plictisit si vrei sa iesi din rutina zilei nu ezita sa ma suni la numarul de telefon afisat pe web-site."

Anunț postat ieri,dar azi apare ca expirat,prin urmare nu am putut vedea numărul de telefon,dar anunțul are aceleași poze.

De data aceasta apare cu "amenda" de 50 de lei.

e prea buna sa fie adevarata

Poate să fie "bună" la fizic așa cum spui tu și așa cum reiese din poze,dar să fie genul care îți oferă o experiență jalnică pentru care ai fi fost dispus să dai 100 numai să nu o trăiești!

Renunțați să mai judecați femeile și prețurile lor după fizic!

Timpul va lămuri cine și cum este această femeie.

• Like 1

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

"Crina dulce si senzuala Buna, numele meu este Crina, sunt o fire sociabila si draguta daca te-ai plictisit si vrei sa iesi din rutina zilei nu ezita sa ma suni la numarul de telefon afisat pe web-site."

Anunț postat ieri,dar azi apare ca expirat,prin urmare nu am putut vedea numărul de telefon,dar anunțul are aceleași poze.

De data aceasta apare cu "amenda" de 50 de lei.

Poate să fie "bună" la fizic așa cum spui tu și așa cum reiese din poze,dar să fie genul care îți oferă o experiență jalnică pentru care ai fi fost dispus să dai 100 numai să nu o trăiești!

Renunțați să mai judecați femeile și prețurile lor după fizic!

Timpul va lămuri cine și cum este această femeie.

nu este nici o farsa,pozele care apar in anunt (cel putin astea ultimele, de azi) sunt reale. Servicii modeste ca de 50 sau 70 lei. Am deschis eu topic nou ar trebui unite cele doua https://nimfomane.com/forum/topic/160270-crina-calea-vitan-25c-0738563184/
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.