bull26 Reputație: 51 Postat Februarie 16, 2023 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Februarie 16, 2023 La 15.02.2023 la 0:15, Leylaa a spus: Imposibil ce anume ? Ca te-ai intors. Vin sa te vad zilele astea😘😘😘 1 Link spre comentariu
Leylaa Reputație: 7 Postat Februarie 16, 2023 Oras:Satu-Mare Oras:Satu-Mare Partajează Postat Februarie 16, 2023 🐰 2 Link spre comentariu
Reginald21 Reputație: 50 Postat Februarie 17, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 17, 2023 Buna Pe la Iași când ajungi? Merci Link spre comentariu
Leylaa Reputație: 7 Postat Februarie 17, 2023 Oras:Satu-Mare Oras:Satu-Mare Partajează Postat Februarie 17, 2023 6 hours ago, Reginald21 said: Buna Pe la Iași când ajungi? Merci Buna , nu ajung 🥹 Link spre comentariu
aladin122 Reputație: 16 Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Hello !! Hai și in Baia Mare . Este un oraș frumos , merita vizitat 😁 Link spre comentariu
Leylaa Reputație: 7 Postat Februarie 20, 2023 Oras:Satu-Mare Oras:Satu-Mare Partajează Postat Februarie 20, 2023 20 hours ago, aladin122 said: Hello !! Hai și in Baia Mare . Este un oraș frumos , merita vizitat 😁 Buna , nu ajung 🥲 Link spre comentariu
bull26 Reputație: 51 Postat Februarie 20, 2023 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Februarie 20, 2023 Până cand esti la noi in oras? Link spre comentariu
Leylaa Reputație: 7 Postat Februarie 20, 2023 Oras:Satu-Mare Oras:Satu-Mare Partajează Postat Februarie 20, 2023 1 hour ago, bull26 said: Până cand esti la noi in oras? Joi la 23 feb la ora 20h plec 🥲 Link spre comentariu
mccristi Reputație: -55 Postat Februarie 21, 2023 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Partajează Postat Februarie 21, 2023 Acum 11 ore, Leylaa a spus: Joi la 23 feb la ora 20h plec 🥲 DRUM BUN SPRE DUBAII ESTI SCHIMBATĂ MULT PLINĂ DE FIȚE ... AI VENIT CU FIGURII DE DUBAII LA NOI MURITORII DE RÎND IN SATU MARE👎👎👎👎 1 Link spre comentariu
Leylaa Reputație: 7 Postat Februarie 21, 2023 Oras:Satu-Mare Oras:Satu-Mare Partajează Postat Februarie 21, 2023 12 minutes ago, mccristi said: DRUM BUN SPRE DUBAII ESTI SCHIMBATĂ MULT PLINĂ DE FIȚE ... AI VENIT CU FIGURII DE DUBAII LA NOI MURITORII DE RÎND IN SATU MARE👎👎👎👎 ??? Ce ???????? 😂😂😂😂😂 ferească Dumnezeu Link spre comentariu
Leylaa Reputație: 7 Postat Februarie 21, 2023 Oras:Satu-Mare Oras:Satu-Mare Partajează Postat Februarie 21, 2023 30 minutes ago, mccristi said: DRUM BUN SPRE DUBAII ESTI SCHIMBATĂ MULT PLINĂ DE FIȚE ... AI VENIT CU FIGURII DE DUBAII LA NOI MURITORII DE RÎND IN SATU MARE👎👎👎👎 1- niciodată nu mi am bătut joc de un om pt ca nu am fost crescută așa 2- niciodată nu m am laudat cu ceva , doar am răspuns la întrebările puse 3- fițe nu am avut niciodată , cine ma cunoaște știe destul de bine ca sunt directa și la obiecte dacă nu mi convine ceva îți zic 4- dacă tot mi ai scris aici de ce nu ai avut bunul simt De a-mi spune in fata ? Dacă tot ai fost la mine trebuia sa mi spui ce e deplasat 5- văd ca îți e foarte ușor sa scrii aici decât sa i spui omului in fata ce nu ti place 6- nu am judecat niciodată pe nimeni si nu am fost nesimțita niciodată cu nimeni ( oamenii pe care nu vreau sa-i mai primesc pur si simplu le spun la plecare “ dragule sa nu ma mai cauți pt ca nu avem chimie sa lucram amandoi “ ) 7- îmi pare sincer rău oricine ai fi in spatele contului , ca zace răutate in tine si in același timp o umbra de frustrare , îmi pare rău ca nu mi ai spus in fata si te as fi lămurit . 8- dacă sunt acum plina de fițe când înaintea contactului prestez (sărutări corporale ) ceea ce înainte nu te atingeam , ce sa zic poți face diferențe mari 🤣 9- te pup 10- ps: nu mai zice muritorii de rând , eu am spus și o sa o spun mereu la SM am întâlnit cei mai minunați oameni , pe oriunde am umblat , nu exista grad de comparație , sătmărenii au fost și vor rămâne niște oameni minunați , îmi pare rău ca tu te ai pierdut pe drum . Link spre comentariu
george2500 Reputație: 19 Postat Februarie 22, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 22, 2023 Foarte bine punctat Leyla, pe lângă ca ești cu bun simt, frumoasa, ești și inteligenta. Te apreciez și ma bucur ca îți place în SM. Cârcotași sunt și vor mai fii...... 1 Link spre comentariu
ryo Reputație: 29 Postat Mai 5, 2023 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Mai 5, 2023 Cand mai revii? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum