Sari la conținut

0754872323 Delia

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Daca are tpoic aici, ma poti ajuta cu un link, sa vad daca e de mers la ea?

Multumesc

• Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

Stop!

Am revenit din nou pentru câteva zile!!
Bună dragă numele meu este Delia am 22 de ani o fată cu bun simț și bune maniere, atrăgătoare, romantică ,simpatica, drăguță.Domnisoară sexy te aștept în locația mea să te fac sa te simți bine alaturi de mine . și de corpul meu minunat ..Sunt open mind fac si dominare de la soft la hard ..Vino și îți promit că nu vei regreta și știu sigur că îți va placea când mă vei vedea cum arat..si sunt sigura că vei mai dori să mă revezi . Te voi aștepta cu multă pasiune .Eu sunt cea din poze ,Dacă nu mă crezi pot demonstra.
Doar suna-ma
Vino și Iti promit ca nu îți va părea rău că mai vizitat.. Vă pup dragii mei ❤ Discretie și igienă maximă ♥️
Nu accept cu bile sau silicon
Nu răspund la privat si mesaje !

0754872323

delia este defapt ruxi din braila

post-238051-0-45751400-1594941890_thumb.jpg

post-238051-0-10479800-1594941894_thumb.jpg

• Oras:Brăila
  • Oras:Brăila
Postat

I-am făcut eu o vizita, e undeva la mijloc, nu-i vreo crizata care nu știe sa vb cu, clientul și nu e pe repede înainte cum ai venit ai trecut la treabă dar nu-și dă interesu mai deloc oralul este doar ca să ți-o scoale și la normal ar avea nevoie de lubrifiant dar nu folosește ceea ce face de-o chinuiască pana se umezește un pic pt că nu e cu gândul la ce face și pt ea este doar un job.  150nr  ora parcă 250 OP+NP

NORMAL  6 comentează la poziții și te întreabă dacă mai ai mult și chestii de genu  

ORAL  2 nu-i nimic de spus

Concluzie nu e de 150nr poate 80 pt că se bazează doar pe faptul că arată cât de cât ok ceea ce nu-i de ajuns

• Like 2
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...