jay_boy Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2020 Postat Iulie 11, 2020 Știe cine va de o domnișoară una Ana roșcată? Mulțumesc
sefu_lor Reputație: 14 Postat Iulie 11, 2020 Postat Iulie 11, 2020 Da știu eu pe una, ii știam și adresa de Facebook, nu am fost la ea decât o data. Erau doua ea și încă una, colega ei zicea ca e din Ucraina (vrăjeală) i-am dat-o la supt la colega ei și atâta au zis ca ma mai așteaptă pe la ele, dar nu am mai găsit anunțuri cu ele anu asta(acțiunea a fost anu trecut în septembrie sau august)!
garcea69 Reputație: 17 Postat Iulie 13, 2020 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iulie 13, 2020 Da știu eu pe una, ii știam și adresa de Facebook, nu am fost la ea decât o data. Erau doua ea și încă una, colega ei zicea ca e din Ucraina (vrăjeală) i-am dat-o la supt la colega ei și atâta au zis ca ma mai așteaptă pe la ele, dar nu am mai găsit anunțuri cu ele anu asta(acțiunea a fost anu trecut în septembrie sau august)!pai zi-ne si noua...nu le tine numai pt tine :)
jay_boy Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2020 Autor Postat Iulie 13, 2020 Lasa id de facebook dacă îl ai,mulțumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum