deea97 Reputație: 66 Postat Noiembrie 22 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 22 Acum 3 ore, johnny_amant a spus: Fată de nota 1️⃣0️⃣ Revizitat și în continuare mulțumit. Bravo si mulțumesc Deea😉 Mulțumesc frumos pupici sa ne revedem cu bine luna viitoare 😗 seara frumoasă
deea97 Reputație: 66 Postat Noiembrie 22 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 22 Indisponibila😘 va mulțumesc frumos tuturor !
giussss Reputație: 12 Postat Noiembrie 22 Postat Noiembrie 22 Vizitat azi deea97 programat înainte cu 2 zile(vin de la aproximativ 70 km in Sibiu),respectat programarea de am2, detalii:ON urmat de NP,și finalizat CIM(prima data) sunt nou in domeniu și vreau sa experimentez tot ce se poate. PS:are o piersicuță strâmtă plus GFE-ul cred că și de-aia am reușit să finalizez mai repede decât credeam . Pupici😘 Aștept să ne revedem data viitoare 1
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 10 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 10 La 23.11.2024 la 1:27, giussss a spus: Vizitat azi deea97 programat înainte cu 2 zile(vin de la aproximativ 70 km in Sibiu),respectat programarea de am2, detalii:ON urmat de NP,și finalizat CIM(prima data) sunt nou in domeniu și vreau sa experimentez tot ce se poate. PS:are o piersicuță strâmtă plus GFE-ul cred că și de-aia am reușit să finalizez mai repede decât credeam . Pupici😘 Aștept să ne revedem data viitoare Îți mulțumesc frumos
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 10 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 10 De mâine voi fi din nou disponibila la voi în oraș! 😘 voi posta maine locatia ! Preturile raman aceleasi ! 🥰
johnny_amant Reputație: 186 Postat Decembrie 10 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 10 Acum 30 minute, deea97 a spus: De mâine voi fi din nou disponibila la voi în oraș! 😘 voi posta maine locatia ! Preturile raman aceleasi ! 🥰 Deea, te așteptăm... 🤪 1
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 10 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 10 Acum 50 minute, johnny_amant a spus: Deea, te așteptăm... 🤪 Te pup 😗 😁 😘
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 11 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 11 Bunaa am revenit la voi în oras! Locația o am pe doamna stanca ! Preturile vor rămâne aceleasi ! 😗
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 11 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 11 Disponibila pana la 23 azi 😘
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 11 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 11 1 oră în urmă, Soshy a spus: Un nr de tel? Bună ai nr în anunț!
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 11 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 11 Mai am doar 2 ore libere ! 1
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 12 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 12 Neața 😘disponibila pt programari ! 😘
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 12 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 12 Azi pana la 23! 🤩
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 12 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 12 🤤 cateva ore libere
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 13 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 13 🤗azi ultima zi ! 😘
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 13 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 13 Mai am doar câteva ore libere ! Pe ziua de azi !! 😘
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 13 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 13 Cine știe ca a uitat aseară o brățară la mine ! Va rog sa îmi scrieți! Mulțumesc
deea97 Reputație: 66 Postat Decembrie 14 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Decembrie 14 Indisponibila! Va mulțumesc frumos!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum