tslover Reputație: 21 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 23, 2020 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-noua-in-orasul-tau-vino-sa-necunoastem/52i85f1526e879gi10eff6gg912h2edf.html
cristicrezu Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 14, 2020 Pune ți și voi o recenzie ceva cei care a ți fost.Am vrut să mă duc și eu la ea dar nu mi a făcut confirmare și nu m am dus.Pierderea ei nu a mea că m am dus la Ramona și a fost ok totul
alex3486 Reputație: 19 Postat August 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2020 Pune ți și voi o recenzie ceva cei care a ți fost.Am vrut să mă duc și eu la ea dar nu mi a făcut confirmare și nu m am dus.Pierderea ei nu a mea că m am dus la Ramona și a fost ok totulCe dracu man nu vezi ca e mare fake 😄😄, sunt aceiasi brazilieni care lucreaza pe pe sect 1,2 si 3.au 100 de poze false pe publi. Bine ca ai fost la ramona. Cum a fost cum te-ai simtit cat ai platit. Zi-le la oameni.sal.😉
cristicrezu Reputație: 0 Postat August 31, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2020 La Ramona totul a fost OK.Am plătit 250 ron și am stat în jur de 40 45 de min.Un număr ce mai tură gură.Am fost că pasiv și mi a plăcut mult.sculă funcțională oral reciproc mă futut bine atitudine pro
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum