Sari la conținut

0732.086.183

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

ABY BRUNETA SEXY ABY BRUNETA SEXY 20 SANII MARII SEXY DANA 21 PASIONALA OFERIM CLIPE INTIME SEX TOTAL NEPROTEJAT SHOW LEZBY MASAJ EROTIC VIN SI LA TINE 2 FINALIZARI IN GURITA 80 RON TIMP DE 1 ORA 13 Jul 23:230732.086.183 poze furate

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
ABY BRUNETA SEXY ABY BRUNETA SEXY 20 SANII MARII SEXY DANA 21 PASIONALA OFERIM CLIPE INTIME SEX TOTAL NEPROTEJAT SHOW LEZBY MASAJ EROTIC VIN SI LA TINE 2 FINALIZARI IN GURITA 80 RON TIMP DE 1 ORA 13 Jul 23:230732.086.183 poze furate
Hehe hai ca in seara asta am fost pilot de incercare. Ma duc la duduia , e clar ca pozele sunt furate , dar am zis sa ma deplasez deoarece e in Militari paralel cu Barsanesti pentru cei care stiu zona. Un bloc de garsoniere nu prea luminat , vis a vis de Jandarmerie. Intru , destul de ok garsoniera baia arata binisor fata mergea de-o muie. Ma dezbrac si ghici ce ?? :rolleyes: statea in cur pe pat .. zice vino mai aproape , si incepe si mi-o suge si se uita la TV , era imbracata , zic nu te dezbraci si tu ? si nu inchidem televizorul ? Zice nu ca pierd serialu` :)) Zic ok ... imi dau drumu ma imbrac si o tai :D :)) Atata dai atata face 80 Ron / Ora cosider totusi ca pentru o muie a fost ok :)) Intr-adevar de evitat. Cam asa mi-am petrecut eu seara :D
  • Administrator
Postat

offf. Se pare ca aici este locul ei la curve de evitat.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
offf. Se pare ca aici este locul ei la curve de evitat.
Clar aici este :D Am mai postat pe aici cautand in Militari de lene de una de alta dar nu merita :rolleyes: O sa mai fac o incercare la Andra care am inteles ca sta pe la Lujerului si daca nici acolo nu e ok , chiar daca stau in Militari nu mai caut aici :D:D Bafta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...