Sari la conținut

Roxana 0743921317

Postări Recomandate

Postat

Buna, am sa revin pe 14 pentru câteva zile sau o săptămâna maxim .

Mai sunt 2 saptamani pana atunci.ðŸ™Nu revii mai repede?🙂

• Like 1
Vizitator madalinmad11
Reputație: 0
Postat

Buna, am ajuns in oraș, pentru detalii contactați-ma .😘

Te contacteaza liviu si pentru noi😂

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
Postat
RECENZIE:

Aspect: 8.8 (chip: 8.6 / corp: 9 domnisoara simpatica, undeva la 1.70 cm, par negru, ochi verzi inchisi-caprui schimbatori, sani medii faini, slim, carne tare, fund rotund, creola, piele fina, cateva tatuaje, unul mai mare pe piciorul drept la sold, unul mic discret sub sanul stang si inca 2 la calcaiul lui Ahile, piercing in buric)

Oral: 7.5 (neprotejat, bun, cu atentie la sateliti, incearca sa o ia adanc, foarte umed, are anumite miscari la oral faine)

Normal: 8 (protejat, accepta pozitii/se implica in pat, mai ales deasupra si doggy, stramta, pisicuta roz frumos estetic)

Gfe: 6 (nu saruta, accepta de la gat in jos)

Atitudine: 10 (foarte ok, deschisa la discutii)

Igiena: 10 (nimic suspect, facuse dus inainte)

Halat: 150 RON (pentru o finalizare) 

Naratiunea: 

Programarea la Roxana am stabilit-o relativ usor, vorbit la telefon, mi-a comunicat 150 finalizarea cu 300 ora, in zona G-urilor, intalnirea avand loc undeva la mijlocul lunii octombrie. M-a asteptat 10 minute, cat i-am comunicat ca imi va lua sa ajung la ea, programare respectata. Imi deschide usa o domnisoara simpatica, in prosop, mirosea bine, probabil iesita proaspat de la baie :) . Dupa ce ii comunica cat vreau sa stau, se intinde in pat, complet dezbracata, arata bine gagica. Oralul a fost ok, are o anumite metoda foarte placuta de a face oralul foarte umed + 69. Iti asculta indicatiile la pozitii, nu comenteaza, in LOT se implica, stramta, geme placut, mi-a placut pozitia doggy, ea avand fundul tare si bombat. Stie cum sa se aseze, pozitionarea este una foarte buna , pentru o placere mai mare. Nu m-a grabit pe usa, am stat la un mic chit chat si cam atat. Ca o concluzie, eu m-am simtit bine in compania domnisoarei Roxanei, am sa mai revin daca sunt prin zona, o experienta placuta ^_^ .

Spor 

Notite)

1)Te intreaba cum preferi oralul: protejat/neprotejat

2)Accepta 69

3)La fata locului te atentioneaza ca nu accepta finalizare orala (CIM) si sa fii atent

4)Telefonul pus pe silentios 

• Like 13
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Vreau și eu sa stiu elprofesore când ți am făcut eu oral neprotejat ca in recenzie asa ai scris

la 150 oral doar protejat?

Am ajuns vremuri grele...

Postat

Revizitata la începutul săptămânii în perioada în care forumul era 'la pământ', aceiasi atitudine ok, nu am nimic de reproșat, eu am 3 vizite la Roxana si face doar oral protejat...daca tot se discuta acest aspect mai sus...

• Like 1
  • Oras:Sibiu
Postat

Bună , oralul protejat este mult mai sigur cât și pentru mine și pentru voi .

Am dreptul de a alege serviciile oferite cât și prețul . Nu oblig pe nimeni să mă aleagă din lista ceea lungă . Vă urez o zii frumoasă ❤️

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Vreau și eu sa stiu elprofesore când ți am făcut eu oral neprotejat ca in recenzie asa ai scris

...
Programarea la Roxana am stabilit-o relativ usor, vorbit la telefon, mi-a comunicat 150 finalizarea cu 300 ora, in zona G-urilor, intalnirea avand loc undeva la mijlocul lunii octombrie.  
....
  • Like 6
Vizitator madalinmad11
Postat

Dar ai facut si oral neprotejat. Sigur nu mi joaca feste memoria.

N am vrut sa intervin,dar si mie tot neprotejat mi a facut si la prima si la a2a vizita....

Postat

Ce mincinos ești Mădălin , ai venit doar o data la mine și ai spus că o să-mi lași o recenzie de o să vină toată lumea .

Eu zic să-ți amintești mai bine .

Până la urmă puteți scrie ce vreți eu stiu mai bine ce fac .

• Membru Premium
Postat

Roxana îți faci ție rău, dar na, este alegerea ta. Eu nu vâd cu ce am greșit când ai acceptat să îmi faci oral necauciucat  :flowers2

• Like 7
Postat

Nu vad de ce nu ar recunoaște.. mai ales ca a recunoscut ca la început a făcut fara... 🤔🙃 Eu unul nu vreau neprotejat, e spre binele la amândoi...

• Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Eu zic să-ți amintești mai bine .

Pisi, acuma iti mai spun un secret - s-ar putea pe unii dintre colegi sa ii confunzi, si iti zic si de ce :d

Exista un "obicei" prin Galati, cand mergem la futut sa ne recomandam cu alte nickname-uri de pe forum ...... :d Eu ma recomand in alte moduri, alti colegi de pe aici se recomanda rechinu , si tot asa ...  :lol:

E veche practica asta , de ani de zile se aplica, ideea este ca sunt unii care se feresc de proxeneti , altii care vor sa se dea "mari" si "tari" ,  iar altii o fac doar de distractie ... :lol: 

Asa ca , doar pe recomandarea clientului, sa nu fii niciodata sigura 100% ca ala care ti se recomanda "elprofesore" sau "madalinmad"  are acelasi cont si aici pe forum  (am dat doar un exemplu acuma ... :d   ) 

• Like 2

Vizitator madalinmad11
Postat

Pisi, acuma iti mai spun un secret - s-ar putea pe unii dintre colegi sa ii confunzi, si iti zic si de ce :d

Exista un "obicei" prin Galati, cand mergem la futut sa ne recomandam cu alte nickname-uri de pe forum ...... :d Eu ma recomand in alte moduri, alti colegi de pe aici se recomanda rechinu , si tot asa ... :lol:

E veche practica asta , de ani de zile se aplica, ideea este ca sunt unii care se feresc de proxeneti , altii care vor sa se dea "mari" si "tari" , iar altii o fac doar de distractie ... :lol:

Asa ca , doar pe recomandarea clientului, sa nu fii niciodata sigura 100% ca ala care ti se recomanda "elprofesore" sau "madalinmad" are acelasi cont si aici pe forum (am dat doar un exemplu acuma ... :d )

Nu trebuia sa le dai idei 🤣🤣 oricum se stie ca asa se procedeaza in majoritatea cazurilor

• Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
Postat

Ma doare-n penis de site, cum sa vin sa dau numele altcuiva :))))), nici macar nu vb despre asta cu o artista de publi, what the fuk, ce magarii low quality =)))))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...