serpenth Reputație: 59 Postat Octombrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2013 Anunt AT: "DOAMNA, high class ofer sex total domnilor generosi, locatie de lux zona P-ta Alba-Iulia. Sunt foarte eleganta, finuta si cu bun simt. Rog seriozitate. Poze reale, 200L" 0763247584 Buna ziua, stimati colegi, Am placerea sa deschid astazi un topic nou pentru o domnisoara pe care am vizitat-o ieri, din plictiseala , in zona Alba Iulia - Bucuresti. Ma aflam in masina si am intrat de pe telefon si am cautat anunturi de gen, din zona Alba Iulia si am ajuns la acesta de mai sus. Am sunat, mi-a raspuns o voce placuta, mi-a redat textul integral din anunt. Am ajuns la locul cu pricina, a sunat ocupat cateva minute la rand, eram gata sa renunt dar inainte sa plec am mai sunat o data, a raspuns si mi-a dat interfonul. Am urcat la apartament si s-a deschis usa, doamna ascunzandu-se dupa usa pana cand am intrat. Un apartament foarte spatios, cu 3 camere cel putin, intrarea din sufragerie era acoperita cu o draperie mare (livingul e open-space). Apartamentul aranjat frumos si curat. Mi-a spus ca mai are o colega dar nu mi-o poate prezenta pentru ca este deja "angajata in alta convorbire". M-a condus direct in camera iar dupa cateva zeci de secunde de tacere m-a intrebat daca vreau sa fac un dus, i-am spus ca vreau, m-a condus in baie si mi-a dat un prosop uscat si curat, dar talpile tot pe gresia rece au stat. Baia curata, cu apa calda si gel de dus barbatesc. Dupa dusul de rigoare am revenit in camera, i-am oferit suma stabilia de 200L, o ora si 2 finalizari. O camera maricica cu un dressing integral acoperit de oglinzi care a facut putin deliciul...meu. acum fata/doamna: Din capul locului e bine de stiut ca pozele sunt foarte "evazive", nu intelegi foarte multe lucruri din ele asa ca nu pot baga mana in foc 100% ca ea e sau sunt luate de pe alta site-uri. Sustine ca e din Bacau, ca face asta in Bucuresti de 3,4 ani dar in locatia asta e de foarte putin timp. Dumneaei se prezinta la 1.70 (pe tocuri) parul brunet si destul de lung, piele extraordinar de fina si putin maslinie, sanii marisori dar vizibili lasati. M-a primit imbracata intr-un body tip navod care ii ofera o imagine placuta. fundul frumos, mic, fara vergeturi sau celulita vizibile. Picioare subitiri, lungi si placute. Toate bune pana aici. Ce nu a fost ok. machiajul care l-a ales pentru fata era horror, verde aprins deasupra ochilor, foarte mult si neplacut, m-am gandit ca poate vrea sa ascunda ceva, fatza cu siguranta nu este una dintre cele mai placute, dar cu siguranta compenseaza corpul. Nu am intrebat varsta dar cred ca are usor 29 - 31 de ani. Am intrebat daca faca anal a zis ca face dar a raspuns usor nesigur ca nu a stiut daca vreau si nu s-a pregatit corespunzator, asa ca nu am facut. Dupa cateva minute de liniste, fata nu zice absolut nimic daca nu o intrebi de vorba, iar daca o intrebi raspunde foarte succint, s-a intors cu fundul la mine, un fund si o pasarica foarte frumoase. Dupa ce am mangait-o cateva minute mi-a dat prosopul jos, eu fiind in picioare si s-a pus in genunchi executand un oral decent, limbi in zone adiacente, se ajuta in totalitate de maine. per total a fost ok. dupa 5 minute maxim de oral m-a intrebat daca "vreau sa i-o bag", m-a pus sa imi pun prezervativul singur si s-a intors cu spatele, se sprijinea pe un picior si pe celalalt l-a pus pe un birou mic, priveliste foarte frumoasa. probabil ca pana acum ati dedus ca GFE este destul de scazut, continuand in aceeasi nota, zgomotele scoase de ea in timpul actului se distingeau usor ca fiind usor nenaturale. Am schimbat 4 pozitii in 10 minute, iar spre sfarsit s-a pus la marginea patului in pozitia mielului iar primul act s-a finalizata privindu-ne amandoi in oglinda. asta chiar a fost un plus pentru experienta totala. Dupa ce ne-am sters/igienizat, a disparut pret de 3,4 minute in care nu stiam ce se intampla, se mai auzeam voci prin apartament asa ca am decis sa nu mai raman, mai ales ca pentru anal... nu era pregatita. M-am imbracat, am dat saru`mana si am plecat. Acum rezumatul zilei: oral: slab dar intretine flacara daca iti mai misti mainile prin zonele ei calde - 6 normal - stie bine sa isi aleaga pozitiile care o avantajeaza, se grabeste un pic dar per total decent - 8 anal - face dar nu era pregatita, vroiam sa incerc, nu s-a intamplat - x FK - nu m-a interesat, nu am intrebat - x CIM - face, nu am incercat - x GFE - cu siguranta se poate muult mai rau, dar si mai bine, daca vrei ceva quickie merge perfect, daca vrei sa te simti rasfatat si sa pleci fericit poate ca nu e o alternativa viabila - 5 Feeling final - e de incercat dar pretul e destul de mare pentru ce mi-a oferit mie si mai ales maniera cu mi-a oferit, parere strict personala, daca tariful era de 100-150 ar fi fost mult mai ok raportul cerere-oferta. Pentru cei care nu au rabdare sa citeasca totul si dau scroll la sfarsti, mentionez ca halatul a fost 200ron (2 finalizari, o ora, anal inclus), am stat doar 32 min (door to door). Mult noroc si vant in pupa! 5
dinozauru Reputație: 835 Postat Octombrie 4, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Octombrie 4, 2013 Poze furate de peste tothttp://dioshades.tumblr.com/
serpenth Reputație: 59 Postat Octombrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 4, 2013 Da, asa m-am gandit si eu, de asta am zis ca nu bag mana in foc Dar s-a orientat bine, asa ca structura/conformatie aduce mult cu cea din pozele imprumutate, dar faţa din pacate este putin problematica. Thanks for the tip!
kempes Reputație: 10 Postat Septembrie 5, 2014 Postat Septembrie 5, 2014 Acelasi anunt "DOAMNA, high class, ofer sex total domnilor generosi, locatie de lux zona Piata Alba Iulia. Sunt foarte eleganta, finuta si cu bun simt. Rog seriozitate. Poze reale," telefon 0763.247.584 Zi torida (acum cateva sapatamani), treaba prin oras, plictiseala .....am sunat si mi-a raspuns o voce interesanta care mi-a recitat serviciile si mi-a precizat in mod special ca pretul este pentru o ora si include anal.In 10 minute am fost la locatie in Piata Alba Iulia intr-un apartament frumos, curat cu vedere la piata. Bineinteles ca pozele nu erau reale dar totusi nu arata rau : inalta, bronzata , circa 30 ani ...sanii in schimb promitatori la prima vedere (stransi de sutien) ..ulterior au luat-o la vale in mod ingrijorator. Baie curata, prosop curat gel de dus ...insa fara papuci ceea ce nu pot sa spun ca m-a deranjat foarte mult.Actiunea a inceput foarte bine cu un oral cu atentie impartita echitabil peste tot insa dupa 10 minute la propunerea mea de a trece la anal (pentru asta venisem) am primit raspunsul pe care l-a primit si colegul anterior .. "nu am stiut ca vrei si nu m-am pregatit" Un adevart turn off.In 5 minute am terminat si dus am fost. NoteOral - 7Normal - oricum eram dezamagit de lipsa analului - 7FK - nu m-a interesatCIM - nu am intrebatGFE - sa zicem un 7 Per total - 200 lei cheltuiti aiurea .. Sunt sigur ca la pretul asta se pot gasi oferte mult mai bune. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum