Sari la conținut

Mirunamiruna145

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Buna ziua la toata lumea,sunt Miruna sunt aici pentru voi ,sunt o fata blonda 1,70 50 kg va astept pentru programari .Va pup si va astept cu drag.

Postat

Da bravo ðŸ‘ðŸ»ðŸ‘🻠O lista cu servicii cam ce poți oferi ceva poze 🤔 ? O spun pentru binele tău dacă vrei clienți dacă nu rămâi cu “Buna ziua la toată lumea†e un sfat tu îl iei cum vrei 😜

Postat

Buna din nou î-mi cer scuze sunt nou pe forum si nu prea stiu bine,numarul meu fe tel rste 0751376880, program de lucru:09:00-21:00.Va astept pupici(voi incerca sa pun si link)

Postat

Practic oral neprotejat cu finalizare orala,sarutari pe gura pe corp atingeri,mangaieri normal protejat,69.....o finalizăre 150 roni si o ora 250 roni.Va pup si va astept.

Postat

ce vrajeala de kkt ai si tu 2 anunturi amarate intr-unul te cheama Sofia iar in celalalt Miruna . Sa ai spor ia undita si da-i la peste momeala  :slap2

Postat

Buna antiforum daca tu crezi ca sunt poze false te înseli pot confirma cu whatapps.Multumesc o zi zi buna.

Postat

Buna antiforum daca tu crezi ca sunt poze false te înseli pot confirma cu whatapps.Multumesc o zi zi buna.

nu-i necesara confirmarea spor la treaba google m-a ajutat sa imi dau seama daca-s false sau nu si chiar sunt .Iar google nu minte

Postat

Buna, unu la mâna nu te lua după “antiforum†ca ii un frustrat care se crede o “eaâ€, doi la mâna și tu minți putin, ca nu ai whatsup, eu așa am încercat sa te contactez și nu îmi apari🤔

Mai încearcă putin😈

Postat

Buna seara Serious Contributor te rog sa ma scuzi da e adevarat nu am whatapps vreau sa fac pe acest nr de tel dar sincera am patit-o si cineva mi-a facut poza si de asta nu am mai facut.Ce pot spune eu garantez sunt eu am pus alte poze cu fata poate acum sunt mai credibila.Multumesc pentru intelegere.O seara frumoasa.

• Like 1
Postat

Buna seara Serious Contributor te rog sa ma scuzi da e adevarat nu am whatapps vreau sa fac pe acest nr de tel dar sincera am patit-o si cineva mi-a facut poza si de asta nu am mai facut.Ce pot spune eu garantez sunt eu am pus alte poze cu fata poate acum sunt mai credibila.Multumesc pentru intelegere.O seara frumoasa.

Da, multumesc și eu😎

Ai niște ochi superbi🤩; asta dacă într-adevăr ești tu, o sa te contactez in cel mai scurt timp posibil, dar nu astăzi, nu mai am timp ( cred🤔), ne auzim😉, o seara plăcută🤘

• Oras:Romford/Essex
  • Oras:Romford/Essex
Postat

Practic oral neprotejat cu finalizare orala,sarutari pe gura pe corp atingeri,mangaieri normal protejat,69.....o finalizăre 150 roni si o ora 250 roni.Va pup si va astept.

faci si sex total? m-ar interesa

• Oras:Iasi
Postat

Sunt si fete frumoase cu servicii ok care isi pun poze „relativ” reale.

Nu e o regula că dacă are poze false ea este de evitat.

• Like 2
Vizitator bianca-suava
Reputație: 0
Postat

Multumesc frumos si tie la fel o seara placuta.

Postat

Multumesc frumos si tie la fel o seara placuta.

Oare de ce am impresia că ne stim?

• Like 3
Vizitator bianca-suava
Reputație: 0
Postat

Buna potolea,fiind prima zi in acest oras nu am reusit sa fac pozele si am lucrat pe poze false. Nu sriu daca ne cunoastem,eu am prestat in afara tarii pana acum,e pentru prima oara in tara.

O seara placuta.

Postat

Buna potolea,fiind prima zi in acest oras nu am reusit sa fac pozele si am lucrat pe poze false. Nu sriu daca ne cunoastem,eu am prestat in afara tarii pana acum,e pentru prima oara in tara.

O seara placuta.

Ok.

Spor la treabă!

• Like 2

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

O seara placuta.

Deci eu nu înțeleg

-ai două conturi,unul de azi cu acel cont ai deschis topicul și al doilea de aproape un an cel de pe care ai scris mai sus

-de pe primul cont scrii că sunt poze reale de pe acesta....că nu ai avut timp de poze

Scuză-mă dar ai început cu stâgul ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...