Sari la conținut

1 x 2 - Sex sau laba ?

oly123

Postări Recomandate

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

ma pis pe casa voastra =))

Postat

manca-i-ai pula lu prosTATA

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Bai, vorbiti frumos pe topicul asta ! Ne concentram :))

• Like 1
Postat

S-a rezolvat :)))))))))))))))))

Postat

Intreaba-ma daca  " a durut mult", nu daca " a durat" mult. :))))))

Asa, biletul de maine.Trebuie doar sa mergeti cu codul ala   www305317HZ9  la orice agentie stanleybet si cu 7 lei pregatiti.

Castigul eventual: 550 lei.

post-116621-0-20940400-1414861432_thumb.jpg

Bafta mie si...voua:P

• Oras:fara
Postat

Intreaba-ma daca  " a durut mult", nu daca " a durat" mult. :))))))

....

Bafta mie si...voua:P

Cine n-are noroc la jocuri are noroc in (stii tu). Chiar vrei sa-ti urez bafta dupa ce am citat proverbul?

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

manca-i-ai pula lu prosTATA

-Esti prost rau varule,prea prost ca sa mai te bag in seama!

• Like 1
  • Minus 4
Postat

ma jignesti

• Oras:B
Postat

ma jignesti

Ba da' prost esti... =)) Ii lasi pe astia sa isi bata pula de tine?!? =)) Parca numai eu aveam voie... =)) Ia masuri, ca stricam prietenia.

• Minus 1
Postat

Parca nu mai eu aveam voie...

Daca este asa cum ai scris... ai interdictie... sau voiai sa scrii numai ... Vezi ca de vreo 7 postari poti edita.

• Like 1
Postat

Daca este asa cum ai scris... ai interdictie... sau voiai sa scrii numai ... Vezi ca de vreo 7 postari poti edita.

Gata cautatorule, telefonul asta are un autocomplete prost ca xoxo... =))

Postat

Pariati asa: Steaua -Dinamo : 2-2 PAUZĂ, 1-1 FINAL

Eu am pariat S63-ul din service ca esti cel mai prost de pe aici si am castigat. Din pacate avea cota 1. =)) Nu ma mir de ce. =)) Mai da un -1, daca iti face satisfactie.  :bye

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Parlitule, ce glumet esti.  :laugh2

Vizitator FLQ
Postat

Anonimule, esti pielea pulii, urla foamea in tine. Sa uiti de foame, ai zis sa faci si tu o aroganta si te-ai dat agent secret, dar te-ai cacat pe tine. Acum faci pe desteptul, dar si pe bogatul. S63 ?  :slap2 Chiar asa sa fie, 1x2, tot ma chis pe tine. Din orice pozitie, parlitule!

Postat

Anonimule, esti pielea pulii, urla foamea in tine. Sa uiti de foame, ai zis sa faci si tu o aroganta si te-ai dat agent secret, dar te-ai cacat pe tine. Acum faci pe desteptul, dar si pe bogatul. S63 ?  :slap2 Chiar asa sa fie, 1x2, tot ma chis pe tine. Din orice pozitie, parlitule!

Sunt secret, dar nu agent. =)) Ai avut cresterea in Ferentari de bagi asa tare din acordeon?

Vizitator FLQ
Postat

Saracule, numai daca stai in Chitila ai pus mana pe-un S63. Il ai in service la modificat

Vizitator FLQ
Postat

Gata, s-a terminat smecheria si o dai in jigniri cu mame. Urmeaza mortii?  Ce sa zic? Esti sarac total. 

• Like 1
Vizitator FLQ
Postat

Cine plm e și sexything asta?

"Dincolo", dar pe kitch ul ăla de comunitate condusă de Afriq, Rafael, Stephan, Adeun, Apuci, Uta, legolas Owen=)), Vyyyppp, JackBlack, Celmare si alte entități o preaslavesc pe Popica noastră asemenea Rândunicii de pe nimfomane, deci nu mai da-ți apă la moară ca ardeleanca noastră duce lipsă de băgare în... seamă domnilor.

Eu zic sa inveti sa scrii. Esti un ANALfabet sarac. S63 ???   :laugh2  :laugh2  :laugh2  Daca ai, inseamna ca l-ai castigat in Paris la buzunare

Postat

Nu fraiere, am trecut un examen de gramatica pe care altii nu il iau nici din 3-4 incercari. Am scris de pe telefon si autocorecteaza eronat uneori, cu sau fara diacritice/semne de punctuatie. Mai am si alte greseli generate de telefon pe care nu le pot edita de pe calculator. Spre deosebire de altii chiar scriu citet. Esti multumit de explicatii? Iti poti depasi conditia de prost, culcandu-te? Pe bune, nu ai haz... Nu pari decat un borat, iar eu am alergie la convietuitori imigrati din India.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...