Ts-Gina Reputație: 15 Postat Septembrie 23, 2022 Telefon: 0769334200 Oras:Brasov Telefon: 0769334200 Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Bună. Ma găsiți în Iași. Zona palas Mall. Singura în locație. 200 ședința sau 300 ora . Kiss Link spre comentariu
delighted Reputație: 83 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 23, 2022 1 hour ago, Ts-Gina said: Bună. Ma găsiți în Iași. Zona palas Mall. Singura în locație. 200 ședința sau 300 ora . Kiss Sper ca stai tot weekend-ul, fiindca as vrea sa te vizitez Link spre comentariu
Ts-Gina Reputație: 15 Postat Octombrie 6, 2022 Telefon: 0769334200 Oras:Brasov Telefon: 0769334200 Oras:Brasov Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Bună dragilor. Sunt de găsit în București sector 3, bulevardul unirii 63. 200 sedinta sau 300 ora. Kiss Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat August 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2023 Am fost la Gina o fata foarte feminina care merita incercata, are o pula superba cu care m-a dat gata. Sani naturali superbi! Mai este dispi inca 3-4 zile. ❤️❤️🥰🥰 Link spre comentariu
Nelutu82 Reputație: 1 Postat August 24, 2023 Oras:Tg mures Oras:Tg mures Partajează Postat August 24, 2023 Intr-un tarziu mi-am facut si eu cont…. Am fost la gina de 3 ori si cu siguranta o sa mai merg🤪 Pot doar sa spun ca in prezenta ei timpul trece foooarte repede, este o companie foarte placuta. Actiunile nu le detaliez pentru ca fiecare are fanteziile lui. Din punctul meu de vedere este de 10 pe linie 1 Link spre comentariu
bancherul13 Reputație: 4 Postat August 25, 2023 Partajează Postat August 25, 2023 Prin ce oraș mai este frumusețea? Link spre comentariu
Nelutu82 Reputație: 1 Postat August 25, 2023 Oras:Tg mures Oras:Tg mures Partajează Postat August 25, 2023 Acum 4 ore, bancherul13 a spus: Prin ce oraș mai este frumusețea? Brasov Link spre comentariu
Nelutu82 Reputație: 1 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:Tg mures Oras:Tg mures Partajează Postat Octombrie 6, 2023 Aseara am vizitat-o din nou la Gina. Fata faina. Aceeasi atentie la dorintele mele…..fara graba…. A fost o seara reusita Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2023 Si eu o astept in Bucuresti! 😊🥰 Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat Iulie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 2 Revin cu inca o recenzie catre frumoasa Gina care din ce in ce mai frumoasa si sexy si parca mi se pare mie ca are si pula mai mare ceea ce e superb. Cred ca e a 5 sau a 6-a oara cand merg si e din in ce mai misto interactiunea. Pe unde o intalniti vizitati-o ca merita. Eu aleg mereu pasiv, ii ador pula aia superba 🥰😘 1 Link spre comentariu
raoul2306 Reputație: 4 Postat Iulie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 3 Acum 15 ore, zabielo a spus: Revin cu inca o recenzie catre frumoasa Gina care din ce in ce mai frumoasa si sexy si parca mi se pare mie ca are si pula mai mare ceea ce e superb. Cred ca e a 5 sau a 6-a oara cand merg si e din in ce mai misto interactiunea. Pe unde o intalniti vizitati-o ca merita. Eu aleg mereu pasiv, ii ador pula aia superba 🥰😘 Hmm, înseamnă ca ai vizitat-o recent. Pe unde o găsim? Aș trece pe la ea după cat de frumos ai scris Link spre comentariu
manivela Reputație: 9 Postat Iulie 3 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iulie 3 Acum 4 ore, raoul2306 a spus: Hmm, înseamnă ca ai vizitat-o recent. Pe unde o găsim? Aș trece pe la ea după cat de frumos ai scris Brașov 1 Link spre comentariu
Alin2020 Reputație: 8 Postat Iulie 28 Partajează Postat Iulie 28 Buna am vizitat o pe Gina o fata trans super feminină niste sani frumosi corp ok si o jucarie misto sociabila. Recomand. Link spre comentariu
DanielRichi Reputație: 0 Postat Iulie 31 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 31 Buna Gina, pe la Constanța, ai planuri sa vii vara asta? Link spre comentariu
kioru Reputație: 1 Postat August 20 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 20 salut .știe cineva dacă Gina are și cont de onlyfans ??? Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat Octombrie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 20 Weekendul asta am avut drum pe la Brasov si am vizitat-o pe gingasa si frumoasa Gina cu sanii ei fermi si superba ei pula care de fiecare data ma satisface in toate pozitiile 🥰 Acum este in Brasov, dar eu abia astept sa vina si in Bucuresti. 😍 Link spre comentariu
Tomas97 Reputație: -22 Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 On 10/21/2024 at 12:48 AM, zabielo said: Weekendul asta am avut drum pe la Brasov si am vizitat-o pe gingasa si frumoasa Gina cu sanii ei fermi si superba ei pula care de fiecare data ma satisface in toate pozitiile 🥰 Acum este in Brasov, dar eu abia astept sa vina si in Bucuresti. 😍 Are vreo boala ascunsa? Te-ai testat? 1 2 Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat Octombrie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 28 Ai aparut asa deodata din neant... nu stiu cine te-a suparat. Ai patit ceva sau te-ai trezit prost? 😄🤔 Link spre comentariu
Tomas97 Reputație: -22 Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 6 hours ago, zabielo said: Ai aparut asa deodata din neant... nu stiu cine te-a suparat. Ai patit ceva sau te-ai trezit prost? 😄🤔 Doar am intrebat...nu am acuzat. 1 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Octombrie 30 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Octombrie 30 La 28.10.2024 la 1:43, Tomas97 a spus: Are vreo boala ascunsa? Te-ai testat? Daca ar fi ascunsa, el de unde sa stie ? :)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum