Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 20, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 20, 2013 AYDA 30 ANI te astept in compania mea pt a-ti oferi clipe de neuitat, ofer sex oral, normal, poz. 69 si alte fantezii pt mai multe detalii contacteaza-ma ofer discretie si igiena totala.Pret: 60 lei finalizarea. 1
dark.angelo Reputație: 4 Postat Septembrie 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2013 Ceva pareri despre ea are cineva?
fikifiki Reputație: 290 Postat Octombrie 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2013 Cam de mult nu am mai recenzat si atunci mi-am zis hai sa incerc ceva nou :https://nimfomane.com/forum/topic/15614-ayda-30-de-ani-0745884064/ , civilizat am sunat la numar din topic, raspuns si programat imediat [ carcotas cum sunt ce mi-am zis cam repede programarea...] , am purces la drum la adresa indicata la telefon:Mihai Bravu ... [ acelasi bloc cu fetele de la Spectrum ], sunat interfon urcat etaj intrat in locatie - destul de curatica ,caldutz, indrumat in camera de lucru, stabilit onorariu 60 ron o finalizare [ 120 ora].Donsoara arata ca in poze [reale] cu aceeasi costumatie -inaltime cam 1,6m,greutate 55kg,per total acceptabila chiar simpatica la vorbe.Meniul a fost oral neprotejat cu incercari de deep si ajutat de manutza, pus camasa de forta incercat un ea on top [nereusit] iar o revigorare , trecut eu la aparat si finalizare contratimp[ mi se spunea des hai ca trec cele 20 minute] coroborat cu un scartait de pat ca-n filme. Actiunea s-a derulat acum o saptamana cand era cam frig si aveam extremitatile inghetate [meritam si eu o acomodare dar... astea sunt conditiile.Incerc cateva note:GFE-6Oral-7, CIM la un plus de 40ron,[anal NU],FK nu, dar nici nu e tentantNormal-6Locatie-7Ea-7Concluzie -daca nu va deranjeaza patul care scartaie si timpul de 20 minute, puteti alege o descarcare rapida, daca vreti mai mult nu treceti.Apropos -e unpic bruneta natur si are o colega foarteeee bruneta si dolofana [care este de NUUU] 7
dinozauru Reputație: 835 Postat Octombrie 7, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Octombrie 7, 2013 Si ce facusi nea frikifriki, deschisesi topic nou, cu atat mai mult ca ai stiut ca are topic deschis? si ai mai pus si link! Bre, mai esti si membru VIP, rusinica, rusinica! daca erai novice, hai ca te mai intelegeam, iti mai gaseam o scuza, iti acordam circumstante atenuante, dar asa? Deci, de la mine, pentru recenzie ai +1, si pentru cum ai procedat, ai un -1, asa ca ai un mare 0. Poti da o explicatie de ce ai deschis topic nou? sunt tare curios cum si ce ai gandit. Esti original si unic.
casanova de bucuresti Reputație: 118 Postat Octombrie 8, 2013 Postat Octombrie 8, 2013 aha..........si de ce nuuuu........impartasestene si noua ce ai patit ce sa intamplat ..........nu i ti da tu asa cu parerea .Ayda are cam 158 si 48 de kg sunt 4 fete in locatie 3 brunete si o roscata nu e nici una dolofana .....una duntre brunete este inalta si slabuta cam 170 cu 55 de kg cealalta are cam 167 cu 58 de kg roscata 162 cu 60 de kg asta la tine inseamna dolofane inseamna ca esti adeptul anorexicelor iar gusturile nu se discuta..........eu le am vizitat pe toate si sunt ok.......asa ca atunci cand vii cu o informare vii si cu argumente nu doar asa ca sa te afli in treaba...........
lala.jiga Reputație: 8 Postat Noiembrie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 18, 2013 Am fost si eu,la fata asta, Sambata. Este foarte buna si merita toti banii. Mie-mi plac fetele slim si brunete si numai pe astea le caut. Daca mai stiti de altele anutati-ma,va rog .Ayda a fost ok din toate punctele de vedere si fara graba.
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Noiembrie 18, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Noiembrie 18, 2013 Am fost si eu,la fata asta, Sambata. Este foarte buna si merita toti banii. Mie-mi plac fetele slim si brunete si numai pe astea le caut. Daca mai stiti de altele anutati-ma,va rog .Ayda a fost ok din toate punctele de vedere si fara graba. asteptam totusi, o recenzie adecvata si conforma cu regulamentul!
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Noiembrie 15, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 15, 2014 OBOR COLT CU MOSILOR Diana, 31 ani, te astept intr-o ambianta placuta rasfat garantat, sex oral, normal, 69 si alte fantezii, ofer si cer discretie maxima 60 L fin 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum