Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Iulie 13, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 13, 2010 ABY BRUNETA SEXY ABY BRUNETA SEXY 20 SANII MARII SEXY DANA 21 PASIONALA OFERIM CLIPE INTIME SEX TOTAL NEPROTEJAT SHOW LEZBY MASAJ EROTIC VIN SI LA TINE 2 FINALIZARI IN GURITA 80 RON TIMP DE 1 ORA 13 Jul 23:230732.086.183 poze furate
dat6 Reputație: 15 Postat August 16, 2010 Postat August 16, 2010 ABY BRUNETA SEXY ABY BRUNETA SEXY 20 SANII MARII SEXY DANA 21 PASIONALA OFERIM CLIPE INTIME SEX TOTAL NEPROTEJAT SHOW LEZBY MASAJ EROTIC VIN SI LA TINE 2 FINALIZARI IN GURITA 80 RON TIMP DE 1 ORA 13 Jul 23:230732.086.183 poze furateHehe hai ca in seara asta am fost pilot de incercare. Ma duc la duduia , e clar ca pozele sunt furate , dar am zis sa ma deplasez deoarece e in Militari paralel cu Barsanesti pentru cei care stiu zona. Un bloc de garsoniere nu prea luminat , vis a vis de Jandarmerie. Intru , destul de ok garsoniera baia arata binisor fata mergea de-o muie. Ma dezbrac si ghici ce ?? statea in cur pe pat .. zice vino mai aproape , si incepe si mi-o suge si se uita la TV , era imbracata , zic nu te dezbraci si tu ? si nu inchidem televizorul ? Zice nu ca pierd serialu` ) Zic ok ... imi dau drumu ma imbrac si o tai ) Atata dai atata face 80 Ron / Ora cosider totusi ca pentru o muie a fost ok ) Intr-adevar de evitat. Cam asa mi-am petrecut eu seara
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat August 16, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat August 16, 2010 offf. Se pare ca aici este locul ei la curve de evitat.
dat6 Reputație: 15 Postat August 16, 2010 Postat August 16, 2010 offf. Se pare ca aici este locul ei la curve de evitat.Clar aici este Am mai postat pe aici cautand in Militari de lene de una de alta dar nu merita O sa mai fac o incercare la Andra care am inteles ca sta pe la Lujerului si daca nici acolo nu e ok , chiar daca stau in Militari nu mai caut aici :D Bafta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum