Sari la conținut

Morena 0758855646

Postări Recomandate

Cred ca este prima recenzie pe care o fac aici, asa ca îmi cer scuze dacă îmi scapă câte ceva.

Am vizitat-o în urma cu ceva timp în tiglina la I1, atras de recenzia cuiva de mai sus. Am rămas doar pt un oral care a fost f ok, tipa are experienta în acest sens.

Ca înfățișare tipa are peste 40 trecuți prin "tranșee"... este româncă, fără forme, fără sani, cu o față perversă, carnea pe ea fiind ca gelatina din filmul Flubber...

De revenit: eu nu.

Amenda: 100 (se pare ca ar fi putut costa și mai puțin doar un oral, nu am știut)

Spor!

Link spre comentariu

Deci in concluzie ...e vedeta la oral ...i- a placut mult dar nu mai revine ca n- are femeia sânii mari .Important e sa o suga bine și din câte am citit e cea mai bună!Personal vorbind, nu ma intereseaza ca nu are sânii mari .Am fost si la păpușele Barbie care nu au nici o treaba cu realitatea .Iti iau banii pe degeaba și nu știu a face nimic .

Link spre comentariu

Salut. Asta e o recenzie pe stilul "La pomul laudat..." nu e musai sa o cititi.

Am urmarit acest topic o vreme sa vad cum evolueaza aceasta dameza si manat de recenziile foarte bune am zis ca o pocnesc merg la o dameza care merita deranjul.

Sun raspunde din prima. La telefon e putin rece o atitudine mult prea profi pentru mine. Dar facem exceptie pentru ca recenzii...

Ajung la rondou parchez si urc in locatie.

Locatia potrivita pentru actiune modesta dar scopul pentru care sunt acolo nu este sa evaluez locuinta. Atat timp cat are dus functional, prosop curat si un produs de curatare a pielii e de ajuns.

In locatie morena. O doamna in jurul varstei de 35 de ani inalta draguta la fata si corp imbracata cu acel top negru care apare in poza si in funful gol. Mentionez acel top negru ca el nu dispare pe toata durata actiunii. Am fost de 2 ori sa ma conving ca nu se dezbraca si asa a fost o dameza care nu da acel top jos nici macar cand o futi.

Atitudinea de la telefon aceea putin rece profi se pastreaza si in locatie. Cand am vizitat-o a doua oara am incercat sa tin o discutie de complezenta dar mi-a taiato scurt si cam urat la intrebarea "ce mai faci?"citez"lasa-ma cu din astea" plm... e greu tare sa raspunzi cu Bine la acea intrebare.

Hai sa vedem ce stie fata... ca cica la oral ar trebui sa fie meseriasa.

Oralul bunicel are o tehnica aparte acorda atentie la sateliti destul de umed dar cam insista pe artificiul ala de l-am citit mai sus o suge fara sa o atinga prea mult si cand se intareste ciocanu nu prea mai simti mare lucru dar o reglezi putin si merge.

Prima vizita doar oral cu finalizare orala pentru ca m-a indispus putin cu atitudinea si am ramas doar la oral.

A doua vizita iar m-a indispus putin dar am trecut si pe la normal protejat sa vad cum e puta doamnei. Normalul banal o singura pozitie capra e ok nici prea larga nici prea stramta numai buna dar cam formula 1 asa dadea din cur mai mult ea decat eu... in concluzie mi-a lasat o senzatie de fast fuck pe care nam incercat sa o impiedic sa vad daca se conformeaza. De ce? Din cauza atitudinii alea care am apecificat-o mai sus.

Ce am scris mai sus e naratiunea pe scurt si e pozitiva in ceea ce priveste o vizita la Morena.

Continuam cu partile negative a intalnirii si anume acea "atitudine negativa" de care vorbeam mai sus.

Am citit multe dar am primit foarte putin sau poate am fost eu mai ghinionist.

Citeam mai sus F.K nici vorba am incercat mi-a intors capu..

La prima vizita am incercat sa o sarut si a intors capu, hai ca nu-i bai, incerc sa o ating pe sani si primesc o palmuta peste mana ca nam voie, cer sa se dezbrace a zis nu ca nu da topu jos, cer 69 si mia zis ca tre sa platesc dar nici vorba de plata pe 69 cand a enumerat serviciile care le presteaza. Dupa ce incepi actiunea daca primesti atatea refuzuri atmosfera se cam duce dracu si am ramas cu oralul si am plecat.

Dar m-am intors pentru vizita nr 2. De ce? Au mai aparut niste recenzii intre timp si hai mai da-i o sansa poate a fost o scapare atunci.

Din pacate domnita nu se dezminte nici la vizita numarul 2 ba chiar mai mult continua sa uimeasca. Am pus mana iar pe tate... inafara de faptul ca nu are... dar alea care sunt vreau sa ma joc cu ele a zis cu cuvinte sa Nu o ating pe tate. Bun hai sa ma joc putin cu pizda doamnei departe de gandul meu de a baga degete in vagin. Dar ghiciti ce... Nai voie sa atingi puta deloc nici pe afara nici pe interior. Ai voie doar sa o mangai si sa te joci cu fundul.

Asta a fost ultima duma care am suporta-to vii sa futi dar nu atingi fata.... Nu atingi tatele, daramite sa le saruti sau sa lingi, puta no atingi cu mana doar futi si ai voie s-o lingi doar daca platesti... ciudata perceptie asupra serviciilor oferite.

Hai cu notele si v-am lasat.

Locatie 8 pentru sapunul de 2 lei litru cu

care trebuie sa te speli

Morena 7.5 arata binisor pentru cei 35 de

ani. Fund frumos dar dar flufi

cum zicea cineva mai sus sani

inexistenti

Oral. 8 tehnica buna dar cam atat

Normal 6. O singura pozite si mi-a dat

impresia de fast fuck

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Continuare... nu mai pot edita postarile.

G.F.E. 0

Atitudine 8 nu te refuza urat docila fara comentarii de prost gust

Serviciile din ce am inteles eu ar fi urmatoarele:

70 doar oral 10 minute nu stiu detalii.

100 oral np si normal p fara finalizare orala. Sau doar oral cu finalizare orala.

+50 pentru anal

+?? Pentru 69 nam intrebat nu ma intereseaza sa platesc acest serviciu

+ 50 finalizare orala

La ora nu m-a interesat pretul.

Concluzia : pentru mine este de evitat. Daca as mai vizita-o o data ar fi sa-i umblu la anal. Desi nu cred ca-mi mai trebuie.

Pentru voi cititi ce am scris si daca considerati ca merita mergeti.

Daca aveti nelamuriri va rog adresati-le voi raspunde.

• Like 5
Link spre comentariu

:slap2 Recenzia ta mi-a adus aminte de alta a unui bun coleg, caruia eu ii datorez citeva curve de calitate... nu fotomodele, nu dive, ci profesioniste care stiau sa suga pula de competitie.

Ajunge la o pasarica care, exact cum ai spus si tu, a inceput cu nu puna mina ...., nu ai voie...., nu se poate..... la care omul se enerveaza si zice Auzi fata tu vrei sa ne futem wireless??? :laugh2 dupa care i-a cerut banii inapoi si a plecat.

Asta e... bine ca acum se stie ca si asteia i s-a urit de atita pula.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!

Am vizitat-o și eu pe titulară, că prea erau multe opinii favorabile privind oralul.

Locul (I-ul de la rondou), fata și serviciile sunt cum le-au descris predecesorii, cam atât ar fi de adăugat:

-a vorbit frumos la telefon și mi-a explicat clar și cu răbdare serviciile și prețurile (într-adevăr, schema de tarifare e cam complexă);

-m-a întâmpinat în ținuta de lucru cu topul negru, arată destul de binișor, dar vârsta își spune cuvântul și nu prea are nimic tonifiat;

-s-a purtat frumos, dar stilul ei zen poate da impresia că e ușor fumată. Io nu crez că e consumatoare, dar nu se știe.

-oralul și modul de a o suge (drăgăstos, calin, unduindu-se cu ea în gură+priviri în ochi) m-au făcut să renunț la orice alt serviciu și să termin într-un CIM de nota 10.

Eu am dat 100 pe un oral cu CIM, categoria ”Mai lung” :snap . Un oral scurt, cu CIM, ar fi 70.

Loc: 8

Fata: 7

Igienă: 8-9 (n-am aprofundat, dar nici n-am dat de mirosuri)

Oral: 8-9 (nu prea deep, dar buuun!)

Atitudine: 8

• Like 7
Link spre comentariu

Gaby24..Am cred ca e cea mai lungă recenzie pe care am citit -o ...Mi -a trebuit ceva răbdare..ai facut o compunere omule ! Am reusit și eu sa ajung la ea! În mare parte ceea ce s -a spus este adevarat .Frumoasa la chip ,drăguță, sânii mici .Am.dorit doar un oral atât de lăudat cu finalizare orală. Intr adevăr am plecat foarte multumit .Oral foarte bun ..nu stiu ce mi- a facut, dar mi- a plăcut maxim! Își merită banii pe oral ! Plătit 100 lei on + finalizare orală 15 -20 min .Locatie nu de lux dar curat,Bl.I 1,atitudine ok ,igiena ok .

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat

Continuare... nu mai pot edita postarile.

G.F.E. 0

Atitudine 8 nu te refuza urat docila fara comentarii de prost gust

Serviciile din ce am inteles eu ar fi urmatoarele:

70 doar oral 10 minute nu stiu detalii.

100 oral np si normal p fara finalizare orala. Sau doar oral cu finalizare orala.

+50 pentru anal

+?? Pentru 69 nam intrebat nu ma intereseaza sa platesc acest serviciu

+ 50 finalizare orala

La ora nu m-a interesat pretul.

Concluzia : pentru mine este de evitat. Daca as mai vizita-o o data ar fi sa-i umblu la anal. Desi nu cred ca-mi mai trebuie.

Pentru voi cititi ce am scris si daca considerati ca merita mergeti.

Daca aveti nelamuriri va rog adresati-le voi raspunde.

Wow.... Deci, probabil are impresia ca e pe teritoriul germaniei unde se plateste fiecare pupic. Scz, dar dupa ce am citit acum vad doar un mare comic de situatie ce rezulta la fast fuck. Ma rog. Experienta mea de rutina cand incerc ceva nou 🤣
  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...