simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2020 Buna !1.65-înăltime fara tocuri50-kilograme85D-marimea saniilorBlond - culoarea paruluiServicii :-oral si normal , 69 , diferite poziții , alte fantezii la cerere !150Lei - 30min250Lei - 60min50Lei - contra cost oralul neprotejat in functie de igienă!Locația : Strada Stadionului numarul 9Numar de telefon si WhatsApp0742 660 771 !Program :LUNI - VINERI 08AM-00PMSAMBATA - 10AM-00PMDUMINICA - Numai programări , clientii care au mai fost la mine !Va pup ! ❤
lostmind Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2020 Postat Iulie 4, 2020 Buna Simona,cat stai in Bacau,te gasesc toata saptamana viitoare? CIM practica domnita? 1
indragostitul Reputație: 669 Postat Iulie 4, 2020 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iulie 4, 2020 https://nimfomane.com/forum/topic/119919-simona-21-nou-peforum/?view=findpost&p=6242305Pt cine doreste mai multe informatii 1
lostmind Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2020 Postat Iulie 4, 2020 Mersi,din cate vad nu prea e pozitiv ce e acolo,speram sa nu fie asa. Weekend placut.
cvl59 Reputație: 59 Postat Iulie 4, 2020 Oras:bacau Oras:bacau Postat Iulie 4, 2020 Salut!Sperante desarte. Genul asta de fete ori sunt duse cu capul ori nu au mai mult de 1(unu) neuroni.Am sunat, m-am programat peste 45 de minute. Dupa 40 de minute sun si-mi spune unde sa ajung: str. Stadionului 9. Ajung in cateva minute ...si nu mai raspunde. Macar de coboram din masina sa zic ca m-a vazut si nu am fost pe placul ei, dar nu a avut cum sa ma vada ca am parcat ceva mai departe de bloc. Clar, ar trebui ca toti cei ce luam la cunoștință de astfel de "elemente" sa le ignoram anunturile indiferent de spectaculozitatea pozelor. Incheiere: NESERIOASA!!!
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 4, 2020 Salut!Sperante desarte. Genul asta de fete ori sunt duse cu capul ori nu au mai mult de 1(unu) neuroni.Am sunat, m-am programat peste 45 de minute. Dupa 40 de minute sun si-mi spune unde sa ajung: str. Stadionului 9. Ajung in cateva minute ...si nu mai raspunde. Macar de coboram din masina sa zic ca m-a vazut si nu am fost pe placul ei, dar nu a avut cum sa ma vada ca am parcat ceva mai departe de bloc. Clar, ar trebui ca toti cei ce luam la cunoștință de astfel de "elemente" sa le ignoram anunturile indiferent de spectaculozitatea pozelor. Incheiere: NESERIOASA!!! Tu de unde ai mai apărut bei nene ! Nu am avut nici o programare pe ziua de azi nu s a anunțat nici o programare ! Apărați dracu ca ciupercile dupa ploaie toti ! Drum bun !
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 4, 2020 Buna Simona,cat stai in Bacau,te gasesc toata saptamana viitoare? CIM practica domnita? Buna da ma poti gasi !
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 4, 2020 Mersi,din cate vad nu prea e pozitiv ce e acolo,speram sa nu fie asa. Weekend placut. Asemenea !
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 6, 2020 ❤ 2
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 7, 2020 Buna !Locație noua ! Strada Alunului , în apropiere de Mall Arena !
clashroyale Reputație: 174 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 7, 2020 Salutare! Chiar nu a fost nimeni la Simona, imi vine greu sa cred? Eu as merge dar deocamdata nu am nici-o fereastra libera, hai cu recenziile!
indragostitul Reputație: 669 Postat Iulie 8, 2020 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iulie 8, 2020 Dupa cum raspunde pe aici ma indoiesc ca ar vizita-o cineva. 1
themotans Reputație: 91 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 8, 2020 Salutare! Chiar nu a fost nimeni la Simona, imi vine greu sa cred? Eu as merge dar deocamdata nu am nici-o fereastra libera, hai cu recenziiClashClashroyale intradevar arata bine am vrut sa bag o vizita dar am citit review de pe capitala si ...pas.In afara de tatele alea misto cam nimic. 2
putangiul Reputație: 10 Postat Iulie 8, 2020 Telefon: 0772146753 Oras:romania Telefon: 0772146753 Oras:romania Postat Iulie 8, 2020 Dupa cum raspunde pe aici ma indoiesc ca ar vizita-o cineva.Ai dreptate,am vrut sa i fac o vizita,dupa ce am citit recenziile m am razgandit.... 1
clashroyale Reputație: 174 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 8, 2020 Da fratilor arata bine , mai ales sanii ! Acum ce e drept mai dai si bani si te enervezi , e aiurea! Aveti si voi dreptate , poate mai umbla la atitudine ! 1
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 9, 2020 Chiar sunt vizitată si chiar spre surprinderea mea foarte mulți de aici! Da nu v a mai posta nimeni niciun comentariu pentru că așa i am rugat eu ! Cei care vor rămâne sa comenteze vor fi doar cei care nu m au vizitat niciodată! Oricum numai pun accent pe acest site! Nu am sa imi schimb nimic ! Sunt directa, cea ce voua nu va place pentru că traiti intr o minciună! Eu te înjur în fața nu te înjur pe la spate ! Asa sunteti voi vi se spune adevarul in fata nu suportati! Ma REPET cu acest site nu voi mai lucra !
alexalex55 Reputație: 6 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 9, 2020 Am fost eu cand a venit in prima zi...on si np 150 fin....mie mi a placut...pozele sunt reale si nu a avut atitudine aiurea nici la telefon si nici in locatie.
indragostitul Reputație: 669 Postat Iulie 9, 2020 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iulie 9, 2020 Chiar sunt vizitată si chiar spre surprinderea mea foarte mulți de aici! Da nu v a mai posta nimeni niciun comentariu pentru că așa i am rugat eu ! Cei care vor rămâne sa comenteze vor fi doar cei care nu m au vizitat niciodată! Oricum numai pun accent pe acest site! Nu am sa imi schimb nimic ! Sunt directa, cea ce voua nu va place pentru că traiti intr o minciună! Eu te înjur în fața nu te înjur pe la spate ! Asa sunteti voi vi se spune adevarul in fata nu suportati! Ma REPET cu acest site nu voi mai lucra !Atitudine de mahala. Ceea ce uiti tu este faptul ca mananci o paine pe spatele userilor acestui site, si daca vei continua in ritmul asta vei pierde f mult. Just my 2 cents..
putangiul Reputație: 10 Postat Iulie 12, 2020 Telefon: 0772146753 Oras:romania Telefon: 0772146753 Oras:romania Postat Iulie 12, 2020 Dsoara și a tras și alt profil pe publi24, o mai cheamă și Amelia.....
Membru Premium florinbidi Reputație: 1628 Postat Iulie 13, 2020 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Iulie 13, 2020 Fost la domnișoara în vizită săptămâna trecută, dar nimic spectaculos. Nota 3 pe linie A și un miros cam întepator de la zona intimă, pftiu , îți poate tot cheful.De evitat după părerea mea , corpul e mai deformat decât în poze...... 1 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
themotans Reputație: 91 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 14, 2020 Fost la domnișoara în vizită săptămâna trecută, dar nimic spectaculos.Nota 3 pe linieA și un miros cam întepator de la zona intimă, pftiu , îți poate tot cheful.De evitat după părerea mea , corpul e mai deformat decât în poze......deci dupa cum spui nici pentru sani aia marisori nu merita vizitata?Sau graviattia le arata pamantul de aproape?
Membru Premium florinbidi Reputație: 1628 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Iulie 14, 2020 Din pacate , da , gravitația își spune cuvantul Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
madalintt Reputație: -2 Postat Iulie 24, 2020 Postat Iulie 24, 2020 Mai bine te intorci in Bucuresti, ca la Bacau nu prea e actiune.
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 27, 2020 Fost la domnișoara în vizită săptămâna trecută, dar nimic spectaculos. Nota 3 pe linie A și un miros cam întepator de la zona intimă, pftiu , îți poate tot cheful.De evitat după părerea mea , corpul e mai deformat decât în poze...... Tu vorbesti ca la bacău numai împuțiti sunteti ! Du te de unde ai venit ca sunt eu mai curata in pizda decat esti tu in gura
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum