Sari la conținut

Nimic nou?

Postări Recomandate

• Oras:B

Din pacate, dintr-un scop bun mai mult rau am facut se vede. Pacat!

Numarul ala de telefon (0725743445) e al pestelui? Esti sigura ca nu era doar "prietenul" la o alta fata? Numarul ala n-are whatsapp si e cartela, iar in aria asta majoritatea folosesc whatsapp-ul.

Se pare ca pe Slobozia e activitate intensa, doar ca tacuta.

Link spre comentariu

Ce diferența este între peste și prieten cu ghilimele niciuna, se vorbește și se amenință nu de pe iPhone 11 pro ce de pe Nokia 3310 dar vad ca nu prea cunoașteți multe lucruri o sa renunț la forum o sa vin în oraș și o sa aflați ca am venit când o sa plec mai bine asa sa umplut acest forum de pești împuțiți spor la futut 🤗🤗🤗🤗🤗

Link spre comentariu

Ce diferența este între peste și prieten cu ghilimele niciuna, se vorbește și se amenință nu de pe iPhone 11 pro ce de pe Nokia 3310 dar vad ca nu prea cunoașteți multe lucruri o sa renunț la forum o sa vin în oraș și o sa aflați ca am venit când o sa plec mai bine asa sa umplut acest forum de pești împuțiți spor la futut 🤗🤗🤗🤗🤗

Pe 3310 tine bateria mai mult cand o păzește pe doamna la padure😂, Corina noi te așteptăm, lasa idioții sa sune si sa spună ce vor, nu ii baga in seama.

Link spre comentariu

Ce diferența este între peste și prieten cu ghilimele niciuna, se vorbește și se amenință nu de pe iPhone 11 pro ce de pe Nokia 3310 dar vad ca nu prea cunoașteți multe lucruri o sa renunț la forum o sa vin în oraș și o sa aflați ca am venit când o sa plec mai bine asa sa umplut acest forum de pești împuțiți spor la futut

Fata mea, in cazul asta iti doresc drum bun si cale batuta. Daca tot ai atitudinea asta, faci si DT (deepthroat) si CIM?

Link spre comentariu
  • Oras:braila, buzau
  • Oras:braila, buzau

Am fost eu, nu este cea din poza in realitate arata cu mult mai bine !

La oral ai dau nota 7, o suge mecanic si dupa 2 minute vrea sa ai puna prezervativu si sa trecem la normal unde primeste un 9, se misca foarte bine.

Pret: 100/200

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...