treblebass Reputație: 298 Postat Iulie 27, 2020 Oras:Magheru Oras:Magheru Postat Iulie 27, 2020 Momente disperate masuri disperate Dupa mine singura care sa facut de kko e initiatoarea probabil din lipsa de bani clienti samd :laugh2Bingo!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 27, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 27, 2020 Bingo!Acum cateva seri aparuse pe aici o pagina chipurile deschisa de o femeie care si a prins barbatu cu cont pe site =))Domne sotul meu merge la curve si vreau sa iau legatura cu fatuca asta ca vad ca a puso la favorite pe publi24 dar nu stiu cum sa o abordez si vreau sa mi spuneti ce ar trebui sa i spun =)))Si in anunt o aschilopata de 20 de kg cu sacu de porumb dupa ea ...alta disperata la cum arata nu te duceai nici sa ti dea ea bani 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2020 Postat Iulie 28, 2020 Ba eu aproape ca m-am kkt pe mine de ras , am mai stat si pana la 1 sa citesc :)) maine mai ma trezesc si de dimineata(pt mine la 10 e dimineata futuva-n gura de dementi:))) ). Ba ce descreierati:)) , un dement psihopat, si o inconsienta la fel de dementa, care are 2 copii pana la varsta de aproape 18 ani cu un tip care arata ca bunică-su, ca probabil tacsu e mai tanar :)) si voi incercati sa-i spuneti ca nu e etic ca a postat conversatiile , ca nu a procedat corect, ca nu stiu ce kkt, ba mor de ras in plm:)) CIRC !:))
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 Fara suparare esti un mare retard! Nu ai pic de bun simt si respect pt nimic! Nu mai spun nimic.....pt ca este clar ca nu stii multe......si nimic real despre Irina! Succese si poate te imprietenesti pe bune cu masculii alfa
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 29, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 29, 2020 Iti dai seama ce ai putut sa faci postând niste poze cu un om care se vede clar ca are ceva probleme de sănătate, si cu o femeie care a murit de câțiva ani buni :))) Bai psihopatule, ce satisfacție ai ma cretinule ca postezi pe aici poze cu niște oameni care nu au nici o treaba?Încă o data dai dovada de cat de imbecil esti făcând pe "jmecherul" in spatele tastelor. Pai vino ma gunoiule la mine și hai sa discutăm. asa prost iti merge outlet-ul de ai timp sa iti verși frustrarea si neputinta pe aici? Eu asa te sfătuiesc, las-o mai moale ca deja exagerezi in prostie, ai atins orice limita, sa nu te surprinda cand vei avea musafiri.
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 29, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 29, 2020 Nu trimit pe nimeni, o sa ne întâlnim personal, spre deosebire de tine, eu nu ma ascund în spatele tastelor.
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 29, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 29, 2020 Eo zic sa te antalnesti cu clientu care ti-o intat pa facebook cand erai la bae si te spalai la pizda acu 4 luniAi realizat tu ca știu cine ești și o dai la întors 🤣🤣🤣🤣Cat de penibil esti, eu am revenit de 2 luni și ceva dupa o pauza de un an ;) Ia lămurește-mă si pe mine, carei faza? Asa tare te-a frustrat faptul ca am refuzat sa ne mai vedem? Sau te supara ca nu mai ai pe cine viola? Spune-mi și mie, pentru liniștea mea.
Vizitator sahyxxx Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 sezonul 2?.. nasol... astia care postati poze personale ale unor persoane... nu sunteti cu nimic mai presus ca @just mara...potoliti-va fratilor!.. aveti ce aveti cu ele.. dar de ce amestecati parintii, copii...?se vede clar ca conturile noi curg pe banda rulanta.. pisic baneaza.. invie contu'..nu mai bine lacatel pe tot serialul?@irinapitika & @juanstein.. stiti vorba aia.."cel mai destept...."..fiti voi cerebrali.. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 29, 2020 Mancatiash pula ta doamne =))))))Hai sa dea mai repede astia din nou stare de urgenta si izolare ca sa ma fac praf cu masina de ma mai misc de pe pagina asta =))=)))))))))
wildwest01 Reputație: 10 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 Mara , mai esti disponibila pe stirbei voda? Daca da , un nr de contact se poate? Ps: nu sunt obsedat/nevorbit 🤣
Administrator pisicuts Reputație: 114444 Postat Iulie 29, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 29, 2020 unde-i mara ??
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 29, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 29, 2020 unde-i mara ??Cred ca aleargă cu unicorni pe curcubeu, de când a creat mizeria asta de topic, nu si-a mai arătat fata pe aici. =)) 1
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Iulie 29, 2020 Cred ca aleargă cu unicorni pe curcubeu, de când a creat mizeria asta de topic, nu si-a mai arătat fata pe aici. =))E sora ta?
petrica91 Reputație: 44 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 29, 2020 Cred ca aleargă cu unicorni pe curcubeu, de când a creat mizeria asta de topic, nu si-a mai arătat fata pe aici. =))Nu mai lucrati impreuna?
Vizitator sahyxxx Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 Cred ca aleargă cu unicorni pe curcubeu, de când a creat mizeria asta de topic, nu si-a mai arătat fata pe aici. =))🤣🤣 .. a prizat ceva?🤣🤣prezenta e..vine,citeste si pleaca...nu mai stie sa scrie?(glumesc).. sau a realizat intr-un sfarsit ca a facut un caca-maca?daca ar fi asa, mara!.. eu de-as fi in locul tau, as veni,as scrie.. ..ca plm.. asta e..eram beata cand am postat (si pe mine m-o mancat undeva cand aveam la bord.. si am scris pe forum.. dupa, mi-o parut rau, da' ce sa faci..am doua capuri.. si ..de obicei gandesc cu ala mic :slap2) ,si am vrut sa-l fwt si eu pe celebrul Dragos, nu numa' el pe mine... ðŸ‘✌
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 29, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 29, 2020 🤣🤣 .. a prizat ceva?🤣🤣prezenta e..vine,citeste si pleaca...nu mai stie sa scrie?(glumesc).. sau a realizat intr-un sfarsit ca a facut un caca-maca?daca ar fi asa, mara!.. eu de-as fi in locul tau, as veni,as scrie.. ..ca plm.. asta e..eram beata cand am postat (si pe mine m-o mancat undeva cand aveam la bord.. si am scris pe forum.. dupa, mi-o parut rau, da' ce sa faci..am doua capuri.. si ..de obicei gandesc cu ala mic :slap2) ,si am vrut sa-l fwt si eu pe celebrul Dragos, nu numa' el pe mine... ðŸ‘✌😂😂😂
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Iulie 29, 2020 Mulți judecători de ocazie p-aici, unii se mai și cacă pă ei de râs de o poveste tristă...cre'că mai bine îți închizi topicul Mara, să nu te mai terfelească toți bizarii pe aici, le ai tu pe ale tale din ce am văzut...iar Dragoș, dacă într-adevăr vrei s-o ajuți...caută altă cale...că așa nu prea ai ajutat-o.Eu nu vă cunosc pe niciunui...dar clar nu e okay să și dea toți aiurea cu părerea despre voi și viața voastră...nu prea mustesc de empatie băieții ăștia de au scris pe aici. 2 2
wildwest01 Reputație: 10 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 Buna Mara , mai lucrezi pe stirbei voda?Daca da , poti lăsa un nr de contact te rog? Ps: nu sunt obsedat/nevorbit 🤣
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 29, 2020 Dragostea la tinerete e ca cacarea la batranetze dom"le ;)
larochesin Reputație: 406 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 29, 2020 Sezon 2 mai rapid decat mai asteptam, pandemia e de vina. Acum sincer , lasati mizeriile astea cu poze din viata altor persoane, sincer este de prost gust, ne certam ne injuram dar faza asta cu poze este .... mizerabila. 2
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 Eo sunt de profesie cântăreț bisericesc, aşa că nu pot să pricep tiparele în psihologie. Totuşi, aş fi dispus să afirm că ăia obsedați de poze şi rubedenii au mecla specifică de ''băiatu mamii'' şi o coafură pe măsură. E la ghici, bre.Nu săriți pe mine, că mă sperii şi fug. 1
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 Mulți judecători de ocazie p-aici, unii se mai și cacă pă ei de râs de o poveste tristă...cre'că mai bine îți închizi topicul Mara, să nu te mai terfelească toți bizarii pe aici, le ai tu pe ale tale din ce am văzut...iar Dragoș, dacă într-adevăr vrei s-o ajuți...caută altă cale...că așa nu prea ai ajutat-o.Eu nu vă cunosc pe niciunui...dar clar nu e okay să și dea toți aiurea cu părerea despre voi și viața voastră...nu prea mustesc de empatie băieții ăștia de au scris pe aici.Apreciez stilul tau elegant de a interveni. Nu am avut ocazia sa o pot ajuta.......pt ca nu are nevoie de la mine. Stiu ca din punctul ei de vedere nu sunt atragator, mai imi lipseste ceva si sunt si genul care spune adevarul fix in fata......in timp ce ea prefera altceva. Nu voi vorbi niciodata de rau de ea din motive personale si din respect fata de familia ei. Daca in cazul meu nu aveam pretentii si acceptam inclusiv sa ma terfeleasca........nu ma asteptam sa intoarca spatele celor care ii doreau binele. Eu spre deosebire de ea voi rwspecta tot ce am promis si pe termen limitat, va avea tot sprijinul meu neconditionat. Inca odata apreciez ca intotdeauna, bunul simt si va fi ultima oara cand postez. Ca si tine sper doar sa nu mai apara mizerii la adresa unor persoane care nu au nicio vina nici legat de topicul deschis de ea, nici de situatia ei actuala si nici de cea a mea! O seara buna si frumoasa si respectele mele!
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 29, 2020 Oras:. Oras:. Postat Iulie 29, 2020 Coaie, încă bati campii la modul grav. 2 2
snappulos Reputație: 199 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 Eu zic sa va bagati la Puterea Dragostei, va da jador moda 🤣🤣🤣
snappulos Reputație: 199 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 Cum or reusi unii sa se indragosteasca de prostituate cand eu abia gasesc una la care sa ma gandesc sa revin 🤣🤣cum or reusi unii sa se indragosteasca punct 🤣🤣🤣.Sunt 3.5 miliarde de pizde pe pamant si eu am doar o biata pula ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum