laura popescu Reputație: 3807 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2013 Fetelor!? Cum a fost pentru prima data cand ati facut sex anal? Ce trebuie sa faci sa nu te doara foarte rau? Astept rasp vostru. Multumesc! 1
oly123 Reputație: 178 Postat Octombrie 6, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2013 alege unu cu putza mica )))))) 1
cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 6, 2013 ... si rabdator, priceput la asta.... si, caruia ii pasa de tine, o sa aiba mai multa grija
rodrigo Reputație: 640 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2013 Ia-ti o jucarie adecvata si "stapaneste-o" la perfectiune.
taximetristul_007 Reputație: 249 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2013 Eu stau pe 14cm.......deci?
laura popescu Reputație: 3807 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 6, 2013 A fost o intrebare! Nu ca as vrea eu sa fac! )
Sexything Reputație: 11039 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Octombrie 6, 2013 Intrebarea,fiind adresata doar domnisoarelor,isi regasea locul in zona noastra,a fetelor. Nu cred ca vrea sa auda vreun domn cat de tare a durut-o pe X sau Y cand a facut-o prima data. Parerea mea.
daddy2491 Reputație: 134 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 6, 2013 @Laura...Nuuuu,tie iti place sa faci valva...poate,daca te limitai doar la intrebarea despre cum e...Anyway,desi ai cerut sfatul fetelor...au raspuns (cu exceptia lui Cassy) numai barbati... Eu stau pe 14cm.......deci?another one...trage frate de ea...poate se mai lungeste.
daddy2491 Reputație: 134 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 6, 2013 Intrebarea,fiind adresata doar domnisoarelor,isi regasea locul in zona noastra,a fetelor. Nu cred ca vrea sa auda vreun domn cat de tare a durut-o pe X sau Y cand a facut-o prima data. Parerea mea. Foarte bine punctat Anca....insa,nu asta a fost intentia Laurei...Vorba cantecului...Flocoseste-ma,flocoseste-ma
taximetristul_007 Reputație: 249 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2013 @Laura...Nuuuu,tie iti place sa faci valva...poate,daca te limitai doar la intrebarea despre cum e...Anyway,desi ai cerut sfatul fetelor...au raspuns (cu exceptia lui Cassy) numai barbati... another one...trage frate de ea...poate se mai lungeste.Pai de ce nenicule s-o lungesc...? Mie imi place asa,si in alta ordine de idei,fetele astea cu ce mai incep sexul anal?cu 22? Parol....
taximetristul_007 Reputație: 249 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2013 Intrebarea,fiind adresata doar domnisoarelor,isi regasea locul in zona noastra,a fetelor. Nu cred ca vrea sa auda vreun domn cat de tare a durut-o pe X sau Y cand a facut-o prima data. Parerea mea.Si de ce nu a pus inrebarea in alta parte unde nu avem acces noi? Sau un PM....si atunci puteati sa va povestiti cat de tare va durut sau ce bine a fost. Parerea mea.
cpt.picard Reputație: 777 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2013 Pai de ce nenicule s-o lungesc...? Mie imi place asa,si in alta ordine de idei,fetele astea cu ce mai incep sexul anal?cu 22? Parol....Chiar asa, cand gauresti incepi cu un burghiu mic apoi din ce in ce mai mai mare pina la diametru dorit. Daca vrei finisezi cu alezorul, pentru precizie.
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2013 Poate Laura vrea sa incerce un anal cu alesul inimii ei
Vizitator Loryy24 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2013 Postat Octombrie 6, 2013 Poate Laura vrea sa incerce un anal cu alesul inimii ei
daddy2491 Reputație: 134 Postat Octombrie 6, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 6, 2013 Pai de ce nenicule s-o lungesc...? Mie imi place asa,si in alta ordine de idei,fetele astea cu ce mai incep sexul anal?cu 22? Parol....Sa poti sa si "mergi" pe ea,nu doar sa stai...E bine ca iti place asa...
azi nu Reputație: 1103 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 8, 2013 Uitate de la min 5
guest12 Reputație: -432 Postat Octombrie 9, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Octombrie 9, 2013 Laura,pupaț-aș gaura,auzisem eu ceva pe chat,legat de gaura ta din spate,cum ca vrei s-o pui la bataie,ma rog pe chat asa s-a auzit.So,cum pe topicul deschis de tine,ai primit numai raspunsuri la misto(nu cred ca la astfel de raspunsuri te asteptai,si vreau sa cred ca ai pus prb foarte serios cand ai intrebat),cred ca cel mai potrivit lucru era sa cauti pe net despre sexul analhttp://m.eva.ro/article/view/?id=43248Bravo Anca pentru Best answer!!
loverel Reputație: 430 Postat Octombrie 9, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Octombrie 9, 2013 Laura...voi incerca sa fiu macar eu cat de cat util...E important sa nu fie foarte dotat... sa fie un om linistit si cu rabdare, sa te respecte si sa te asculte... sa foloseasca neaparat lubrefiant, cu care sa iti obisnuiasca putin gaurica... mai intai se joaca cu un deget si il introduce incet... il scoate, pune din nou lubrefiant si il infige din nou, de data asta mai adanc, incet, cu rabdare.. odata introdus, il misca incet inainte si inapoi... apoi il scoate iar, pune din nou lubrefiant si il introduce din nou sa se joace putin.. apoi incearca incet cu doua degete..la fel, cu lubrefiant, sa intre si inauntru, sa fie alunecos mediul... cand te-a obisnuit cu doua degete, poate incerca incet cu putulica... tras prezervativul, lubrefiat din belsug, pus lubrefiant si la gaurica..si apoi introdus incet...introduce doar capul, probabil te doare putin..scoate afara.. introduce din nou putin, cat rezisti, apoi scoate..adauga lubrefiant apoi introduce..daca tot te ustura, el sa ramana asa inauntru, nemiscat..pana te obisnuiesti.. apoi impinge incet, incet, pana intra toata... apoi sta putin si incepe sa miste incet fata spate.. si asa ajungi sa te obisnuiesti... eu am initiat o persoana in asa ceva si am ajuns sa o mai facem de cateva ori ...
loredana_lorry89 Reputație: 14884 Postat Octombrie 9, 2013 Telefon: loredana_lorry89 Oras:NERVA TRAIAN Telefon: loredana_lorry89 Oras:NERVA TRAIAN Postat Octombrie 9, 2013 Hey ...Laura..... Pai....trebuie sa te pregatesti sufleteste si trupeste....sa fi cat mai relaxata, nicidecum incordata...si ca partenerul sa aiba rabdare ca sa iasa toata experienta placuta pentru amandoi. Iar in timp vei conduce tu....vei fi mai relaxata...mai dezinhibata...Daca incepi cum ar trebui in relatia intima personala..serviti un vin bun , o sampanie...o discutie...sa va detasati si relaxati complect...o sa iti placa ca vei fi mai relaxata... Si la mine a fost wow la inceput si bineinteles in caminu intim si personal...dupa si in alte moduri. O sa fie ok...important este sa relaxezi super mult corpul...psihicul in caminul personal....si in caz ca vrei sa incerci si astfel...atentie cu marimile...este si in functie de marime....sa nu fie ceva exagerat..gen: cat o stica de cola la 1 litru...sau in genu...just normal.....plus de fiecare data cand este nevoie : Lubrifiant Durex... Pupiii....sper ca am fost de ajutor colega... Sunt total de acord cu loverboy_oradea
giorge69 Reputație: 769 Postat Octombrie 9, 2013 Postat Octombrie 9, 2013 Eu cred ca dimensiunea nu e atat de importanta atat timp cat nu e vreo anaconda.Important e sa fii excitata ca o catea in calduri cand o vei face, vorba lui Chris73 cu alesul inimii decat cu un oarecare.Eventual sa bage limboaca acolo, sa ai si lubrifinat si o cinzeaca la bord si gata.O sa iti placa nu numai ca nu o sa te doara.Acum ca ti-am dat reteta, experimentata deja de mine pe diverse iubite iti urez pofta buna!Pardon, sex anal placut!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Octombrie 9, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 9, 2013 Eu cred ca dimensiunea nu e atat de importanta atat timp cat nu e vreo anaconda.Important e sa fii excitata ca o catea in calduri cand o vei face, vorba lui Chris73 cu alesul inimii decat cu un oarecare.Eventual sa bage limboaca acolo, sa ai si lubrifinat si o cinzeaca la bord si gata.O sa iti placa nu numai ca nu o sa te doara.Acum ca ti-am dat reteta, experimentata deja de mine pe diverse iubite iti urez pofta buna!Pardon, sex anal placut!Multumesc frumos, Giorge! Inca nu sunt pregatita, si nici pe alesul inimii nu l-am gasit
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 9, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2013 Multumesc frumos, Giorge! Inca nu sunt pregatita, si nici pe alesul inimii nu l-am gasit Eee nu l-ai gasit!
fanebabane Reputație: -446 Postat Octombrie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2013 Eee nu l-ai gasit! Chrisule, ori pui sare pe rana... ori dai apa la moara... Inca nu m-am prins...
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 9, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2013 cred ca ambele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum