xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 ma pis pe casa voastra Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 ma pis pe casa voastra -Facea-r-ai prostata...:-) 2 3 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 manca-i-ai pula lu prosTATA Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Bai, vorbiti frumos pe topicul asta ! Ne concentram ) 1 Link spre comentariu
Continuatorul Reputație: 281 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Zambesti? Biletul postat de tine arata ca trebuie sa te multumesti cu varianta a II-a... Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 S-a rezolvat )))))))))))))))) Link spre comentariu
Continuatorul Reputație: 281 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Acum iti inteleg zambetul... a durat mult? Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Intreaba-ma daca " a durut mult", nu daca " a durat" mult. ))))) Asa, biletul de maine.Trebuie doar sa mergeti cu codul ala www305317HZ9 la orice agentie stanleybet si cu 7 lei pregatiti.Castigul eventual: 550 lei. Bafta mie si...voua:P Link spre comentariu
Continuatorul Reputație: 281 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Intreaba-ma daca " a durut mult", nu daca " a durat" mult. ))))) .... Bafta mie si...voua:P Cine n-are noroc la jocuri are noroc in (stii tu). Chiar vrei sa-ti urez bafta dupa ce am citat proverbul? Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 manca-i-ai pula lu prosTATA-Esti prost rau varule,prea prost ca sa mai te bag in seama! 1 4 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 ma jignesti Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 ma jignestiBa da' prost esti... Ii lasi pe astia sa isi bata pula de tine?!? Parca numai eu aveam voie... Ia masuri, ca stricam prietenia. 1 Link spre comentariu
Continuatorul Reputație: 281 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Parca nu mai eu aveam voie... Daca este asa cum ai scris... ai interdictie... sau voiai sa scrii numai ... Vezi ca de vreo 7 postari poti edita. 1 Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Daca este asa cum ai scris... ai interdictie... sau voiai sa scrii numai ... Vezi ca de vreo 7 postari poti edita.Gata cautatorule, telefonul asta are un autocomplete prost ca xoxo... Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Pariati asa: Steaua -Dinamo : 2-2 PAUZĂ, 1-1 FINALEu am pariat S63-ul din service ca esti cel mai prost de pe aici si am castigat. Din pacate avea cota 1. Nu ma mir de ce. Mai da un -1, daca iti face satisfactie. :bye Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Parlitule, ce glumet esti. Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Parlitule, ce glumet esti. Cu tine chiar sunt serios. Dar esti prea prost sa iti dai seama. Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Anonimule, esti pielea pulii, urla foamea in tine. Sa uiti de foame, ai zis sa faci si tu o aroganta si te-ai dat agent secret, dar te-ai cacat pe tine. Acum faci pe desteptul, dar si pe bogatul. S63 ? Chiar asa sa fie, 1x2, tot ma chis pe tine. Din orice pozitie, parlitule! Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Anonimule, esti pielea pulii, urla foamea in tine. Sa uiti de foame, ai zis sa faci si tu o aroganta si te-ai dat agent secret, dar te-ai cacat pe tine. Acum faci pe desteptul, dar si pe bogatul. S63 ? Chiar asa sa fie, 1x2, tot ma chis pe tine. Din orice pozitie, parlitule!Sunt secret, dar nu agent. Ai avut cresterea in Ferentari de bagi asa tare din acordeon? Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Saracule, numai daca stai in Chitila ai pus mana pe-un S63. Il ai in service la modificat? Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Am lovit-o pe ma-ta cand facea stopul. Hai ca ma plictisesti. Inchide, ca te sun eu, boratura. :bye Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Gata, s-a terminat smecheria si o dai in jigniri cu mame. Urmeaza mortii? Ce sa zic? Esti sarac total. 1 Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Sterge-ti casul de la gura, apoi mai vorbim. Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Cine plm e și sexything asta?"Dincolo", dar pe kitch ul ăla de comunitate condusă de Afriq, Rafael, Stephan, Adeun, Apuci, Uta, legolas Owen=)), Vyyyppp, JackBlack, Celmare si alte entități o preaslavesc pe Popica noastră asemenea Rândunicii de pe nimfomane, deci nu mai da-ți apă la moară ca ardeleanca noastră duce lipsă de băgare în... seamă domnilor.Eu zic sa inveti sa scrii. Esti un ANALfabet sarac. S63 ??? Daca ai, inseamna ca l-ai castigat in Paris la buzunare. Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Nu fraiere, am trecut un examen de gramatica pe care altii nu il iau nici din 3-4 incercari. Am scris de pe telefon si autocorecteaza eronat uneori, cu sau fara diacritice/semne de punctuatie. Mai am si alte greseli generate de telefon pe care nu le pot edita de pe calculator. Spre deosebire de altii chiar scriu citet. Esti multumit de explicatii? Iti poti depasi conditia de prost, culcandu-te? Pe bune, nu ai haz... Nu pari decat un borat, iar eu am alergie la convietuitori imigrati din India. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum