Sari la conținut

Gina sexy și jucăușă la voi în oraș. 0769334200

Postări Recomandate

• Telefon: 0769334200
  • Oras:Brasov
Postat

Bună. Ma găsiți în Iași. Zona palas Mall. Singura în locație. 

200 ședința sau 300 ora .

Kiss

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat
1 hour ago, Ts-Gina said:

Bună. Ma găsiți în Iași. Zona palas Mall. Singura în locație. 

200 ședința sau 300 ora .

Kiss

Sper ca stai tot weekend-ul, fiindca as vrea sa te vizitez

Postat

Bună dragilor. Sunt de găsit în București sector 3, bulevardul unirii 63. 

200 sedinta sau 300 ora.

Kiss

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost la Gina o fata foarte feminina care merita incercata, are o pula superba cu care m-a dat gata. Sani naturali superbi! Mai este dispi inca 3-4 zile. ❤️❤️🥰🥰

• Oras:Tg mures
Postat

Intr-un tarziu mi-am facut si eu cont…. Am fost la gina de 3 ori si cu siguranta o sa mai merg🤪

Pot doar sa spun ca in prezenta ei timpul trece foooarte repede, este o companie foarte placuta. Actiunile nu le detaliez pentru ca fiecare are fanteziile lui. Din punctul meu de vedere este de 10 pe linie

• Like 1
Postat
Acum 4 ore, bancherul13 a spus:

Prin ce oraș mai este frumusețea?

Brasov

Postat

Aseara am vizitat-o din nou la Gina. Fata faina. Aceeasi atentie la dorintele mele…..fara graba…. A fost o seara reusita 

Postat

Revin cu inca o recenzie catre frumoasa Gina care din ce in ce mai frumoasa si sexy si parca mi se pare mie ca are si pula mai mare ceea ce e superb. Cred ca e a 5 sau a 6-a oara cand merg si e din in ce mai misto interactiunea. Pe unde o intalniti vizitati-o ca merita. Eu aleg mereu pasiv, ii ador pula aia superba 🥰😘

• Like 1
Postat
Acum 15 ore, zabielo a spus:

Revin cu inca o recenzie catre frumoasa Gina care din ce in ce mai frumoasa si sexy si parca mi se pare mie ca are si pula mai mare ceea ce e superb. Cred ca e a 5 sau a 6-a oara cand merg si e din in ce mai misto interactiunea. Pe unde o intalniti vizitati-o ca merita. Eu aleg mereu pasiv, ii ador pula aia superba 🥰😘

Hmm, înseamnă ca ai vizitat-o recent. Pe unde o găsim? Aș trece pe la ea după cat de frumos ai scris 

Postat
Acum 4 ore, raoul2306 a spus:

Hmm, înseamnă ca ai vizitat-o recent. Pe unde o găsim? Aș trece pe la ea după cat de frumos ai scris 

Brașov 

• Like 1
Postat

Buna am vizitat o pe Gina o fata trans super feminină niste sani frumosi corp ok si o jucarie misto sociabila. Recomand.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

salut .știe cineva dacă Gina are și cont de onlyfans ???

Postat

Weekendul asta am avut drum pe la Brasov si am vizitat-o pe gingasa si frumoasa Gina cu sanii ei fermi si superba ei pula care de fiecare data ma satisface in toate pozitiile 🥰 Acum este in Brasov, dar eu abia astept sa vina si in Bucuresti. 😍

Postat
On 10/21/2024 at 12:48 AM, zabielo said:

Weekendul asta am avut drum pe la Brasov si am vizitat-o pe gingasa si frumoasa Gina cu sanii ei fermi si superba ei pula care de fiecare data ma satisface in toate pozitiile 🥰 Acum este in Brasov, dar eu abia astept sa vina si in Bucuresti. 😍

Are vreo boala ascunsa?
Te-ai testat?

• Haha 1
  • Minus 2
Postat

Ai aparut asa deodata din neant... nu stiu cine te-a suparat. Ai patit ceva sau te-ai trezit prost? 😄🤔

Postat
6 hours ago, zabielo said:

Ai aparut asa deodata din neant... nu stiu cine te-a suparat. Ai patit ceva sau te-ai trezit prost? 😄🤔

Doar am intrebat...nu am acuzat.

• Minus 1
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat
La 28.10.2024 la 1:43, Tomas97 a spus:

Are vreo boala ascunsa?
Te-ai testat?

Daca ar fi ascunsa, el de unde sa stie ? :))

Postat
La 21.10.2024 la 0:48, zabielo a spus:

Fute bine?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...