Sari la conținut

Alice 0799344272

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti sector 3 brasov si iasi
Postat

Buna dragilor sunt alice o tânără de 24 de ani venită la voi in oras pentru câteva zile. Despre mine :

1,73. 73 kg, blonda par natural plus extensii,tratament hormonal.Voi lasa link'ul de la anunt https://www.publi24....935i123fi0.html

Mai multe detalii la numărul de telefon 0732704350. Va pup si va astept cu mare drag

• cleopatra01 a schimbat titlul în Alice 0799344272
Postat

Inainte sa iti dai cu parerea despre mine eu zic ca cel mai bine ar trebui să te asiguri ca ceea ce spui nu sunt baliverne.

Postat

Hai sa vedem daca imi zboară parul.

Postat

Buna dragilor. Ultima seara in bucuresti. Zona rond alba iulia b-dul decebal nr 5.

Va astept si va pup

• Oras:Tg mures
Postat

Am fost la Alice acum 2 zile la brasov. Foarte deschisa….. interesata de dorintele clientului si din punctul meu de vedere a reusit sa imi ofere mai mult decat imi imaginam. A fost o experienta extraordinara. Sper sa o revad cat mai curand posibil

• Oras:Brașov
  • Oras:Brașov
Postat
14 hours ago, Nelutu82 said:

Am fost la Alice acum 2 zile la brasov. Foarte deschisa….. interesata de dorintele clientului si din punctul meu de vedere a reusit sa imi ofere mai mult decat imi imaginam. A fost o experienta extraordinara. Sper sa o revad cat mai curand posibil

Mai e in Btasov ? Ai vreun numar de telefon de-al ei ?

Postat
Acum 33 minute, Bolidu20 a spus:

Mai e in Btasov ? Ai vreun numar de telefon de-al ei ?

Din cate stiu e plecata cateva zile din brasov. Daca reusesc sa iau legatura cu ea te anunt

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Salutare. 

Am vizitat pe titulara contului la Alba Iulia, am stabilit o programare pe WhatsApp, locatie langa Spitalul judetean. Ajuns la locatie ea imbracata intr-o costumație de latex(asa cum am convenit prin mesaje), ea inaltuta, de la spate se vede fundul destul de fain. Pe mine ma interesat ca ea sa fie activa. Instrumentul e undeva la 19 cm. Mi-a placut faptul ca a stiut sa ma ia usor la inceput iar apoi sa fie din ce in ce m ai hard. Restul va las sa o descoperiti voi.

-Locatie:10 apartament curat, prosoape curate iar la dus aveai cu ce te toaleta.

-Aspect:8 arata bine, fund destul de mare,penis undeva la 19 cm(dupa parerea mea),sani micuti se vede ca are ceva trament 

-Gfe:9

Amenda 400 ron pentru o ora( eu zic ca au fost bine investitii). Zicea ca zilele viitoare va pleca la Cluj sau Oradea in funcție de cum va gasi apartament. 

Eu o recomand si sper sa ne m-ai intalnim.

Numărul zice ca nu m ai coincide cu cel de aici 0799344272

• Telefon: 0761713074
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0761713074
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare

Subscriu cele de mai sus

Am ajuns la Alice prin recomandarea unei tipe care mi-a ramas la dorinte dupa cateva vizite super reusite 😁🔥. Nu m-a putut primi si, pentru ca sunt mereu in trecere...ca sa nu pierd ocazia mi-a recomandat-o pe Alice 

Nu am ce adauga decat ca rar am intalnit o tipa atat de amabila si delicata!  Din start m-a luat ca si cum ne cunoasteam de o gramada de timp.

Este o tipa finuta si foarte atenta la toate dorintele tale. Da, este pe tratament hormonal si mi-am propus sa nu o ratez in viitor cand o sa am traseu prin oras.

Recomand pentru cei ce isi doresc o experienta reala, in adevaratul sens al cuvantului, cu o tipa trans.

Multumesc, Alice!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...