Sari la conținut

A vizitat-o cineva? 0746996287

Postări Recomandate

Vizitator neacsupd
Reputație: 0
Postat

La fel si mie 150 finalizarea cu 200 ora, Zaharia Stancu. Nu am fost

Vizitator neacsupd
Reputație: 0
Postat

Am cerut pe whatsapp poza de confirmare si mi-a trimis 2 poze din cele 4 pe care le are pe publi. Pe deasupra se adreseaza cu puiule, de obicei fetele de sub 25 de ani nu prea folosesc acest termen. Eu zic pass.

• Oras:Dt
  • Oras:Dt
Postat

Confirm cu adresantul :

“Puiule as cea din poza bby

150 finalizarea 200 ora

Strada zaharia stancu blok 8 c

Sunt cu o colega dar momental as singura puiule”

Postat

Am vb.asera târziu cu ea fi i-am zis că o sun pe whatsaap cu camera astăzi de dimineață și s-a supărat, precizând că nu asa ne-a fost înțelegerea, la fel zic si eu passs.

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Pana la urma m-a ros curiozitatea si am fost la domnisora la ora 1 noaptea. Inclin sa cred ca este cea din poze numai ca este putin mai brunetica la piele. Locatia ok vis-a-vis de Coresi in primul rand de blocuri. Mie mi-a placut ca aspect foarte tanara slabuta, mica de inaltime, frumusica, sani mici spre medii foarte frumosi si obraznici, nu este extrem de vorbareata dar daca este intrebata raspunde fara retineri. Spune ca vine din Braila si ca este la inceput in meseria asta. Nu m-a invitat pa dus dar intrucat veneam direct de acasa facusem dush in urma cu 10 min si nu aveam nevoie. M-a invitat in camera cu pricina ne-am dezbracat si a inceput un ON timp in care ma jucam cu sanii ei si cu piersicuta a continuat pana am spus eu ca vreau sa schimbam si am inceput NP ea deasupra pe urma am schimbat in pozitia clasica si am finalizat pe la spate. Tot timpul asta gemea si parea ca ii place. Am decartat 150 lei o afinalizare, ora ar fi fost 250. In concluzie mi-a placut pasarica stramta faptul ca nu a obiectat deloc la nimic, disponibilitatea ei la o ora tarzie, faptul ca era curata, nu am simtit nici un fel de miros. mi-ar fi placut sa ii ling piersicuta dar daca nu am vazut-o iesind din dus nu m-am bagat... poate data viitoare

Locatie 9

Aspect 9

On 9

Np 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...