Sari la conținut

Buna. Sunt Bianca si astazi am ajuns în orasul vostru 0728431246

Postări Recomandate

• Telefon: 0763084215
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cand o sa mai vii la Cluj??

Buna,luni ajung in Cluj.pupici

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Te asteptam cu maare drag !! 🤗😘😘

Multumesc frumos 💋💋💋🤗🤗🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragilor 😘

Vreau sa va anunt ca începând cu ora 13:30 sunt disponibilă 💋🔞☎ï¸

Pupici 💋💋💋

• Like 2
Vizitator silviudulce
Reputație: 0
Postat

Vazand anuntul de revenire in oras al Biancăi mi-am zis ca trebuie sa o vizitez avand in vedere experientele placute de care am avut parte in compania Biancăi la ultima ei vizita in urbea noastra de pe Somes. Asa ca am contactat-o pe Wapp, facut programare de o ora, respectata de ambele parti, si odata ajuns la locatia ei din park lake am cadorisit 300, ea mi-a oferit niste apa (a retinut de acu doua luni ca apa prefer), am socializat putin si apoi am trecut la actiune, actiune in care ea se implica foarte mult, oferindu-mi din plin imbratisari, mangaieri, contre si orice i-am mai cerut eu in momentele alea.

Mi-a placut ca atunci cand dadeam semne de oboseala, prelua ea initiativa si incepea sa-si miste coapsele, practic ma futea ea pe mn, apoi reveneam eu in rolul mai dominant si uite asa si tot asa am schimbat cateva pozitii de-a lungul celor doua reprize de sex, ea nu comenteaza la schimbari de pozitii ci isi da interesul sa iti faca pe plac, motiv pt care azi a fost iar o experienta destul de wow si care m-a lasat cu o senzatie de placere si satisfactie cu care m-am obisnuit atunci cand ies de la ea.

Ca aspect Bianca e de noua spre zece, se vede din poze ca e dotata in partea din spate de aceea in pozitiile de doggy, capra, prone e absolut fenomenala, doamne ce bine se simte posteriorul ala in pozitiile alea asa ca si azi musai o fost niste doggy, la fatza e foarte draguta, atu-ul ei fiind ochii frumosi si patrunzatori.

Gfe de 10, te serveste cu ceva inainte, stie cum sa intretina o conversatie, fk bun, in general e deschisa si cu bun simt.

NP de 10 - inca de la prima vizita pe care i-am facut-o m-a impresionat, Bianca e o adevarata furtuna de pasiune si sexualitate si de fiecare data cand am fost la ea a avut o prestatie de cel mai inalt nivel.

In concluzie, ma bucur ca a revenit in Cluj inca o data anul asta si sper sa vina pe la noi cat mai des, iar noi sa avem spor la treaba si o saptamana faina in continuare.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Cu gandul la Brazilia, trimit cateva mesaje pe WhatsApp si obtin viza.

Ajuns pe Maracana (Str Dunarii 20 B), ofensiva e pregatita si echipata corespunzator pentru derby.

Inainte de inceperea meciului vreau sa mai intru o data la vestiar (baie), dar avem un suporter in teren (colega Emilia era la baie).

Gazda resuseste sa elibereze terenul in timp util si fara probleme.

Se fluiera startul meciului, iar gazda domina mijlocul terenului.

Terenul devine alunecos, posesie absoluta a mingilor din dotare pentru Bianca.

Jucatorii s-au incalzit, incep sa-si faca jocul.

Mingile au fost sutate in tribuna nemaiputand fi recuperate, fiind nevoie de un balon pentru a continua meciul.

Oaspetele patrunde defensiva adversarei, caldura mare pe Maracana, meci puternic.

Calare pe adversar, echipa Braziliei in toata speldoara domina partida.

Gazda incepe sa oboseasca, iar oaspetele profita de asta si schimba tactica(pozitia).

Presing mult, oaspetele recupereaza posesia, sprinteaza catre poarta siiiiiii ..... Golasoooo

Partida interesanta, musai un rematch.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vazand anuntul de revenire in oras al Biancăi mi-am zis ca trebuie sa o vizitez avand in vedere experientele placute de care am avut parte in compania Biancăi la ultima ei vizita in urbea noastra de pe Somes. Asa ca am contactat-o pe Wapp, facut programare de o ora, respectata de ambele parti, si odata ajuns la locatia ei din park lake am cadorisit 300, ea mi-a oferit niste apa (a retinut de acu doua luni ca apa prefer), am socializat putin si apoi am trecut la actiune, actiune in care ea se implica foarte mult, oferindu-mi din plin imbratisari, mangaieri, contre si orice i-am mai cerut eu in momentele alea.

Mi-a placut ca atunci cand dadeam semne de oboseala, prelua ea initiativa si incepea sa-si miste coapsele, practic ma futea ea pe mn, apoi reveneam eu in rolul mai dominant si uite asa si tot asa am schimbat cateva pozitii de-a lungul celor doua reprize de sex, ea nu comenteaza la schimbari de pozitii ci isi da interesul sa iti faca pe plac, motiv pt care azi a fost iar o experienta destul de wow si care m-a lasat cu o senzatie de placere si satisfactie cu care m-am obisnuit atunci cand ies de la ea.

Ca aspect Bianca e de noua spre zece, se vede din poze ca e dotata in partea din spate de aceea in pozitiile de doggy, capra, prone e absolut fenomenala, doamne ce bine se simte posteriorul ala in pozitiile alea asa ca si azi musai o fost niste doggy, la fatza e foarte draguta, atu-ul ei fiind ochii frumosi si patrunzatori.

Gfe de 10, te serveste cu ceva inainte, stie cum sa intretina o conversatie, fk bun, in general e deschisa si cu bun simt.

NP de 10 - inca de la prima vizita pe care i-am facut-o m-a impresionat, Bianca e o adevarata furtuna de pasiune si sexualitate si de fiecare data cand am fost la ea a avut o prestatie de cel mai inalt nivel.

In concluzie, ma bucur ca a revenit in Cluj inca o data anul asta si sper sa vina pe la noi cat mai des, iar noi sa avem spor la treaba si o saptamana faina in continuare.

Iti multumesc pentru fiecare vizita de a ta 💋💋💋 te pup dulce dulce 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cu gandul la Brazilia, trimit cateva mesaje pe WhatsApp si obtin viza.

Ajuns pe Maracana (Str Dunarii 20 B), ofensiva e pregatita si echipata corespunzator pentru derby.

Inainte de inceperea meciului vreau sa mai intru o data la vestiar (baie), dar avem un suporter in teren (colega Emilia era la baie).

Gazda resuseste sa elibereze terenul in timp util si fara probleme.

Se fluiera startul meciului, iar gazda domina mijlocul terenului.

Terenul devine alunecos, posesie absoluta a mingilor din dotare pentru Bianca.

Jucatorii s-au incalzit, incep sa-si faca jocul.

Mingile au fost sutate in tribuna nemaiputand fi recuperate, fiind nevoie de un balon pentru a continua meciul.

Oaspetele patrunde defensiva adversarei, caldura mare pe Maracana, meci puternic.

Calare pe adversar, echipa Braziliei in toata speldoara domina partida.

Gazda incepe sa oboseasca, iar oaspetele profita de asta si schimba tactica(pozitia).

Presing mult, oaspetele recupereaza posesia, sprinteaza catre poarta siiiiiii ..... Golasoooo

Partida interesanta, musai un rematch.

:)) foarte amuzantă descrierea ta 😀 Iti multumesc pentru vizita 💋🤗
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă pentru programări pe whatsapp,sms sau apel telefonic la 0728431246 💋☎ï¸ðŸ”ž

Vă pup 😘

• Like 2
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Disponibilă pentru programări pe whatsapp,sms sau apel telefonic la 0728431246 💋☎ï¸ðŸ”ž

Vă pup 😘attachicon.gif 20201004_155628.jpg

Wow ce buze senzuale!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Wow ce buze senzuale!

💋💋💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

👅🔞

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineata dragilor 💋

Disponibilă pentru programări pe whatsapp 🔞☎ï¸

Pupici 💋💋😘😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă 💋😛🔞☎ï¸

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

❤️

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă pentru programări pe whatsapp 😛💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineata ðŸ˜

Disponibilă pentru programări pe whatsapp 😛💋🔞☎ï¸

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă 🔞😛👅💋

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ðŸ“

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineata 🦋

Disponibilă pentru programări pe whatsapp 💋🔞â¤

Pupici 😘😘

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă 💋

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

❤️

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă 💋

• Like 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineata 🦋

Disponibilă pentru programări☎ï¸ðŸ”žðŸ˜˜

O zi frumoasa 🤗🤗💋💋💋

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...