Sari la conținut

Maria 0746310317

Postări Recomandate

• Oras:Madagascar
Postat
Just now, lovemebaby79_bz said:

Salutare colegi, eu mi-am încercat norocul azi, cu Maria. 

Sunat, programat și ce sa vezi, chiar s-a ținut de programare, în ciuda încercărilor eșuate din lunile anterioare. 

În ciuda faptului ca nu am mai vizitat-o de cel puțin un an, am rămas impresionat de performantele ei. 

Halatul 100/200 + 50 (ON) 

Am optat pentru un număr cu on. 

Implicare totala, atitudine de nota 10 (asta posibil ca ne cunoaștem mai de demult, cam de când a apărut ea prin Buzău) 

De vizitat, cu siguranță da. Dar numai dacă se tine de programare. 

De recomand pentru voi? Eu spun că da. Fata este super ok, numai ca a avut și ea niște scăpări negative. 

Spor la ciocănit. 

Confirm ce a spus colegul de mai sus, insa pentru mine a fost prima vizita la ea.

In trecut am avut "cateva" tentative sa o sun de fapt cred ca de vreo 2 ori si as fi vizitat-o si atunci daca facea ON+CIM, Astazi am intrebat-o daca accepta COB ca parca asa imi aduceam eu aminte ca mi-ar fi zis la o convorbire anterioara si raspunsul a fost afirmativ..

Deci am sunat-o la ora 18:00  si am stabilit ce servicii vreau (ON+COB), mi-a comunicat pretul (150 - 50 e extra pentru ON cum a spus si colegul) si i-am zis ca revin cu un telefon cand ajung la locatie. 15 minute mai tarziu am ajuns si am sunat, a raspuns prompt si m-a indrumat la celalalt capat al strazii unde era blocul. La noi in Romania pana si adresele de la F2 sar la F21  🙄

Ajuns la apartament ma astepta, imbracata sumar dar destul cat sa ii arate ca are cu ce. Problema e ca nu prea a avut cu cine  :).. Cand am intrat a inchis usa in urma mea si apoi cand eu m-am aplecat sa ma descalt a intins mana si s-a recomandat "Maria" la care eu am ramas un pic surprins ca nu prea mi s-a intamplat de astea in ultimul timp, am ezitat cateva secunde si i-am raspuns. Foarte frumos din partea ei. Am cerut sa merg la dus, mi-a inmanat prosop curat, baia dotata cu cele necesare. Per ansamblu era curat.

Trecut la treaba, pot spune ca se implica, in aproximativ 10 minute am fost KO "aruncandu-mi copii" pe sanii ei feciorelnici. De ce zic asa pentru ca sunt destul de consistenti chiar daca nu sunt mari, pentru statura ei e naturala si asta e un plus. O pot cataloga in categoria "caprioare" (picioare lungi, slim).

Per ansamblu ma declar super multumit de prestatie.

Cu alte cuvinte sa incerc sa dau ceva note DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE

Aspect fizic - 9

ON - 8 (poate ceva atentie si la "imprejurimi" nu ar strica)

Curatenie 9

Locatie 9 (cam complicat sa ajungi dar totusi destul de discret plasata)

Nivel conversational - 10 (nu am tolocanit prea mult ca eram "fugit" de la munca dar totusi e vorbareata)

Apropo - a luat initiativa sa schimbam pozitia in care am inceput si asta e iarasi un plus la ea.

Sa nu mai lungesc vorba vizita s-a rezumat la 20 de minute "door-to-door" aproximativ.

De revenit? Pentru mine DA, e o placere sa pui mana pe o asemenea "trufanda".

P.S. Motivele pentru care am vizitat-o au fost

- sa ma conving daca onoreaza programarea (deoarece in ultimele recenzii mai multi useri s-au plans ca nu, la mine nu a fost cazul)

- sa o vad "face-to-face" si pot spune ca arata mai bine in realitate decat in poze

- sa ma conving daca presteaza serviciile cum trebuie sau daca e pe fuga (nu m-am simtit grabit deloc, iar serviciile solicitate de mine au fost executate cu implicare)

Deci, din partea mea nu pot sa spun decat : Multumesc Maria .

Ciocane tari tuturor!

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Buzau
Postat
Acum 2 minute, hellspawm a spus:

Nope, nu face CIM !!!

Oh, oki doki. Am si eu o programare la 11. O sa revin cu o recenzie. 

Postat
Just now, antihack said:

Oh, oki doki. Am si eu o programare la 11. O sa revin cu o recenzie. 

Succes!

Postat
Acum 2 ore, hellspawm a spus:

Succes!

Ramasese programarea pentru 11 si incerc sa o sun de minute bune, si-a inchis telefonul. 

• Oras:UE
  • Oras:UE
Postat
Acum 5 minute, antihack a spus:

Ramasese programarea pentru 11 si incerc sa o sun de minute bune, si-a inchis telefonul. 

🤣fii perseverent 😉și cu nervi de otel!

Postat
Acum 1 oră, ortei82 a spus:

🤣fii perseverent 😉și cu nervi de otel!

Nervi de otel? Am sunat de peste 10 ori intr-o singura ora. Tanti asta e trecuta oficial pe blacklist.

Vizitator lovemebaby79_bz
Reputație: 0
Postat

Salutare colegi. S-a împuțit și treaba cu Maria. Știți vorba aia "Lupul își schimba blana, dar năravul ba". 

Am vizitat-o azi pe Maria. Nu mai zic de atitudine. Dar a mărit și prețul. 

Acum mai nou este 50 extra, pentru ON. Zice ca după ce a "papat pula străină pe afara, alea avea miere pe ela și astea din România nu", a decis sa mărească tarifele și nu oferă nimic în plus. 

Asa ca mie mi-a fost cam de ajuns. A început graba, au început ifose s.a.

Eu tot am avut bunăvoința, sa o vizitez, după incidentele de pe vremea Alexandrei.... 

Pentru mine subiectul Maria, este închis pentru totdeauna. 

De vizitat? Hmm Niciodată..... 

Postat
Acum 5 ore, lovemebaby79_bz a spus:

Salutare colegi. S-a împuțit și treaba cu Maria. Știți vorba aia "Lupul își schimba blana, dar năravul ba". 

Am vizitat-o azi pe Maria. Nu mai zic de atitudine. Dar a mărit și prețul. 

Acum mai nou este 50 extra, pentru ON. Zice ca după ce a "papat pula străină pe afara, alea avea miere pe ela și astea din România nu", a decis sa mărească tarifele și nu oferă nimic în plus. 

Asa ca mie mi-a fost cam de ajuns. A început graba, au început ifose s.a.

Eu tot am avut bunăvoința, sa o vizitez, după incidentele de pe vremea Alexandrei.... 

Pentru mine subiectul Maria, este închis pentru totdeauna. 

De vizitat? Hmm Niciodată..... 

de ce s-a împuțit ma puiule? Ca cer 50 extra pentru oral neprotejat? Marș mă , și treaba cu mierea și cu pula straina nu știu, poate ai gustat-o tu, nu-mi amintesc sa fi avut discuție de genu cu nimeni. Nu prea ai detaliat nimic, ce ifose și ce graba? Se vede din ce ai scris ca problema ta mare este 50 de lei extra , dacă nu îți permiți , fa l protejat și nu te mai plânge ca o pizda. 

• Minus 1
Postat
Acum 5 ore, Maria003 a spus:

de ce s-a împuțit ma puiule? Ca cer 50 extra pentru oral neprotejat? Marș mă , și treaba cu mierea și cu pula straina nu știu, poate ai gustat-o tu, nu-mi amintesc sa fi avut discuție de genu cu nimeni. Nu prea ai detaliat nimic, ce ifose și ce graba? Se vede din ce ai scris ca problema ta mare este 50 de lei extra , dacă nu îți permiți , fa l protejat și nu te mai plânge ca o pizda. 

Buna Maria,

Cred ca indiferent de ce discutii ai avea cu cineva acest limbaj nu te ajuta cu absolut nimic, tine de tine ce imagine vrei sa ne prezinti.

Eu personal te as ruga sa ne mai faci o descriere pentru serviciile prestate si cateva poze postate direct aici ne ar ajuta.

O zi frumoasa !

• Like 1
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat
Acum 5 ore, Maria003 a spus:

Pune si gugoasha

• Like 1
Postat
Acum 9 ore, Maria003 a spus:

Salutare tuturor,

Vizitat domnisoara,locatie în micro 14 rondul de la spital,inițial aveam programare la colega Adriana tipa in alta,dar a luat alta programare pana s ajung,totuși mi a răspuns la telefon si mi a recomandat o pe Maria,eu nestiind cine este.

Mi am zis daca tot am batut drumul ,eram in fata blocului, sa intru daca nu mi convenea plecam.

Am gasit o tipa pe la 18 ani a spus, slim,înaltută,zâmbet frumos,purta extensii,Am zis să rămân

ON nota 6,mai are mult de invatat,varsta isi spune cuvantul,

În schimb NP de nota 9 se misca bine si deasupra,iar pe la spate ia niste pozitii de te nnebuneste

Ca recomandare,sa cumpere niste prezervative mai mari😂 si sa numai raspunda cu un limbaj de mahala la comentarii,ptr ca ea pierde noi în nici un caz

Spor la toata lumea

Postat
Acum 14 ore, Maria003 a spus:

Mars tu, bai pestisorule !!!!!!

Nu ma pune sa dau din casa ......

Cand pula mea, Maria a prestat servicii de calitate ? Despre ce vorbim....

Sunt constient ca acest post a fost postat de "sotul Mariei", ca sa zic asa ....

Du-te si latra pe la Galati, ca la mine nu e vorba de acei 50 lei extra. Este vorba de serviciile prestate de a ta fata. Din pacate cunosc destul de bine ce si cum scrie Maria! Asa ca, fie "Maria" a fost hight (sti ce zic... poate a tras ceva pe nas.. de aceia a abordat vocabularul asta). Fie tu iti faci cont fals, si incerci sa te bagi in seama ca sa iti aperi investitia, mai exact fabrica de bani.

Daca ai pretentii tatutule, pune-o sa faca servicii extra pentru acei 50 lei extra. Nu zice nimeni sa nu ceara, dar si ofera....

Asa, ca ciocul mic si lasa fata sa vorbeasca daca are ceva de spus, pentru ca in felul asta strici treaba pe aici.

🐷🐷🐷 

Postat
Acum 4 ore, mdoru a spus:

Salutare tuturor,

Vizitat domnisoara,locatie în micro 14 rondul de la spital,inițial aveam programare la colega Adriana tipa in alta,dar a luat alta programare pana s ajung,totuși mi a răspuns la telefon si mi a recomandat o pe Maria,eu nestiind cine este.

Mi am zis daca tot am batut drumul ,eram in fata blocului, sa intru daca nu mi convenea plecam.

Am gasit o tipa pe la 18 ani a spus, slim,înaltută,zâmbet frumos,purta extensii,Am zis să rămân

În schimb NP de nota 9 se misca bine si deasupra,iar pe la spate ia niste pozitii de te nnebuneste

Ca recomandare,sa cumpere niste prezervative mai mari😂 si sa numai raspunda cu un limbaj de mahala la comentarii,ptr ca ea pierde noi în nici un caz

Spor la toata lumea

Normal ca ti-a recomandat-o, pentru ca e Sorasa ! Adica sora ei de sange, nu de suferinta ! :madamy

Nu am scris pana acum, treaba cu Adriana si cu Maria, pentru ca am zis ca nu e treaba mea, sa divulg marele mister....

Asta asa ca o paranteza pentru marele :animal_fish:.

:256:256:256:256:256:256

Postat

Maria003

Curvar Ucenic

2

• Număr conținut1
  • Înregistrat14 ore în urmă
  • Ultima Vizită5 ore în urmă
    Acum 9 ore, magelan11 a spus:

Buna Maria,

Cred ca indiferent de ce discutii ai avea cu cineva acest limbaj nu te ajuta cu absolut nimic, tine de tine ce imagine vrei sa ne prezinti.

Eu personal te as ruga sa ne mai faci o descriere pentru serviciile prestate si cateva poze postate direct aici ne ar ajuta.

O zi frumoasa !

Uite explicatia, nu e Maria este marele :fish12. In loc sa o ajute, mai mult o incurca . :D:D:D

Postat

Uite ca sa nu zic ca acum, ma si intind.

Ce se spunea pe la inceputurile Mariei prin Buzau, asta cand era ea "mica si nelinistita". Si acum dupa ce sare "marele alb" in ajutor ,cam tot la fel.

Acum 4 ore, mdoru a spus:

Salutare tuturor,

Spor la toata lumea

La 22.07.2020 la 15:18, tanarulprete a spus:

Am fost acum cateva zile la domnișoara, zona dorobanti , am vrut sa merg mai demult de când avea locatia in m14 dar nu am mai putut ajunge ( stia d-zeu de cine ma fereste ). Ajuns la locație apartamentul era cu curu in sus totul vraiște patul era nearanjat, ud mirosea oribil in casa a tigari, in dormitor duhnea a transpirație ... am vrut sa plec dar ceva ma facut sa raman , sa vad ce potențial are dameza... Am uitat sa mentionez ca abea ajunseseră de 1 zi in locație..

Ca preturi are 100/200

Încep să mă dezbrac ea era cu ochii in telefon si se certa cu un anume "iubirea mea" :) pestele ei cred ca era suparat ca nu a facut bani pe ziua de ieri😅, avea și poza cu el le ecran o întreb cine este îmi spune că frate-su :))))

intr un final ii zic sa lase telefonul si sa începem treaba ( eram pe graba si asa asteptasem 10 minute jos..) ii înmânez amenda de 100 de lei ( am optat doar pentru un numar cum am spus eram pe graba) incepe cu un oral josnic de ultima speță ( si alea de la centura il fac mai bine..) tine pula strânsă in mana si suge doar capu , mai si zgaraie cu dinții de mi a facut rana, ii zic sa puna prezervativul si sa trecem la normal la care ea ma întreaba ( vrei sa il mai pun?) Aici am avut un semn de intrebare mare , sa nu cumva sa iau ceva de la zgarietura care mi a lasat o pe pula.. sa continuam , i am zis ca da vreau sa l punem o pun sa urce deasupra habar nu are sa se miste râdea ca proasta intr una de imi murea si pula , o pun capra dau ce dau e largă si nu simteam nimic.. M am chinuit jumatate de ora sa finalizez si nu am reusit telefonul ii suna intr una sigur era " iubi ei"i am zis ca numai stau ca nu reusesc sa termin " ca sunt obosit" la care ea mi a zis " Nu vrei sa dai ala sa încerci poate termini mai repede " i am zis " Nu las o asa ca ma grăbesc să plec mai am niste lucruri de rezolvat " .. In timp ce ma încaltam ia raspuns "iubitului "la telefon si a început să se certe cu el nu ma interesat de ce voiam sa ies odata pe usa aia...

Nu cred ca mai are rost sa dau note... Nu recomand asa ceva nici in cele mai negre vise , da ti banii de pomana. Spor la futut.

La 21.08.2020 la 9:01, lovemebaby79_bz a spus:

Eu am fost la Maria de vreo 2-3 ori, ce sa spun, este ok.

Mai are puțin de învățat partea cu oralul, în schimb totul este ok.

Aspect plăcut.

Fără graba, nu comentează la pozițiile, nu te grăbește.

Per total un 9,5.

De vizitat? Da....

E si acum vin eu mai draga "pestisorule" si te intreb :

Citat

Oare despre cei 50 lei extra, la care am comentat eu, era vorba ca nu-mi permit ? Sau ca nu prea ii merita, pentru ca nu stie sa faca serviciu?  

Intreb si eu asa pentru un prieten, ca de serviciile orale ale Mariei, nu m-am plans doar eu, ci si altii.

De fapt eu am vrut sa scot in evidenta, ca serviciile de oral, ale Mariei, nu au fost, nici la inceput, prin 2020 si nici acum cu cei 50 lei extra, de o nota mare .Au fost numai note asa de trecere ....

Si nu numai eu am spus-o, mai sunt multi care prin topicul asta, de pe la inceputul lui se plang de oralul facut de Maria.

De la inceput cand a venit in Buzau, Maria a avut probleme de comportament, de comunicare, de respectarea programarilor s.a. 

P.S. Cu aceasta postare, eu voi incheia subiectul "Maria", pe acest topic. 

Imi cer scuze, colegilor de pe forum, daca aceasta postare a deranjat, ne fiind in  rolul acestui topic, dar recunosc, am alergie la :fish12.

Postat
Acum 31 minute, lovemebaby79_bz a spus:

Normal ca ti-a recomandat-o, pentru ca e Sorasa ! Adica sora ei de sange, nu de suferinta ! :madamy

Nu am scris pana acum, treaba cu Adriana si cu Maria, pentru ca am zis ca nu e treaba mea, sa divulg marele mister....

Asta asa ca o paranteza pentru marele :animal_fish:.

:256:256:256:256:256:256

Mi a zis de la telefon ca e sorasa,dar am crezut ca nu i frumos sa divulg

Aceeași greșeală am facuto si eu sa intru in discutii aiurea cu Alexandra

Eu zic sa le dam in pula mea de curve si sa nu ne mai consumam atât,iar ele sa inteleaga ca mergem la ele sa ne simtim bine nu sa ne certam,avem cu cine acasa😂

Hai spor la treaba si 

Postat
Acum 1 minut, mdoru a spus:

Mi a zis de la telefon ca e sorasa,dar am crezut ca nu i frumos sa divulg

Aceeași greșeală am facuto si eu sa intru in discutii aiurea cu Alexandra

Eu zic sa le dam in pula mea de curve si sa nu ne mai consumam atât,iar ele sa inteleaga ca mergem la ele sa ne simtim bine nu sa ne certam,avem cu cine acasa😂

Hai spor la treaba si 

Eu nu am nimic cu Maria, m-a deranjat "iubi" ,"sotul" sau cum ii mai spune. Fata atata poate, stiu ce ii bese mintea, stiu ce servicii presteaza. Am tot futut-o de ceva timp. 

Ma oftic, ca invatase si ea ceva de pe la Alexandra, cum sa se comporte, cum e programarile s.a.. E acum vine "rechinul" si da cu batul in balta de sperie toti clientii, aia putini care au mai ramas.(pentru ca restul s-au lecuit singuri, dupa ce au batut drumul degeaba pana la usa ei).

Spor la treaba si tie :D

Postat
Acum 3 minute, lovemebaby79_bz a spus:

Eu nu am nimic cu Maria, m-a deranjat "iubi" ,"sotul" sau cum ii mai spune. Fata atata poate, stiu ce ii bese mintea, stiu ce servicii presteaza. Am tot futut-o de ceva timp. 

Ma oftic, ca invatase si ea ceva de pe la Alexandra, cum sa se comporte, cum e programarile s.a.. E acum vine "rechinul" si da cu batul in balta de sperie toti clientii, aia putini care au mai ramas.(pentru ca restul s-au lecuit singuri, dupa ce au batut drumul degeaba pana la usa ei).

Spor la treaba si tie :D

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Salutare tuturor !

Am vizitat și eu pe această domnișoară la sfârșitul lui septembrie de vreo câteva ori.Pe atunci locația era pe Unirii undeva pe lângă RAM la parter.Am făcut programare pe whatsApp cu o jumătate de oră înainte.Ajuns la fața locului după vreo 15 minute de căutări ale blocului (la care Maria ma ajutat cu câteva poze ale blocului) am reușit să ajung la ea.

Ajuns la apartament îmi deschide ușa o tipă la 19 ani semi dezbrăcată cu un body roz,slim, înăltuță, zâmbet plăcut, sâni de puștoaică de 15 ani.Se prezintă și îmi spune să mă fac comod(prima oară am optat pentru o oră restul întâlnirilor au fost doar pentru o finalizare).

După ce ne-am chinuit să conectăm telefonul ei la boxa externă a televizorului vreo 5 minute am cerut să merg la duș chiar dacă făcusem duș cu o jumătate de oră înainte.Mi-a înmânat un prosop curat și am mers la baie dotată cu toate cele necesare(foarte curat).

Trecut la treabă am început cu un ON la care sa descurcat destul de bine(mai are multe de învățat) după care am trecut la un NP începând cu un  LOT(se mișcă extraordinar de bine deasupra) continuând pe la spate unde după câteva mișcări am explodat în balonaș.

După ce ne-am igienizat amândoi am trecut la bucătărie unde am stat de vorbă la o țigare și un suc până m-am recuperat și am trecut din nou la atac cu un ON umed, plăcut,priviri indecente(ceva atenție la împrejurimi ar fi mult mai ok) după care am trecut la NP alternând câteva poziții.

Per ansamblu m-am simțit de fiecare dată când ne-am văzut mulțumit de prestație.Toate acestea find spuse să trecem la note(din punctul meu de vedere):

Aspect fizic- 9 m-au înnebunit sânii ei de puștoaică 

Locație- 10 centrală,foarte curat 

Igienă- 10 recent epilată, parfumată discret

ON - 8 ( un pic mai adânc,atenție la împrejurimi și ar fi super ok )

NP- 9,5 se mișcă extraordinar de bine deasupra,a luat inițiativa la schimbarea poziției iar pe la spate este o priveliște minunată 

Halat 150 finalizarea cu ON / 250 ora

De revenit : eu unul DA !

Ciocane tari tuturor !!!

• Inimioara 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
La 15.11.2021 la 18:50, el_follador a spus:

Salutare tuturor !

Am vizitat și eu pe această domnișoară la sfârșitul lui septembrie de vreo câteva ori.Pe atunci locația era pe Unirii undeva pe lângă RAM la parter.Am făcut programare pe whatsApp cu o jumătate de oră înainte.Ajuns la fața locului după vreo 15 minute de căutări ale blocului (la care Maria ma ajutat cu câteva poze ale blocului) am reușit să ajung la ea.

Ajuns la apartament îmi deschide ușa o tipă la 19 ani semi dezbrăcată cu un body roz,slim, înăltuță, zâmbet plăcut, sâni de puștoaică de 15 ani.Se prezintă și îmi spune să mă fac comod(prima oară am optat pentru o oră restul întâlnirilor au fost doar pentru o finalizare).

După ce ne-am chinuit să conectăm telefonul ei la boxa externă a televizorului vreo 5 minute am cerut să merg la duș chiar dacă făcusem duș cu o jumătate de oră înainte.Mi-a înmânat un prosop curat și am mers la baie dotată cu toate cele necesare(foarte curat).

Trecut la treabă am început cu un ON la care sa descurcat destul de bine(mai are multe de învățat) după care am trecut la un NP începând cu un  LOT(se mișcă extraordinar de bine deasupra) continuând pe la spate unde după câteva mișcări am explodat în balonaș.

După ce ne-am igienizat amândoi am trecut la bucătărie unde am stat de vorbă la o țigare și un suc până m-am recuperat și am trecut din nou la atac cu un ON umed, plăcut,priviri indecente(ceva atenție la împrejurimi ar fi mult mai ok) după care am trecut la NP alternând câteva poziții.

Per ansamblu m-am simțit de fiecare dată când ne-am văzut mulțumit de prestație.Toate acestea find spuse să trecem la note(din punctul meu de vedere):

Aspect fizic- 9 m-au înnebunit sânii ei de puștoaică 

Locație- 10 centrală,foarte curat 

Igienă- 10 recent epilată, parfumată discret

ON - 8 ( un pic mai adânc,atenție la împrejurimi și ar fi super ok )

NP- 9,5 se mișcă extraordinar de bine deasupra,a luat inițiativa la schimbarea poziției iar pe la spate este o priveliște minunată 

Halat 150 finalizarea cu ON / 250 ora

De revenit : eu unul DA !

Ciocane tari tuturor !!!

Zambetul si sanii!

Postat
La 15.11.2020 la 15:20, Vizitator maria0008 a spus:

Sunt aici în oraș la voi, dar adresa o dau în privat! Te pup. 💕

Mai vii prin Buzau ? Stiu ca a trecut un an dar intreb ? In privat o sa stii cine sunt

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...