maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 3, 2020 exact asta am facut: e clar: NU ai fost la nici una! dar...dai cu presupusu. ma fut in FULL STOP-ul tau. :))) o tot dai in labareala in plm. daca si cica cei vechi in bransa is niste datatori cu presupusu ce plm sa asteptam de la alde labache=stixfixpula? no FULL FUCK. zi ba in plm cu subiect si predicat ce e asa mare cacat? NU am fost la nici una din cele doua! dau cu presupusu. plm.Am spus clar mai sus.Citeste, interpreteaza, analizeaza, intelege.Si, din pacate ma repet: FULL STOP!
louise1 Reputație: 5 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:la maicata in pat Oras:la maicata in pat Postat Septembrie 3, 2020 buna skumpete daca rezist 10 minute kat este pretul ? ms anticipat
badboyykills Reputație: 132 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Postat Septembrie 3, 2020 exact asta am facut: e clar: NU ai fost la nici una! dar...dai cu presupusu. ma fut in FULL STOP-ul tau. :))) o tot dai in labareala in plm. daca si cica cei vechi in bransa is niste datatori cu presupusu ce plm sa asteptam de la alde labache=stixfixpula? no FULL FUCK. zi ba in plm cu subiect si predicat ce e asa mare cacat? NU am fost la nici una din cele doua! dau cu presupusu. plm.Tu convinsa ai fost tu la astea doua cum am fost eu la maica tereza la mormant, vezi ca devin gelos ca incepi sa sugi alti useri pe aici si iar astepti 4 minute, tu pe mine ma sugi si pe toate conturile care crezi ca le am sugemiai pl:))
maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 3, 2020 :))) Ba prostane roaga pe cineva cand esti super prajit sa 'traduca' ce vrei sa spui. :)))))) prostu pulii. ba ratatule eu am 2 conturi active acum: 78 si 84. 78 a fost creat 'rezerva' cand motanu ma bana la 24 ore de 3 ori:))))))))). tu ai zeci de conturi muistu pulii. santajistu pulii. jegosu pulii. MINCINOSU pulii. ma doare-n pula de ce crezi tu ba labache. se stie ce postezi tu. regele FAKE-ului. iti da muie : paula si se pisa pe recenzia ta FAKE? :)) stergi 2 cuvinet si pui la delia:)))))))). asta esti tu ba labache. ma cac pe tine prostu' pulii.Tu convinsa ai fost tu la astea doua cum am fost eu la maica tereza la mormant, vezi ca devin gelos ca incepi sa sugi alti useri pe aici si iar astepti 4 minute, tu pe mine ma sugi si pe toate conturile care crezi ca le am sugemiai pl:))
maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 3, 2020 :))) Ba prostane roaga pe cineva cand esti super prajit sa 'traduca' ce vrei sa spui. :)))))) prostu pulii. ba ratatule eu am 2 conturi active acum: 78 si 84. 78 a fost creat 'rezerva' cand motanu ma bana la 24 ore de 3 ori:))))))))). tu ai zeci de conturi muistu pulii. santajistu pulii. jegosu pulii. MINCINOSU pulii. ma doare-n pula de ce crezi tu ba labache. se stie ce postezi tu. regele FAKE-ului. iti da muie : paula si se pisa pe recenzia ta FAKE? :)) stergi 2 cuvinet si pui la delia:)))))))). asta esti tu ba labache. ma cac pe tine prostu' pulii.Tu convinsa ai fost tu la astea doua cum am fost eu la maica tereza la mormant, vezi ca devin gelos ca incepi sa sugi alti useri pe aici si iar astepti 4 minute, tu pe mine ma sugi si pe toate conturile care crezi ca le am sugemiai pl:))
badboyykills Reputație: 132 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Postat Septembrie 3, 2020 :))) Ba prostane roaga pe cineva cand esti super prajit sa 'traduca' ce vrei sa spui. :)))))) prostu pulii. ba ratatule eu am 2 conturi active acum: 78 si 84. 78 a fost creat 'rezerva' cand motanu ma bana la 24 ore de 3 ori:))))))))). tu ai zeci de conturi muistu pulii. santajistu pulii. jegosu pulii. MINCINOSU pulii. ma doare-n pula de ce crezi tu ba labache. se stie ce postezi tu. regele FAKE-ului. iti da muie : paula si se pisa pe recenzia ta FAKE? :)) stergi 2 cuvinet si pui la delia:)))))))). asta esti tu ba labache. ma cac pe tine prostu' pulii.Curvo iti tremura mana pe telefon, aa adica pe pentium 1, ca prea te repeti de fiecare data mancamiai pula pe toate conturile, cum am zis tu ma sugi pe mine, de mana cu paula data viitoare, asta ca sa fie recenzia buna:))
-jonny- Reputație: 3031 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Postat Septembrie 3, 2020 Intervin și eu puțin, chit ca nu "profesez" în Cluj. Exact aceleași discuții au fost și în Sibiu (unde am vizitat-o eu). Ea ne-a răspuns în același fel. Eu personal de când și-a deschis topicul la noi, am luat-o la 11 metri referitor la tarife (spunând ca sunt exagerate raportat la experienta ei...fiind tânără). Apoi m-am luat de felul în care ne răspundea. Toate astea au fost înainte sa o vizitez. Daca am văzut-o asa...atunci am zis ca o să-i demonstrez ca am dreptate. Asa ca mi-am făcut o programare, ca orice persoana care merge prima data, "undercover"... Ca sa nu știe ce user sunt sau alte prostii sa își schimbe atitudinea. Inițial nu am reușit sa dau de ea la ora stabilita. Dar cu toate astea, am rămas calm, pt ca totuși voiam sa ajung la ea. Între timp a răspuns ceva mai târziu, și am reprogramat pe mai târziu. Ajuns la ea, mi-a explicat situația, mi-a și arătat dovezi... Erau niște probleme personale din cadrul familiei. Chestii de genul se intampla. Eu așteptam să găsesc orice ca să bag de vina. Și începem cu ceva discuții la o țigară și suc...si povestim și povestim... Și ai ce povesti cu ea. E extrem de deschisa, și e capabila și de discuții mai complexe pe diferite domenii, nu doar de casual talking. Aproape ca te bați cu ea sa vorbești. Dacă ești timid, poți fi liniștit ca nu o sa existe acele momente stânjenitoare de tăcere. Ca aspect al corpului, nu am avut absolut nimic de reproșat. Ca acțiune...la fel, e super, se implica, vine cu idei, accepta propuneri. Deci mergând la ea... În afara de faptul ca a avut problema aceea și nu am reușit sa ajung "din prima", nu am avut nimic la care sa bag de vina. Din "băgător de vina"...am tras la abonament. Eu am vizitat-o în penultima zi de ședere la noi...Optasem pt ultima varianta de tarif (cea cu 350), dar timpul petrecut a depășit, fără absolut nicio presiune din partea ei. La final, am intrebat când pleacă, și mi-a răspuns ca următoare zi...asa ca i-am spus din nou, ca ziua următoare la aceeași ora sunt prezent... Pur și simplu nu am rezistat tentației. Am simțit nevoia sa îmi spun și eu părerea... Pt ca probabil, unii de aici care trag unele concluzii, sunt exact în poziția în care am fost și eu. Iar Emilia chiar are potențial. Nu vreau sa bag de vina...Dar în urma vizitelor mele...nu as putea sa vad motivul pt care ar avea o atitudine exact contrară a ceea ce am găsit eu. As putea sa las "gâsca" doar pe client. Dacă vii cu pretenții, aere, ifose, bombardier-isme, și nu știi sa interacționezi astfel încât sa te faci plăcut, atunci e fix problema ta. Dacă în loc sa încerci sa îți faci o vizita plăcută, tu vii doar cu pretenții pe care nu le poți susține, atunci nu ar trebui sa te miri. Emilia... Pe la Bacău ai tot fost... Iar Sibiul e mai aproape din Cluj decât Bacău :))) mai da o fuga. Mult spor la toată lumea! ;) 2
maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 3, 2020 Eu am fost la fata dar ..nu mai fac recenzii. ceea ce e relevant e faptul ca is unii pe aici , iar pe Cluj sa imi bag pula parca e Caracal( stiti aia cu caru'), care dau cu presupusu. cum plm sa spui ca e agresiva si crescuta prin gastile de cartier? cine plm esti tu sa spui asta? psiholog de nimfomane.com. ba frate , mergi la ea si e agresiva in limbaj sau in comportament e altceva. dar sa te pui tu asa neica nimeni fara sa o vezi sa dai verdicte e parca prea mult. adica era mare lucru in plm sa iti iei 'un scurt' de 150 lei? mie personal asta cu variantele mi se pare ...ciudata. o finalizare 'var scurta'=150 lei si e 20 de minute si una 'var lunga' e 200. eu nu pot alege var aia de 20 min:). mental ma blochez. dar asta e precizat in 'oferta' ei. nu imi place nici ideea ca nu a avut sa dea rest. eu nu am patit. dar de aici pana la de evitat e ...cale. macar ala a fost la ea in plm. asta care o facea agresiva si crescuta prin gasti ...nici nu a vazut-o. si plm e membru de cand exista nimfomane. P.S. nu are fata nimic cu clujenii ce au vizitat-o. a zis ca e deranjata de ce e aici pe forum pt ca cica in Cluj 'marketingul' e in proportie covarsitoare dependent de acest site de cacat. :). de aici si 'puterea' lui labache si a haitei lui de defaimatori sugaci. de pe contul ...labache=badboy=stixfixpula a 'aparat-o'. :) . de pe restu?:)) trageti voi concluzia. si apare marele alb(astru-violet) cu psihologii de 3 lei sa dea apa la moara prostilor. :slap2 . Intervin și eu puțin, chit ca nu "profesez" în Cluj. Exact aceleași discuții au fost și în Sibiu (unde am vizitat-o eu). Ea ne-a răspuns în același fel.Eu personal de când și-a deschis topicul la noi, am luat-o la 11 metri referitor la tarife (spunând ca sunt exagerate raportat la experienta ei...fiind tânără). Apoi m-am luat de felul în care ne răspundea. Toate astea au fost înainte sa o vizitez.Daca am văzut-o asa...atunci am zis ca o să-i demonstrez ca am dreptate. Asa ca mi-am făcut o programare, ca orice persoana care merge prima data, "undercover"... Ca sa nu știe ce user sunt sau alte prostii sa își schimbe atitudinea. Inițial nu am reușit sa dau de ea la ora stabilita. Dar cu toate astea, am rămas calm, pt ca totuși voiam sa ajung la ea. Între timp a răspuns ceva mai târziu, și am reprogramat pe mai târziu.Ajuns la ea, mi-a explicat situația, mi-a și arătat dovezi... Erau niște probleme personale din cadrul familiei. Chestii de genul se intampla. Eu așteptam să găsesc orice ca să bag de vina.Și începem cu ceva discuții la o țigară și suc...si povestim și povestim... Și ai ce povesti cu ea. E extrem de deschisa, și e capabila și de discuții mai complexe pe diferite domenii, nu doar de casual talking. Aproape ca te bați cu ea sa vorbești. Dacă ești timid, poți fi liniștit ca nu o sa existe acele momente stânjenitoare de tăcere. Ca aspect al corpului, nu am avut absolut nimic de reproșat. Ca acțiune...la fel, e super, se implica, vine cu idei, accepta propuneri.Deci mergând la ea... În afara de faptul ca a avut problema aceea și nu am reușit sa ajung "din prima", nu am avut nimic la care sa bag de vina. Din "băgător de vina"...am tras la abonament. Eu am vizitat-o în penultima zi de ședere la noi...Optasem pt ultima varianta de tarif (cea cu 350), dar timpul petrecut a depășit, fără absolut nicio presiune din partea ei. La final, am intrebat când pleacă, și mi-a răspuns ca următoare zi...asa ca i-am spus din nou, ca ziua următoare la aceeași ora sunt prezent... Pur și simplu nu am rezistat tentației.Am simțit nevoia sa îmi spun și eu părerea... Pt ca probabil, unii de aici care trag unele concluzii, sunt exact în poziția în care am fost și eu. Iar Emilia chiar are potențial.Nu vreau sa bag de vina...Dar în urma vizitelor mele...nu as putea sa vad motivul pt care ar avea o atitudine exact contrară a ceea ce am găsit eu. As putea sa las "gâsca" doar pe client. Dacă vii cu pretenții, aere, ifose, bombardier-isme, și nu știi sa interacționezi astfel încât sa te faci plăcut, atunci e fix problema ta. Dacă în loc sa încerci sa îți faci o vizita plăcută, tu vii doar cu pretenții pe care nu le poți susține, atunci nu ar trebui sa te miri.Emilia... Pe la Bacău ai tot fost... Iar Sibiul e mai aproape din Cluj decât Bacău :))) mai da o fuga.Mult spor la toată lumea! ;)
maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 3, 2020 Eu am fost la fata dar ..nu mai fac recenzii. ceea ce e relevant e faptul ca is unii pe aici , iar pe Cluj sa imi bag pula parca e Caracal( stiti aia cu caru'), care dau cu presupusu. cum plm sa spui ca e agresiva si crescuta prin gastile de cartier? cine plm esti tu sa spui asta? psiholog de nimfomane.com. ba frate , mergi la ea si e agresiva in limbaj sau in comportament e altceva. dar sa te pui tu asa neica nimeni fara sa o vezi sa dai verdicte e parca prea mult. adica era mare lucru in plm sa iti iei 'un scurt' de 150 lei? mie personal asta cu variantele mi se pare ...ciudata. o finalizare 'var scurta'=150 lei si e 20 de minute si una 'var lunga' e 200. eu nu pot alege var aia de 20 min:). mental ma blochez. dar asta e precizat in 'oferta' ei. nu imi place nici ideea ca nu a avut sa dea rest. eu nu am patit. dar de aici pana la de evitat e ...cale. macar ala a fost la ea in plm. asta care o facea agresiva si crescuta prin gasti ...nici nu a vazut-o. si plm e membru de cand exista nimfomane. P.S. nu are fata nimic cu clujenii ce au vizitat-o. a zis ca e deranjata de ce e aici pe forum pt ca cica in Cluj 'marketingul' e in proportie covarsitoare dependent de acest site de cacat. :). de aici si 'puterea' lui labache si a haitei lui de defaimatori sugaci. de pe contul ...labache=badboy=stixfixpula a 'aparat-o'. :) . de pe restu?:)) trageti voi concluzia. si apare marele alb(astru-violet) cu psihologii de 3 lei sa dea apa la moara prostilor. :slap2 . Intervin și eu puțin, chit ca nu "profesez" în Cluj. Exact aceleași discuții au fost și în Sibiu (unde am vizitat-o eu). Ea ne-a răspuns în același fel.Eu personal de când și-a deschis topicul la noi, am luat-o la 11 metri referitor la tarife (spunând ca sunt exagerate raportat la experienta ei...fiind tânără). Apoi m-am luat de felul în care ne răspundea. Toate astea au fost înainte sa o vizitez.Daca am văzut-o asa...atunci am zis ca o să-i demonstrez ca am dreptate. Asa ca mi-am făcut o programare, ca orice persoana care merge prima data, "undercover"... Ca sa nu știe ce user sunt sau alte prostii sa își schimbe atitudinea. Inițial nu am reușit sa dau de ea la ora stabilita. Dar cu toate astea, am rămas calm, pt ca totuși voiam sa ajung la ea. Între timp a răspuns ceva mai târziu, și am reprogramat pe mai târziu.Ajuns la ea, mi-a explicat situația, mi-a și arătat dovezi... Erau niște probleme personale din cadrul familiei. Chestii de genul se intampla. Eu așteptam să găsesc orice ca să bag de vina.Și începem cu ceva discuții la o țigară și suc...si povestim și povestim... Și ai ce povesti cu ea. E extrem de deschisa, și e capabila și de discuții mai complexe pe diferite domenii, nu doar de casual talking. Aproape ca te bați cu ea sa vorbești. Dacă ești timid, poți fi liniștit ca nu o sa existe acele momente stânjenitoare de tăcere. Ca aspect al corpului, nu am avut absolut nimic de reproșat. Ca acțiune...la fel, e super, se implica, vine cu idei, accepta propuneri.Deci mergând la ea... În afara de faptul ca a avut problema aceea și nu am reușit sa ajung "din prima", nu am avut nimic la care sa bag de vina. Din "băgător de vina"...am tras la abonament. Eu am vizitat-o în penultima zi de ședere la noi...Optasem pt ultima varianta de tarif (cea cu 350), dar timpul petrecut a depășit, fără absolut nicio presiune din partea ei. La final, am intrebat când pleacă, și mi-a răspuns ca următoare zi...asa ca i-am spus din nou, ca ziua următoare la aceeași ora sunt prezent... Pur și simplu nu am rezistat tentației.Am simțit nevoia sa îmi spun și eu părerea... Pt ca probabil, unii de aici care trag unele concluzii, sunt exact în poziția în care am fost și eu. Iar Emilia chiar are potențial.Nu vreau sa bag de vina...Dar în urma vizitelor mele...nu as putea sa vad motivul pt care ar avea o atitudine exact contrară a ceea ce am găsit eu. As putea sa las "gâsca" doar pe client. Dacă vii cu pretenții, aere, ifose, bombardier-isme, și nu știi sa interacționezi astfel încât sa te faci plăcut, atunci e fix problema ta. Dacă în loc sa încerci sa îți faci o vizita plăcută, tu vii doar cu pretenții pe care nu le poți susține, atunci nu ar trebui sa te miri.Emilia... Pe la Bacău ai tot fost... Iar Sibiul e mai aproape din Cluj decât Bacău :))) mai da o fuga.Mult spor la toată lumea! ;)
louise1 Reputație: 5 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:la maicata in pat Oras:la maicata in pat Postat Septembrie 3, 2020 buna pisi kat e pretul pt 5 min?
badboyykills Reputație: 132 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Postat Septembrie 4, 2020 Eu am fost la fata dar ..nu mai fac recenzii. ceea ce e relevant e faptul ca is unii pe aici , iar pe Cluj sa imi bag pula parca e Caracal( stiti aia cu caru'), care dau cu presupusu. cum plm sa spui ca e agresiva si crescuta prin gastile de cartier? cine plm esti tu sa spui asta? psiholog de nimfomane.com. ba frate , mergi la ea si e agresiva in limbaj sau in comportament e altceva. dar sa te pui tu asa neica nimeni fara sa o vezi sa dai verdicte e parca prea mult. adica era mare lucru in plm sa iti iei 'un scurt' de 150 lei? mie personal asta cu variantele mi se pare ...ciudata. o finalizare 'var scurta'=150 lei si e 20 de minute si una 'var lunga' e 200. eu nu pot alege var aia de 20 min:). mental ma blochez. dar asta e precizat in 'oferta' ei. nu imi place nici ideea ca nu a avut sa dea rest. eu nu am patit. dar de aici pana la de evitat e ...cale. macar ala a fost la ea in plm. asta care o facea agresiva si crescuta prin gasti ...nici nu a vazut-o. si plm e membru de cand exista nimfomane. P.S. nu are fata nimic cu clujenii ce au vizitat-o. a zis ca e deranjata de ce e aici pe forum pt ca cica in Cluj 'marketingul' e in proportie covarsitoare dependent de acest site de cacat. :). de aici si 'puterea' lui labache si a haitei lui de defaimatori sugaci. de pe contul ...labache=badboy=stixfixpula a 'aparat-o'. :) . de pe restu?:)) trageti voi concluzia. si apare marele alb(astru-violet) cu psihologii de 3 lei sa dea apa la moara prostilor. :slap2 .Sa-mi bag pl, deci sa-mi bag pl, sclavu sare in apararea fetei, clar e un interes aici, foarte mare interes, ma muie ai invatat sa scri frumos cacamas pe scrisu tau elevat, ti-a dat rest de aia esti fericit? Vai de viata ta aia de cacat, acum e diaree viata ta:)))))cred ca ti-a dat si restu lu ala cu masini de lux care invarte bani ca filele din caietu dictando:)))))))
-jonny- Reputație: 3031 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Postat Septembrie 4, 2020 Sa-mi bag pl, deci sa-mi bag pl, sclavu sare in apararea fetei, clar e un interes aici, foarte mare interes, ma muie ai invatat sa scri frumos cacamas pe scrisu tau elevat, ti-a dat rest de aia esti fericit? Vai de viata ta aia de cacat, acum e diaree viata ta:)))))cred ca ti-a dat si restu lu ala cu masini de lux care invarte bani ca filele din caietu dictando:)))))))Așa-i ca e un interes?Avem un interes toți. Ca și guvernele din întreaga lumii cu Covid-19? Ca și SUA cu Vietnam? Ma gândesc ca facem parte din Illuminati sau ceva? Ba, ai fost la ea, ai fost nașpa cu ea, te aștepți la ceva wow? Ai lăsat o recenzie, ce tot atâta ne cacam pe noi? În afara de discuțiile cu presupuneri (care nu au niciun fundament)... Sunt mult mai multe recenzii pozitive fata de 1-2 negative. Hai sa ne gândim logic puțin, ca ceva pute. Voi ăștia 1-2 cu recenziile nașpa sunteți sfinții și grămada cu recenzii pozitive au avut toți un interes. Mai da-o drq... Se numește sa știi sa te comporți și sa ai grija la tine ca persoana. Dacă știi sa gestionezi astea la tine, îți faci vizitele mult mai plăcute. Dar na, poate ție îți plac alea pe fast fuck...sau alea care nu scot niciun cuvânt și sunt "la loc comanda" când zici tu. E plina România de de-ăștia care ar fute pe 50 de lei... Care când aud deja de mai mult de 150 lei pe finalizare, le sare muștarul...ca deja pt banii aia lucrează 12h, 4 schimburi, timp de o săptămână. Lăsați dracu frustrările de bombardieri "jmecheri" (cu JM), ca sunt pe burta goala.
badboyykills Reputație: 132 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Postat Septembrie 4, 2020 Așa-i ca e un interes?Avem un interes toți. Ca și guvernele din întreaga lumii cu Covid-19? Ca și SUA cu Vietnam? Ma gândesc ca facem parte din Illuminati sau ceva? Ba, ai fost la ea, ai fost nașpa cu ea, te aștepți la ceva wow? Ai lăsat o recenzie, ce tot atâta ne cacam pe noi? În afara de discuțiile cu presupuneri (care nu au niciun fundament)... Sunt mult mai multe recenzii pozitive fata de 1-2 negative. Hai sa ne gândim logic puțin, ca ceva pute. Voi ăștia 1-2 cu recenziile nașpa sunteți sfinții și grămada cu recenzii pozitive au avut toți un interes. Mai da-o drq... Se numește sa știi sa te comporți și sa ai grija la tine ca persoana. Dacă știi sa gestionezi astea la tine, îți faci vizitele mult mai plăcute. Dar na, poate ție îți plac alea pe fast fuck...sau alea care nu scot niciun cuvânt și sunt "la loc comanda" când zici tu. E plina România de de-ăștia care ar fute pe 50 de lei... Care când aud deja de mai mult de 150 lei pe finalizare, le sare muștarul...ca deja pt banii aia lucrează 12h, 4 schimburi, timp de o săptămână. Lăsați dracu frustrările de bombardieri "jmecheri" (cu JM), ca sunt pe burta goala.Te-ai bagat si tu ca musca in cacat sa mor, ia citeste nai sus sa vezi cum ii luam apararea fetei, dar cand imi vad sclavu maximus, pielea puli ca ajunge sa-i ia apararea dupa ce mai sus se injura cu mine si dupa ce prin mesaje a negociat cu ea pretul iar fata a cazut de acord sa-i scada pretul incat sa fie multumit acum sare in ajutorul ei, doi la mana eu nu am avut nimic cu fata, nici nu am denigrato, ai cont albastru dar vezi prost " prietene" mai citeste o data.
muresanandrei Reputație: 45 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Septembrie 4, 2020 maximus fosila antica ai aparut din nou ca ciuperca dupa ploaie infectule!!
-jonny- Reputație: 3031 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Postat Septembrie 4, 2020 Te-ai bagat si tu ca musca in cacat sa mor, ia citeste nai sus sa vezi cum ii luam apararea fetei, dar cand imi vad sclavu maximus, pielea puli ca ajunge sa-i ia apararea dupa ce mai sus se injura cu mine si dupa ce prin mesaje a negociat cu ea pretul iar fata a cazut de acord sa-i scada pretul incat sa fie multumit acum sare in ajutorul ei, doi la mana eu nu am avut nimic cu fata, nici nu am denigrato, ai cont albastru dar vezi prost " prietene" mai citeste o data.Îmi cer scuze, n-am urmărit contextul în care ai scris, postarea era adresata celui cu "musca pe căciulă". Am dat tagul greșit. Scuze pt neplăcere.
maninblack20 Reputație: -15 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Tu ti-ai facut cont special ca sa o injuri azi? Calmeaza-te. Sincer...pe alte orase, nu cred ca am vazut recenzii negative ale intalnirilor. Invatati sa fiti si calumea...ca daca din prima dupa ce ca esti praf...tu ai fite si figuri...si mai stai si ca nesimtitul si intinzi programul (tot cu fite si figuri)...atunci scuze, mai ai pretentii la vizite reusite?Ba creier prajit mi-am facut cont doar ca sa spun exact ce s-a intamplat,aparatorul patriei care esti,iti poate confirma chiar ea ca asa a fost,pacat pentru ca,chiar voiam sa o fut pe duduie
maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 4, 2020 Ba prostu pulii iar esti in eroare. Tu ai retorica asta cu 'sare in aparare'. Ti-am explicat ca stiu 'tehnica' asta a ta. useri aparuti din neant care 'balacaresc' apoi apri tu cu conturile tale de muist: badboy=stixfixpula=maiaunervii=etc. uneori 'sari in aparare' , alteori ataci. pe unele le futi fara prezwervativ si apoi le santajezi cu asta. eu am spus doar ca 'datu cu presupusu' ba muiane e sportul national al prostilor. ca tu nu intelegi nimic e partea a doua. ce sa intelegi tu ba prajitu pulii? paula sau delia?:))) park lake ori avv?:)))))))) recenzia FAKE nu 'prinde' la paula? mare cacat: o postezi la delia. jegosu' pulii. ma cac pe tine muistule!Sa-mi bag pl, deci sa-mi bag pl, sclavu sare in apararea fetei, clar e un interes aici, foarte mare interes, ma muie ai invatat sa scri frumos cacamas pe scrisu tau elevat, ti-a dat rest de aia esti fericit? Vai de viata ta aia de cacat, acum e diaree viata ta:)))))cred ca ti-a dat si restu lu ala cu masini de lux care invarte bani ca filele din caietu dictando:)))))))
badboyykills Reputație: 132 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Postat Septembrie 4, 2020 Ba prostu pulii iar esti in eroare. Tu ai retorica asta cu 'sare in aparare'. Ti-am explicat ca stiu 'tehnica' asta a ta. useri aparuti din neant care 'balacaresc' apoi apri tu cu conturile tale de muist: badboy=stixfixpula=maiaunervii=etc. uneori 'sari in aparare' , alteori ataci. pe unele le futi fara prezwervativ si apoi le santajezi cu asta. eu am spus doar ca 'datu cu presupusu' ba muiane e sportul national al prostilor. ca tu nu intelegi nimic e partea a doua. ce sa intelegi tu ba prajitu pulii? paula sau delia?:))) park lake ori avv?:)))))))) recenzia FAKE nu 'prinde' la paula? mare cacat: o postezi la delia. jegosu' pulii. ma cac pe tine muistule!Ba prostu puli tu inca nu ai inteles ca nu ma cunosc fetele cu numele de pe forum sugemiai pula de proasta puli, eu cand ma duc la ele nu le zic ca sunt suleyman de pe forum mancamiai pl, eu nu sunt maximus sclavu forumului sa fac asta si sa tratez cu ele prin mesaje pe forum cum faci tu cand negociezi ca altfel le strici topicu, cum ai facut si aici, deci fata asta e proasta si am sa zic pas desi era pe lista date-n mortii mati de prost:))
maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 4, 2020 :)))) prajitu pulii. pun pariu pe 4.000 lei ca sclavu e la fata . cersind informatii despre mine:))))))))))). prajitu pulii. aia cu tratat cu ele prin mesaje pe forum e supertare! no ba bad uite ai sanasa ta: daca am negociat inseamna ca fata stie clar cine sunt. mergi la ea, ofera-i aia 4.000 lei si esti super happy. ba prostu pulii ma cac pe tine si pe minciunile tale! FAKE-ru pulii. vezi cui 'plasezi' recenzia fake:)))))))))))).P.S. ba labache cand crezi ca am fost la fata? in sesiunea asta sau in precedenta?:))))))))))))))Ba prostu puli tu inca nu ai inteles ca nu ma cunosc fetele cu numele de pe forum sugemiai pula de proasta puli, eu cand ma duc la ele nu le zic ca sunt suleyman de pe forum mancamiai pl, eu nu sunt maximus sclavu forumului sa fac asta si sa tratez cu ele prin mesaje pe forum cum faci tu cand negociezi ca altfel le strici topicu, cum ai facut si aici, deci fata asta e proasta si am sa zic pas desi era pe lista date-n mortii mati de prost:))
maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 4, 2020 :)))) prajitu pulii. pun pariu pe 4.000 lei ca sclavu e la fata . cersind informatii despre mine:))))))))))). prajitu pulii. aia cu tratat cu ele prin mesaje pe forum e supertare! no ba bad uite ai sanasa ta: daca am negociat inseamna ca fata stie clar cine sunt. mergi la ea, ofera-i aia 4.000 lei si esti super happy. ba prostu pulii ma cac pe tine si pe minciunile tale! FAKE-ru pulii. vezi cui 'plasezi' recenzia fake:)))))))))))).P.S. ba labache cand crezi ca am fost la fata? in sesiunea asta sau in precedenta?:))))))))))))))Ba prostu puli tu inca nu ai inteles ca nu ma cunosc fetele cu numele de pe forum sugemiai pula de proasta puli, eu cand ma duc la ele nu le zic ca sunt suleyman de pe forum mancamiai pl, eu nu sunt maximus sclavu forumului sa fac asta si sa tratez cu ele prin mesaje pe forum cum faci tu cand negociezi ca altfel le strici topicu, cum ai facut si aici, deci fata asta e proasta si am sa zic pas desi era pe lista date-n mortii mati de prost:))
badboyykills Reputație: 132 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Postat Septembrie 4, 2020 :)))) prajitu pulii. pun pariu pe 4.000 lei ca sclavu e la fata . cersind informatii despre mine:))))))))))). prajitu pulii. aia cu tratat cu ele prin mesaje pe forum e supertare! no ba bad uite ai sanasa ta: daca am negociat inseamna ca fata stie clar cine sunt. mergi la ea, ofera-i aia 4.000 lei si esti super happy. ba prostu pulii ma cac pe tine si pe minciunile tale! FAKE-ru pulii. vezi cui 'plasezi' recenzia fake:)))))))))))).P.S. ba labache cand crezi ca am fost la fata? in sesiunea asta sau in precedenta?:))))))))))))))Ai fost tu la asta cum am fost si eu prostu puli, mai esti convinsa tu?:))))cu recenzia a ta de doi lei mai sus nici pula nu mai viziteaza fata, ba tu cand esti prost esti prost de tot nu te joci:))))apropo drum bun emilia:))
maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 4, 2020 :) ba prajitule care recenzie?:))) sa-i deseneze cineva prostului suprem, FAKE-rului absolut ce am zis. e prea prost sa priceapa. ba labache ai fost la paula? sau la delia?:)))))))))))) nu conteaza. poti face o recenzie FAKE si aici. :))))))))))) in cazul tau recenzie FAKE e pleonsam da-te-n plm de prajit.:))))))))))) . hai ma cac pe tine jegosule!:))))))Ai fost tu la asta cum am fost si eu prostu puli, mai esti convinsa tu? :))))cu recenzia a ta de doi lei mai sus nici pula nu mai viziteaza fata, ba tu cand esti prost esti prost de tot nu te joci:))))apropo drum bun emilia:))
maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 4, 2020 :) ba prajitule care recenzie?:))) sa-i deseneze cineva prostului suprem, FAKE-rului absolut ce am zis. e prea prost sa priceapa. ba labache ai fost la paula? sau la delia?:)))))))))))) nu conteaza. poti face o recenzie FAKE si aici. :))))))))))) in cazul tau recenzie FAKE e pleonsam da-te-n plm de prajit.:))))))))))) . hai ma cac pe tine jegosule!:))))))Ai fost tu la asta cum am fost si eu prostu puli, mai esti convinsa tu? :))))cu recenzia a ta de doi lei mai sus nici pula nu mai viziteaza fata, ba tu cand esti prost esti prost de tot nu te joci:))))apropo drum bun emilia:))
badboyykills Reputație: 132 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Postat Septembrie 4, 2020 :) ba prajitule care recenzie?:))) sa-i deseneze cineva prostului suprem, FAKE-rului absolut ce am zis. e prea prost sa priceapa. ba labache ai fost la paula? sau la delia?:)))))))))))) nu conteaza. poti face o recenzie FAKE si aici. :))))))))))) in cazul tau recenzie FAKE e pleonsam da-te-n plm de prajit.:))))))))))) . hai ma cac pe tine jegosule!:))))))Prostu puli cum am zis si repet, tu cand esti prost esti prost cu diploma, hai ca i-ai futut si topic-ul fetei, acum se poate pisa pe tine si ea, nu doar eu, plus cam toti userii de pe aici:))
Escorta emilia_20 Reputație: 8249 Postat Septembrie 4, 2020 Telefon: 0767783011 Oras:București Disponibila Telefon: 0767783011 Oras:București Disponibila Autor Escorta Postat Septembrie 4, 2020 Buna dragilor, sunt disponibilă 🔞💋 2 🌸 Serviciile mele includ:Sex normal protejat, intimitate și conexiune reală• Sex oral protejat, plăcere oferită cu grijă și atenție• Masaj relaxant pentru detensionare și răsfăț• French kiss – doar dacă există chimie reciprocă și igiena bucală corespunzătoare, nu este garantat, ci oferit doar dacă simt că ne potrivim• Mângâieri delicate, atingeri care transmit căldură și dorință• Săruturi pe tot corpul, tandre și senzuale• Finalizare corporală, pentru un moment de relaxare și plăcere• Footjob, plăcere oferită prin jocuri cu picioarele• Handjob, plăcere oferită manual cu răbdare și atenție• Experiență de tip GFE, cu afecțiune, tandrețe și implicare• Cunnilingus / annilingus pasiv, în funcție de igiena bucală• Poziții variate, adaptate dorințelor și confortului nostru reciproc 💫 Tarifele mele sunt:🕒 30 min – o finalizare: 250 lei• 🕒60 min – două finalizări: 400 lei• 🕒90 min – timp extins și conectare mai profundă: 650 lei• 🕒120 min – pentru o experiență relaxată și completă: 800 lei• 🕒150 min – timp generos pentru răsfăț: 1050 lei• 🕒 180 min – timp pentru plăcere, intimitate și descoperire într-un ritm calm: 1200 lei 📍 Locația: Str. Ion Câmpineanu nr. 25 – central, ușor de găsit📅 Program: zilnic între 10:00 și 20:00📲 Programările se fac pe WhatsApp, cu confirmare cu cel puțin o oră înainte.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum