Sari la conținut

Sex anal

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Fetelor!?

Cum a fost pentru prima data cand ati facut sex anal?

Ce trebuie sa faci sa nu te doara foarte rau?

Astept rasp vostru.

Multumesc! :*

• Like 1
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

... si rabdator, priceput la asta.... si, caruia ii pasa de tine, o sa aiba mai multa grija :)

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

Intrebarea,fiind adresata doar domnisoarelor,isi regasea locul in zona noastra,a fetelor. Nu cred ca vrea sa auda vreun domn cat de tare a durut-o pe X sau Y cand a facut-o prima data. Parerea mea.

• Oras:Pitesti
Postat

@Laura...

Nuuuu,tie iti place sa faci valva...poate,daca te limitai doar la intrebarea despre cum e...Anyway,desi ai cerut sfatul fetelor...au raspuns (cu exceptia lui Cassy) numai barbati...

Eu stau pe 14cm.......deci?

another one...trage frate de ea...poate se mai lungeste.

Postat

Intrebarea,fiind adresata doar domnisoarelor,isi regasea locul in zona noastra,a fetelor. Nu cred ca vrea sa auda vreun domn cat de tare a durut-o pe X sau Y cand a facut-o prima data. Parerea mea.

:bow  :bow  :bow Foarte bine punctat Anca....insa,nu asta a fost intentia Laurei...

Vorba cantecului...Flocoseste-ma,flocoseste-ma :laugh2 

• Oras:bucuresti
Postat

@Laura...

Nuuuu,tie iti place sa faci valva...poate,daca te limitai doar la intrebarea despre cum e...Anyway,desi ai cerut sfatul fetelor...au raspuns (cu exceptia lui Cassy) numai barbati...

another one...trage frate de ea...poate se mai lungeste.

Pai de ce nenicule s-o lungesc...? Mie imi place asa,si in alta ordine de idei,fetele astea cu ce mai incep sexul anal?cu 22? Parol....
Postat

Si de ce nu a pus inrebarea in alta parte unde nu avem acces noi? Sau un PM....si atunci puteati sa va povestiti cat de tare va durut sau ce bine a fost. Parerea mea.
Postat

Pai de ce nenicule s-o lungesc...? Mie imi place asa,si in alta ordine de idei,fetele astea cu ce mai incep sexul anal?cu 22? Parol....

Chiar asa, cand gauresti incepi cu un burghiu mic apoi din ce in ce mai mai mare pina la diametru dorit. Daca vrei finisezi cu alezorul, pentru precizie.

Vizitator Loryy24
Reputație: 0
Postat

Poate Laura vrea sa incerce un anal cu alesul inimii ei ;) :lol:

=)) :*

Vizitator Loryy24
Reputație: 0
Postat

Asta cred si eu =))

Postat

Sa poti sa si "mergi"  pe ea,nu doar sa stai...E bine ca iti place asa...

• Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood
Postat

Laura,pupaț-aș gaura,auzisem eu ceva pe chat,legat de gaura ta din spate,cum ca vrei s-o pui la bataie,ma rog pe chat asa s-a auzit.

So,cum pe topicul deschis de tine,ai primit numai raspunsuri la misto(nu cred ca la astfel de raspunsuri te asteptai,si vreau sa cred ca ai pus prb foarte serios cand ai intrebat),cred ca cel mai potrivit lucru era sa cauti pe net despre sexul anal

http://m.eva.ro/article/view/?id=43248

Bravo Anca pentru Best answer!!

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

Laura...voi incerca sa fiu macar eu cat de cat util...

E important sa nu fie foarte dotat... sa fie un om linistit si cu rabdare, sa te respecte si sa te asculte... sa foloseasca neaparat lubrefiant, cu care sa iti obisnuiasca putin gaurica... mai intai se joaca cu un deget si il introduce incet... il scoate, pune din nou lubrefiant si il infige din nou, de data asta mai adanc, incet, cu rabdare.. odata introdus, il misca incet inainte si inapoi... apoi il scoate iar, pune din nou lubrefiant si il introduce din nou sa se joace putin.. apoi incearca incet cu doua degete..la fel, cu lubrefiant, sa intre si inauntru, sa fie alunecos mediul... cand te-a obisnuit cu doua degete, poate incerca incet cu putulica... tras prezervativul, lubrefiat din belsug, pus lubrefiant si la gaurica..si apoi introdus incet...introduce doar capul, probabil te doare putin..scoate afara.. introduce din nou putin, cat rezisti, apoi scoate..adauga lubrefiant apoi introduce..daca tot te ustura, el sa ramana asa inauntru, nemiscat..pana te obisnuiesti.. apoi impinge incet, incet, pana intra toata... apoi sta putin si incepe sa miste incet fata spate.. si asa ajungi sa te obisnuiesti...  eu am initiat o persoana in asa ceva si am ajuns sa o mai facem de cateva ori ...

• Telefon: loredana_lorry89
  • Oras:NERVA TRAIAN
  • Telefon: loredana_lorry89
  • Oras:NERVA TRAIAN
Postat

Hey ...Laura..... :kiss3

Pai....trebuie sa te pregatesti sufleteste  si trupeste....sa fi cat mai relaxata, nicidecum incordata...si ca partenerul sa aiba rabdare ca sa  

iasa toata experienta  placuta pentru amandoi.

Iar in timp vei conduce tu....vei fi mai relaxata...mai dezinhibata...Daca incepi cum ar trebui in relatia intima personala..serviti un vin bun , o sampanie...o discutie...sa va detasati si relaxati complect...o sa iti placa ca vei fi mai relaxata...

Si la mine a fost wow la inceput si bineinteles in caminu  intim si personal...dupa si in alte moduri. :girly

O sa fie ok...important este sa relaxezi super mult   corpul...psihicul in caminul personal....si in caz ca vrei sa incerci si astfel...atentie cu marimile...este si in functie de marime....sa nu fie ceva exagerat..gen: cat o stica de cola la 1 litru...sau in genu...just normal.....plus de fiecare data cand este nevoie : Lubrifiant Durex...

Pupiii....sper ca am fost de ajutor colega... :girly

Sunt total de acord cu    

loverboy_oradea

Postat

Eu cred ca dimensiunea nu e atat de importanta atat timp cat nu e vreo anaconda.Important e sa fii excitata ca o catea in calduri cand o vei face, vorba lui Chris73 cu alesul inimii decat cu un oarecare.Eventual sa bage limboaca acolo, sa ai si lubrifinat si o cinzeaca la bord si gata.O sa iti placa nu numai ca nu o sa te doara.

Acum ca ti-am dat reteta, experimentata deja de mine pe diverse iubite iti urez pofta buna!Pardon, sex anal placut!

Postat

Eu cred ca dimensiunea nu e atat de importanta atat timp cat nu e vreo anaconda.Important e sa fii excitata ca o catea in calduri cand o vei face, vorba lui Chris73 cu alesul inimii decat cu un oarecare.Eventual sa bage limboaca acolo, sa ai si lubrifinat si o cinzeaca la bord si gata.O sa iti placa nu numai ca nu o sa te doara.

Acum ca ti-am dat reteta, experimentata deja de mine pe diverse iubite iti urez pofta buna!Pardon, sex anal placut!

Multumesc frumos, Giorge!

:)

Inca nu sunt pregatita, si nici pe alesul inimii nu l-am gasit :)

Postat

Multumesc frumos, Giorge!

:)

Inca nu sunt pregatita, si nici pe alesul inimii nu l-am gasit :)

Eee nu l-ai gasit! :lol:

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...