Sari la conținut

VPN gratuit???

Postări Recomandate

Postat

M-am saturat sa fiu banat pe toate forumurile (Softpedia, MyGarage, ComputerGames, Console Games) si vreau sa folosesc un VPN gratuit doar ca sa-mi schimbe IP-ul pe alta tara si bulangii si securistii  de admini si moderatori care au pica pe mine sa nu ma mai depisteze.  

Intru in depresie daca nu pot sa postez pe forumurile alea.  

Pe Facebook nu-mi place, ca mai imi cere si poza si buletin!   

Stiti vreun VPN gratuit?  

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Depresivule,lasă-l dreaqu’ dă VPN,io’ zic sa-ti faci o gagică....strâmbă,grasă,cum o fi si să nu-ți mai trăiesti viața in social media

• Like 1
Postat

Depresivule,lasă-l dreaqu’ dă VPN,io’ zic sa-ti faci o gagică....strâmbă,grasă,cum o fi si să nu-ți mai trăiesti viața in social media

Esti cumva unul din  securistii aia  amuzanti care au propus sa fiu banat si cenzurat  pe toate forumurile? 

Postat

Pana si o grasa sau o stramba costa bani in ziua de azi.  

Pe langa faptul ca mai mult iti fute nervii si poate sa te ia la bataie ........asa, mai bine stai dracului singur si socializezi pe forumuri! 

Postat

Esti cumva unul din securistii aia amuzanti care au propus sa fiu banat si cenzurat pe toate forumurile?

Nooooo,iti vreau doar binele😃...... e plină Romania de gagici singure,nu-ti trebuie decat bani de o cafea,puțin talent si disponibilitate😃
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Pana si o grasa sau o stramba costa bani in ziua de azi.  

Pe langa faptul ca mai mult iti fute nervii si poate sa te ia la bataie ........asa, mai bine stai dracului singur si socializezi pe forumuri! 

Lasă VPN-urile, că nu e problemă de IP; banările alea multe le-ai obținut be baza postărilor (și vorbim deja de cinci forumuri: Nimfomane, Softpedia, MyGarage, ComputerGames, ConsoleGames). Problema se află între scaun și tastatură. Mult succes!

• Like 1
Vizitator lexmann
Reputație: 0
Postat

Lasă VPN-urile, că nu e problemă de IP; banările alea multe le-ai obținut be baza postărilor (și vorbim deja de cinci forumuri: Nimfomane, Softpedia, MyGarage, ComputerGames, ConsoleGames). Problema se află între scaun și tastatură. Mult succes!

mai exact, intre urechi

Postat

mai exact, intre urechi

Asta e, recunosc, am un creier.

Spre deosebire de tine care ai spaghete cu chiftele in loc de creier! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...