deea97 Reputație: 756 Postat Septembrie 28 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 28 La 10.02.2025 la 10:52, deea97 a spus: Bună băieți de mâine revin la voi in oraș,! Serviciile mele sunt 🎀 normal doar protejat ( nu fac fără)/diferite poziții! 🎀 oral protejat/neprotejat în funcție de igienă/ 🎀 69 🎀sex între sâni 🎀preludiu atingeri, sărutări 🎀 hand job,foot job, 🎀dush împreună/asistat 🎀finalizare orală (50 extra) 🎀 finalizare faciala (50 extra) 🎀anilingus ca parte activa (dacă igienă corespunde,și dush obligatoriu la mine ) 🎀cunnilingus 🎀 masaj prostatic (50extra) 🎀 masaj erotic (50 extra) 🎀 facesitting (activa) 🎀 uro corporal (de la gât în jos) 50 extra 🎀 fk ( doar dacă exista compatibilitate/ și dacă sunteți îngrijiți/ 🎀 finalizare corporala 🎀 cadoul este 150 finalizarea (30 de minute) 🎀 250h Cadoul va rog sa îl puneți la începutul întâlnirii,discret pe masă Voi fi disponibila decât 3 zile,și voi anunță aici pe forum orele când am disponibilitate,prefer sa fiu contactată doar în mesaj/whtassap! Și sa îmi spuneți și în cât timp va pot răspunde! Va mulțumesc ✖️ nu practic anal... Toate detaliile despre servici sunt scrise aici,nu mai dau detali în privat de preț/ servici ! Nu fac confirmări video,nu trimit poze in privat! De mâine revin la voi în oraș! Locația o voi posta mâine!
deea97 Reputație: 756 Postat Septembrie 29 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 29 Bună am ajuns la voi în oraș! Locația Doamna stanca ! 1
deea97 Reputație: 756 Postat Septembrie 30 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 30 Disponibila pana la 23 😘
deea97 Reputație: 756 Postat Septembrie 30 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 30 Azi sunt pana la 23 ! Maine este ultima zi ! 😘
deea97 Reputație: 756 Postat Septembrie 30 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 30 Mai am doar câteva locuri disponibile pe seara asta ! ☺️
deea97 Reputație: 756 Postat Octombrie 1 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Octombrie 1 Bună dimineața! 😘
deea97 Reputație: 756 Postat Octombrie 1 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Octombrie 1 Azi este ultima zi la voi în oraș! Va rog frumos sa citiți detaliile și tarifele nu îmi mai cereți în privat
deea97 Reputație: 756 Postat Octombrie 1 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Octombrie 1 Mai am doar câteva locuri disponibile ! 🤭🫡
deea97 Reputație: 756 Postat Octombrie 1 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Octombrie 1 Nu mai sunt disponibila ! Va mulțumesc frumos
deea97 Reputație: 756 Postat Octombrie 13 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Octombrie 13 Bunaa de azi voi fi disponibila la voi în oraș! Va mulțumesc
deea97 Reputație: 756 Postat Octombrie 13 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Octombrie 13 Locația o am pe doamna stanca ! Pupici
zimbru1 Reputație: 308 Postat Octombrie 13 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 13 La 10.02.2025 la 10:52, deea97 a spus: Bună băieți de miercuri voi ajunge din nou în orașul vostru ☺️ Serviciile mele sunt 🎀 normal doar protejat ( nu fac fără)/diferite poziții! 🎀 oral protejat/neprotejat în funcție de igienă/ 🎀 69 🎀sex între sâni 🎀preludiu atingeri, sărutări 🎀 hand job,foot job, 🎀dush împreună/asistat 🎀finalizare orală (50 extra) 🎀 finalizare faciala (50 extra) 🎀anilingus ca parte activa (dacă igienă corespunde,și dush obligatoriu la mine ) 🎀cunnilingus 🎀 masaj prostatic (50extra) 🎀 masaj erotic (50 extra) 🎀 facesitting (activa) 🎀 uro corporal (de la gât în jos) 50 extra 🎀 fk ( doar dacă exista compatibilitate/ și dacă sunteți îngrijiți/ 🎀 finalizare corporala 🎀 cadoul este 150 finalizarea (30 de minute) 🎀 250h Cadoul va rog sa îl puneți la începutul întâlnirii,discret pe masă Voi fi disponibila decât 3 zile,și voi anunță aici pe forum orele când am disponibilitate,prefer sa fiu contactată doar în mesaj/whtassap! Și sa îmi spuneți și în cât timp va pot răspunde! Va mulțumesc ✖️ nu practic anal... Toate detaliile despre servici sunt scrise aici,nu mai dau detali în privat de preț/ servici ! Nu fac confirmări video,nu trimit poze in privat! Miercuri o sa postez și poze din locație! tarifele sunt la fel? 1
deea97 Reputație: 756 Postat Octombrie 13 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Octombrie 13 1 oră în urmă, zimbru1 a spus: tarifele sunt la fel? Bună...da sunt aceleași! 😘 1
deea97 Reputație: 756 Postat Octombrie 14 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Octombrie 14 Bună dimineața.. 1 1
deea97 Reputație: 756 Postat Octombrie 14 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Octombrie 14 Ultima zi 🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum