Sari la conținut

Alina 0755605796

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Galati
Postat

pot lasa si eu o adresa de email pt fbul domnitei? [email protected]

da boss te ajut fara probleme cu fb fetei. dar inainte de asta, colegul curvar2020 te-a rugat si el sa ii trimiti un fb, tu l-ai ajutat cu ce te-a rugat el ? poti sa imi trimiti si mie ce te-a rugat curvar 2020 pe adresa [email protected]

• Like 2

Postat

da boss te ajut fara probleme cu fb fetei. dar inainte de asta, colegul curvar2020 te-a rugat si el sa ii trimiti un fb, tu l-ai ajutat cu ce te-a rugat el ? poti sa imi trimiti si mie ce te-a rugat curvar 2020 pe adresa [email protected]

i-am trimis azi, iti voi trimite si tie
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

i-am trimis azi, iti voi trimite si tie

Vezi ca nu e ce mi-ai dat tu. Nu are nici o treaba cu ce mi-ai trimis tu.absolut nici o treabă
  • Membru Premium
Postat

Eu am tiktok ul fetei. Nu arată rau deloc ...cand vreau sa o vizitez imi sa ocupat

Colegu , lasa o adresa de mail ca vreau sa te intreb cate ceva , mai departe de ochii "critici" de pe aicea.....  :) 

• Like 2

Postat

Muista asta selecteaza clientii inainte de a vorbi cu ei? Wtf, noaptea mintii, imi da ocupat si nu am vorbit niciodata.

Isi da seama dupa apel ca ai IQul scazut...

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Muista asta selecteaza clientii inainte de a vorbi cu ei? Wtf, noaptea mintii, imi da ocupat si nu am vorbit niciodata.

Nu-i neaparat sa nu-ti raspunda pentru ca nu vrea. E posibil sa nu-ti raspunda pentru ca nu poate, poate e cu dansa-n gura sau in cwr si nu are cum sa raspunda la momentul ala ! :)

Postat

Nu-i neaparat sa nu-ti raspunda pentru ca nu vrea. E posibil sa nu-ti raspunda pentru ca nu poate, poate e cu dansa-n gura sau in cwr si nu are cum sa raspunda la momentul ala ! :)

de acord cu tine, chestia este ca am sunat-o la diferite ore ale zilei de ieri, am trimis si mesaj in care ceream disponibilitatea, programul si sa-mi dea mesaj cand e disponibila. Binenteles ca nu s-a sfiit sa raspunda si azi mi-a dat ocupat.

Eu cred ca te baga in lista pe alt telefon(cel de aici nu are whatsapp) si daca nu ai poza la profil nu raspunde.

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

de acord cu tine, chestia este ca am sunat-o la diferite ore ale zilei de ieri, am trimis si mesaj in care ceream disponibilitatea, programul si sa-mi dea mesaj cand e disponibila. Binenteles ca nu s-a sfiit sa raspunda si azi mi-a dat ocupat.

Eu cred ca te baga in lista pe alt telefon(cel de aici nu are whatsapp) si daca nu ai poza la profil nu raspunde.

Am inteles ! Nasol atunci. Nu e pe gustul meu la fizic, dar inseamna ca din cei care doresc sa ajunga la ea, nu toti reusesc.... Poate totusi ai noroc, pana la urma !

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

A luat o pauză, așa se întâmplă în cazul ei.

După o perioadă când are nevoie de lovele revine în forță, de obicei în A-uri.

Ca și corp e preferata mea de departe, nu la servicii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...