Nanalulu Reputație: 94 Postat Vineri la 09:11 Oras:Arad Oras:Arad Postat Vineri la 09:11 Acum 36 minute, curvarul88 a spus: re re re re vizitat Katja mie imi plac bunoacele da sa fie si din alea futacioase nu papusi gonflabile fara viata ca Bibi care e bunoaca degeaba Katja te ia tare de la usa fk si te apuca de pula se freaca de tine nici nu apuci sa te descalti ca esti cu pula sculata si incalzit gata 😂😂 dupa dus incepe nebunia cu un on din ala bun cu deep si tot ce trebe la normal se implica si te fute asa cum trebe te calareste bine nu ca alte dive obosite futai pe cinste cu Katja implicata maxim toate astea la cel mai cinstit pret de 200 leuti la altele pe bani astia primest OP si fara fk Katja e ce trebe si merita vizitata recomand sa nu mai aruncati bani pe toate lesinatele mergeti la futacioasa asta pofticioasa Ai mare dreptate colegu sunt de aceeași părere
ExtreemF Reputație: 111 Postat Vineri la 09:21 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Vineri la 09:21 Acum 45 minute, curvarul88 a spus: re re re re vizitat Katja mie imi plac bunoacele da sa fie si din alea futacioase nu papusi gonflabile fara viata ca Bibi care e bunoaca degeaba Katja te ia tare de la usa fk si te apuca de pula se freaca de tine nici nu apuci sa te descalti ca esti cu pula sculata si incalzit gata 😂😂 dupa dus incepe nebunia cu un on din ala bun cu deep si tot ce trebe la normal se implica si te fute asa cum trebe te calareste bine nu ca alte dive obosite futai pe cinste cu Katja implicata maxim toate astea la cel mai cinstit pret de 200 leuti la altele pe bani astia primest OP si fara fk Katja e ce trebe si merita vizitata recomand sa nu mai aruncati bani pe toate lesinatele mergeti la futacioasa asta pofticioasa Nu degeaba într-o vreme prietenul lui Bibi a lăsat-o pentru Katja😀...vorbesc în cunoștință de cauză
Vizitator Reputație: 0 Postat Vineri la 09:33 Postat Vineri la 09:33 11 minutes ago, ExtreemF said: Nu degeaba într-o vreme prietenul lui Bibi a lăsat-o pentru Katja😀...vorbesc în cunoștință de cauză 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 tu vb serios? adica la cum te fute Katja in comparatie cu Bibi nu e de mirare
Semakonee Reputație: 27 Postat Ieri la 18:12 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ieri la 18:12 La 21.03.2025 la 11:21, ExtreemF a spus: Nu degeaba într-o vreme prietenul lui Bibi a lăsat-o pentru Katja😀...vorbesc în cunoștință de cauză 🤣🤣🤣🤣... Știam ceva ..🤭. Toți ne orientam unde este m-ai bine 🙈😁!
niku731 Reputație: 499 Postat Ieri la 18:48 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ieri la 18:48 La 02.06.2024 la 23:16, imagegravity a spus: Precum am mai scris, am fost un utilizator mai vechi și nu am știu parola din cauză ca stau in străinătate și nu mă loghez des (mastermind88 era). Deci mă crede cine vrea. Am fost la Katja o oră seara asta. Din motive personale nu a putut lucra și am fost primit ca o excepție poate. Este de departe, din experiența mea, cea mai faină fată din Arad. Super frumoasa, educată, foarte lipicioasă. Am avut parte de sărutări de la început. Dus foarte curat, muzică ambientală peste tot nu de la TV cu programe și prostii. Am avut parte de fk tot timpul, mângâieri de la intrare, între cele două acțiuni și la final. Discuții foarte plăcute la o apă. Acțiunea a fost la superlativ cu tot ce va puteți imagina. fratilor, aveți grijă de ea ca o altă fată precum Katja nu este în Arad. Toate cele bune. Foarte adevărat! În fața mea, femeia asta minunată are tot respectul! Este complet altceva!😘❤️
rebelar Reputație: 17 Postat Ieri la 18:50 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Ieri la 18:50 Katja e intradevar o fata extraordinara, daca o prinzi treaza. Daca ai ghinionul sa o prinzi sub influenta substantelor, nu iti vine sa mai mergi la ea vreodata.
robert78 Reputație: 168 Postat Ieri la 20:39 Oras:arad Oras:arad Postat Ieri la 20:39 Acum 1 oră, rebelar a spus: Katja e intradevar o fata extraordinara, daca o prinzi treaza. Daca ai ghinionul sa o prinzi sub influenta substantelor, nu iti vine sa mai mergi la ea vreodata. În sensul pozitiv face spectacol și sub influența ...chiar spectacol.
Semakonee Reputație: 27 Postat Ieri la 21:09 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ieri la 21:09 Acum 30 minute, robert78 a spus: În sensul pozitiv face spectacol și sub influența ...chiar spectacol. Nu știe ,, Suflețelul,,, ce a pierdut 🤣🤣🤣🤣
eldiavolo666 Reputație: 232 Postat 14 ore în urmă Oras:Arad Disponibila Oras:Arad Disponibila Postat 14 ore în urmă E senzație Katja, din păcate având același număr de mult...mulți suntem blocați, stiu ca poți lua alta cartela dar...cine știe cum reacționează fata în fata când te vede...
toyboy6x9 Reputație: 17 Postat 14 ore în urmă Oras:Arad Oras:Arad Postat 14 ore în urmă Acum 21 minute, eldiavolo666 a spus: E senzație Katja, din păcate având același număr de mult...mulți suntem blocați, stiu ca poți lua alta cartela dar...cine știe cum reacționează fata în fata când te vede... De ce blocheaza numerele? Din ce vad Katja arata de TOP, dar nu inteleg de ar dori sa piarda din clienti.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum