xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 30, 2020 Eu nici sa pot nu as face bine E mult mai amuzant sa te uiti de pe margine fara sa te implici de la brau in sus Pai plm, daca nu ajung la Puterea Dragostei sau nu devin urmatorii Vulpita si cu muie ca nu stiu cum il cheama, eu de cine sa mai rad? Viorel il cheama pe numitul muie ca nu stiu cum il cheama :laugh2 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Iulie 30, 2020 Boss, ia mai spune inca o dată a că nu am citit prea bine ce ai scrisAi înțeles bine ce am scris și citatul ăla din Mara nu mă contrazice...faptul că ea nu are discernământul să înțeleagă cine e de fapt ăla care e în stare să-i facă așa ceva vine și din condiția ei...pe care nu cred că și-a ales-o... 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 30, 2020 Nu stramba din nas toti nici cand e franjuri, nu vezi ca unii pun botu la drama si se indragostesc ? B= Nu stramb da n-as fute.o pe pupaza asta nici gratis de bani nu mai vorbesc :slap2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 30, 2020 Ai înțeles bine ce am scris și citatul ăla din Mara nu mă contrazice...faptul că ea nu are discernământul să înțeleagă cine e de fapt ăla care e în stare să-i facă așa ceva vine și din condiția ei...pe care nu cred că și-a ales-o... Multe fete traiesc in saracie cu toate astea insa incearca sa isi faca un viitor mai bun prin studii prin munca acolo unde se poate si castiga un ban curat culegand gradina la tara mulgand vacile iar cele de la oras se duc la impartit pliante sau un loc de munca prost platit pentru ca atata pot face pe propriile lor puteriHai acum dupa ce spui tu sa le purtam mila la astea care n-au o chiftea n glanda si vin sa suga pula basca si <18 sa ne mai bage si pe noi la belele si sa nu stim de unde :slap2
snappulos Reputație: 199 Postat Iulie 30, 2020 Postat Iulie 30, 2020 Ai înțeles bine ce am scris și citatul ăla din Mara nu mă contrazice...faptul că ea nu are discernământul să înțeleagă cine e de fapt ăla care e în stare să-i facă așa ceva vine și din condiția ei...pe care nu cred că și-a ales-o...Aidplm. S-a.nascut fara o mana fara un picior a avut vreo boala, care pula mea e conditia care nu si-a ales-o? 1
snappulos Reputație: 199 Postat Iulie 30, 2020 Postat Iulie 30, 2020 Multe fete traiesc in saracie cu toate astea insa incearca sa isi faca un viitor mai bun prin studii prin munca acolo unde se poate si castiga un ban curat culegand gradina la tara mulgand vacile iar cele de la oras se duc la impartit pliante sau un loc de munca prost platit pentru ca atata pot face pe propriile lor puteriHai acum dupa ce spui tu sa le purtam mila la astea care n-au o chiftea n glanda si vin sa suga pula basca si <18 sa ne mai bage si pe noi la belele si sa nu stim de unde :slap2Sau gaseste unu cu bani in pula mea. Devine pitzi nu curva. Hai sa fim seriosi. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 30, 2020 Sau gaseste unu cu bani in pula mea. Devine pitzi nu curva. Hai sa fim seriosi. Aaaahahaha cu pitzi e si mai frumos pape tata pe ele =))))))Lasa ca si pitzi isi rupe gatu uita.te la Columbeanca la Briggite aia nevasta lui Ilie Nastase puscariasa de 2 bani ..n-au nici ele viata prea lunga
snappulos Reputație: 199 Postat Iulie 30, 2020 Postat Iulie 30, 2020 Aaaahahaha cu pitzi e si mai frumos pape tata pe ele =))))))Lasa ca si pitzi isi rupe gatu uita.te la Columbeanca la Briggite aia nevasta lui Ilie Nastase puscariasa de 2 bani ..n-au nici ele viata prea lungaEh da dar sunt si exemple pozitive, alea ale lui Borcea sau Marica, plm, la fotbalisti se pare ca merge ok treaba 🤣 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 30, 2020 Eh da dar sunt si exemple pozitive, alea ale lui Borcea sau Marica, plm, la fotbalisti se pare ca merge ok treaba Lasa ca nici cu Marica nu imi e rusine cand la prins ala in hotel cu nevasta.sa de au ramas pe afara aia in chiloti si el in prosop ca sa trantit usa =))
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Iulie 30, 2020 Ce ușor e să predici munca pt alții...da' cred că habar nu aveți...statistic avem cele mai multe fete care practică prostituția...oare de ce? Ce opțiuni ai dacă te naști într un sat ca vai de lume? Or fi și câțiva care ajung bine dar sunt excepțiile...ca femeie nu prea ai opțiuni dacă vii dintr-o familie fără posibilități, cum sunt destule...tîrfă, boarfă, știrbă...asta da distracție...sunt curios...câte "Mara" crezi că or fi pe site? Și câte or fi chinuite de tot felul de indivizi, doar că nu scriu... 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 30, 2020 Ce ușor e să predici munca pt alții...da' cred că habar nu aveți...statistic avem cele mai multe fete care practică prostituția...oare de ce? Ce opțiuni ai dacă te naști într un sat ca vai de lume? Or fi și câțiva care ajung bine dar sunt excepțiile...ca femeie nu prea ai opțiuni dacă vii dintr-o familie fără posibilități, cum sunt destule...tîrfă, boarfă, știrbă...asta da distracție...sunt curios...câte "Mara" crezi că or fi pe site? Și câte or fi chinuite de tot felul de indivizi, doar că nu scriu... Ehh uite sincer le apreciez pe alea care desi sunt chinuite de necazuri si fel de fel tac din guraPentru ca au de 5 ori mai multa experienta de viata decat protagonista de aici si tot o data alea care tac stiu si ce inseamna vorba multa ca din rau cu vorba multa ajungi in si mai rau de cele mai multe oriLasa-ma cu saracutza Mara ca incepe sa mi planga pula de emotie :( Zi de alta daca vrei 1
snappulos Reputație: 199 Postat Iulie 30, 2020 Postat Iulie 30, 2020 Ce ușor e să predici munca pt alții...da' cred că habar nu aveți...statistic avem cele mai multe fete care practică prostituția...oare de ce? Ce opțiuni ai dacă te naști într un sat ca vai de lume? Or fi și câțiva care ajung bine dar sunt excepțiile...ca femeie nu prea ai opțiuni dacă vii dintr-o familie fără posibilități, cum sunt destule...tîrfă, boarfă, știrbă...asta da distracție...sunt curios...câte "Mara" crezi că or fi pe site? Și câte or fi chinuite de tot felul de indivizi, doar că nu scriu...Prietene fa o tura in Asia daca ti-e mila de boarfele din Romania vezi cum se traieste cu 2$ pe zi fara drept de munca in 28 de tari din UE. Nu intelegi ca nu o fac din saracie ci din ce ti-am spus, se cred sau sunt atat de cacat incat cauta ceea ce merita si ajung cu vreun loverboy ca sa se simta superioare? De ce Romania e pe locul 1? Plm asta e genetica: IQ scazut si emotii negative.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 30, 2020 Ce ușor e să predici munca pt alții...da' cred că habar nu aveți...statistic avem cele mai multe fete care practică prostituția...oare de ce? Ce opțiuni ai dacă te naști într un sat ca vai de lume? Or fi și câțiva care ajung bine dar sunt excepțiile...ca femeie nu prea ai opțiuni dacă vii dintr-o familie fără posibilități, cum sunt destule...tîrfă, boarfă, știrbă...asta da distracție...sunt curios...câte "Mara" crezi că or fi pe site? Și câte or fi chinuite de tot felul de indivizi, doar că nu scriu... Auzi bre ca vad ca tot cauti scuze taraturilorBunicii nostri cum ne au crescut ma si pe noi si pe parintii nostri ? Bunica ta a mea a multora de aici ? A fost bogata ? Nu cred cu toate astea a muncit cinstit nu sa dus dupa pula si a fost loiala omului de langa eaLa fel si mamele noastre multe nu cu un singur copil 2
Vizitator sahyxxx Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2020 Postat Iulie 30, 2020 Dragos s-a recuperat..se pare.. dar e contagioasa compasiunea asta pentru matza asta...n-o mai tot tzucati atata in cur.. ca de era vai de steaua ei.. statea pe curu ei.. si nu mai cauta atentie pe aici..a mancat-o.. acu sa se scarpine..cincistele, cum ti-ar pica sa-ti vorbeasca o maimuta ca asta,cu vocabularul de mai sus.. tinand cont ca tu empatizezi se pare cu conditia ei...de pi$d@ rupta?..... 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Iulie 30, 2020 Ce să mai zic...aveți capacitatea să înțelegeți că majoritatea fetelor sunt constrânse cumva, exploatate chiar...da' tot ele sunt de vină...să tacă și să înghită...herenvolk e la putere și untermensch trebuie să presteze...Din păcate, oricâtă empatie aș avea eu și poate și alții de pe site nu se rezolvă treaba cu squad-ul...doar nivelul de trai...când munca se va plăti în România la nivelul statelor occidentale...doar așa vor scăpa multe fete din prostituție 3
snappulos Reputație: 199 Postat Iulie 30, 2020 Postat Iulie 30, 2020 Mergi de exemplu in Filipine/Indonesia si Tailanda mai putin. Vezi cum se traieste. Satul ala de cacat unde se nasc astea are apa potabila. Si vezi cum cultura asiatica le incurajeaza sa se marite cu occidentali sa trimita bani acasa la familie sa nu moara de foame.Ma plictisesti deja cu cacaturile gen "vai saracele". Dar e dreptul tau sa iti fie mila de orice jagardea, o sa ti-o iei in fata mai rau ca Dragos, unii cersetori te scuipa cand le dai bani pt ca se simt inferiori si sunt frustrati. Daca nu intelegi asta n-am ce sa mai zic.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 30, 2020 Dragos s-a recuperat..se pare.. dar e contagioasa compasiunea asta pentru matza asta...n-o mai tot tzucati atata in cur.. ca de era vai de steaua ei.. statea pe curu ei.. si nu mai cauta atentie pe aici..a mancat-o.. acu sa se scarpine..cincistele, cum ti-ar pica sa-ti vorbeasca o maimuta ca asta,cu vocabularul de mai sus.. tinand cont ca tu empatizezi se pare cu conditia ei...de pi$d@ rupta?..... Hai ca ma provoci si nu mi dai de alesS,ar simti de 7 stele nu de 5 ;)
snappulos Reputație: 199 Postat Iulie 30, 2020 Postat Iulie 30, 2020 Ce să mai zic...aveți capacitatea să înțelegeți că majoritatea fetelor sunt constrânse cumva, exploatate chiar...da' tot ele sunt de vină...să tacă și să înghită...herenvolk e la putere și untermensch trebuie să presteze...Din păcate, oricâtă empatie aș avea eu și poate și alții de pe site nu se rezolvă treaba cu squad-ul...doar nivelul de trai...când munca se va plăti în România la nivelul statelor occidentale...doar așa vor scăpa multe fete din prostituțieMai ales alea din Germania Italia Spania si Olanda 🤣🤣🤣🤣
Vizitator sahyxxx Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2020 Postat Iulie 30, 2020 Hai ca ma provoci si nu mi dai de alesS,ar simti de 7 stele nu de 5 ;)looool 🤠e parerea lui.. dar mie mi se pare un pic aberanta..pai sa fie nevasta-mea.. nu o just mara..si sa-mi scoata pe gura vorbe de astea.. o mancam cu tot cu rahat.. ce atata empatie?... ii rupeam dintii..saraca de ea... dupa ce ca e cum e... mai e si versata.. se da purisanca..2 zile sa te am pe mana.. sa vezi ce "change caracter" iti iei...
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Iulie 30, 2020 Auzi bre ca vad ca tot cauti scuze taraturilorBunicii nostri cum ne au crescut ma si pe noi si pe parintii nostri ? Bunica ta a mea a multora de aici ? A fost bogata ? Nu cred cu toate astea a muncit cinstit nu sa dus dupa pula si a fost loiala omului de langa eaLa fel si mamele noastre multe nu cu un singur copilComunismul, ăsta e răspunsul...și dacă aș fi malițios...ei aveau anumite standarde, nu? Cam asta îmi spui...și totuși tu ești un curvar înrăit, mare amator de tîrfe și de boarfe...păi nu ai moștenit nimic de la ei? Thailanda e patria turismului sexual snappulos...nu știu ce vrei să mi spui cu Asia...și acolo e greu să fii femeie 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 30, 2020 looool e parerea lui.. dar mie mi se pare un pic aberanta..pai sa fie nevasta-mea.. nu o just mara..si sa-mi scoata pe gura vorbe de astea.. o mancam cu tot cu rahat.. ce atata empatie?... ii rupeam dintii..saraca de ea... dupa ce ca e cum e... mai e si versata.. se da purisanca..2 zile sa te am pe mana.. sa vezi ce "change caracter" iti iei... Daca e cu lol e de bine :)))))Inseamna ca sti sa apreciezi faptul ca la 7 stele wc-u in care te beshi e poleit cu aur
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 30, 2020 Comunismul, ăsta e răspunsul...și dacă aș fi malițios...ei aveau anumite standarde, nu? Cam asta îmi spui...și totuși tu ești un curvar înrăit, mare amator de tîrfe și de boarfe...păi nu ai moștenit nimic de la ei? Thailanda e patria turismului sexual snappulos...nu știu ce vrei să mi spui cu Asia...și acolo e greu să fii femeie Si pe timpu lui nea Nicu erau curve nu au aparut dupa 89Oricum societatea si atunci era stramba dar parca era alta decenta nu neg ca erau si elemente negative dar nu atat de evidente cum sunt acum
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Iulie 30, 2020 Dragos s-a recuperat..se pare.. dar e contagioasa compasiunea asta pentru matza asta...n-o mai tot tzucati atata in cur.. ca de era vai de steaua ei.. statea pe curu ei.. si nu mai cauta atentie pe aici..a mancat-o.. acu sa se scarpine..cincistele, cum ti-ar pica sa-ti vorbeasca o maimuta ca asta,cu vocabularul de mai sus.. tinand cont ca tu empatizezi se pare cu conditia ei...de pi$d@ rupta?.....A fost nervoasă...mare șmecherie...gata, îi rupem dinții...pffffff 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 30, 2020 A fost nervoasă...mare șmecherie...gata, îi rupem dinții...pffffff Sunt rupti deja gaseste altceva
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 30, 2020 Deci cu alte cuvinte noi pe fatuca asta o platim sa ii suportam nervii nu sa ii largim gaurile?E bine de stiut pe viitor
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum