Sari la conținut

0771667050 Claudia merita incercata

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat
Acum 2 ore, gigi2017 a spus:

Am reusit sa o prind ieri, suferim rau la capitolul masaj erotic. Doamna Claudia isi da interesul da mergi mai mult pt cunilingus si finalizare orala ca masajul.... nu prea exista doar niste mangaieli plus ca nare locatie ci in apartamentul unde sta si acolo e cam debandada, parca mergi la amanta cu jucarii haine peste tot. Ea arata destul de rau, varsta isi spune cuvantul, dar este amabila, cam crazy da amabila. 100 lei. Pt banii astia poate merita, nu stiu, decide fiecare. O prinzi cam greu ca lucra doar dimineata si nu tot timpul

Și eu am vizitat-o întradevăr vârsta îsi spune cuvântu dar încearcă sa se se faca placută acum raport calitate preț cred că e ok

• Like 1
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

mai lucreaza oare?trec prin Arad sapt asta si parca a-si incerca.......multumesc

Vizitator Patimasu
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, catalin43 a spus:

mai lucreaza oare?trec prin Arad sapt asta si parca a-si incerca.......multumesc

Am fost la ea acum 2 săptămâni și lucrează de la 9:00 la 14:00 răspunde m-ai greu deobicei 

• Telefon: 0725431171
  • Telefon: 0725431171
Postat

a marit pretul, cel putin mie mi-a spus ca e 150. mi se pare mult pt cum arata si n-am mai mers

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...