Sari la conținut

1 x 2 - Sex sau laba ?

oly123

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie

Intreaba-ma daca  " a durut mult", nu daca " a durat" mult. :))))))

Asa, biletul de maine.Trebuie doar sa mergeti cu codul ala   www305317HZ9  la orice agentie stanleybet si cu 7 lei pregatiti.

Castigul eventual: 550 lei.

post-116621-0-20940400-1414861432_thumb.jpg

Bafta mie si...voua:P

Link spre comentariu
Vizitator FLQ
Reputație: 0

Anonimule, esti pielea pulii, urla foamea in tine. Sa uiti de foame, ai zis sa faci si tu o aroganta si te-ai dat agent secret, dar te-ai cacat pe tine. Acum faci pe desteptul, dar si pe bogatul. S63 ?  :slap2 Chiar asa sa fie, 1x2, tot ma chis pe tine. Din orice pozitie, parlitule!

Link spre comentariu
  • Oras:B

Anonimule, esti pielea pulii, urla foamea in tine. Sa uiti de foame, ai zis sa faci si tu o aroganta si te-ai dat agent secret, dar te-ai cacat pe tine. Acum faci pe desteptul, dar si pe bogatul. S63 ?  :slap2 Chiar asa sa fie, 1x2, tot ma chis pe tine. Din orice pozitie, parlitule!

Sunt secret, dar nu agent. =)) Ai avut cresterea in Ferentari de bagi asa tare din acordeon?

Link spre comentariu
Vizitator FLQ
Reputație: 0

Cine plm e și sexything asta?

"Dincolo", dar pe kitch ul ăla de comunitate condusă de Afriq, Rafael, Stephan, Adeun, Apuci, Uta, legolas Owen=)), Vyyyppp, JackBlack, Celmare si alte entități o preaslavesc pe Popica noastră asemenea Rândunicii de pe nimfomane, deci nu mai da-ți apă la moară ca ardeleanca noastră duce lipsă de băgare în... seamă domnilor.

Eu zic sa inveti sa scrii. Esti un ANALfabet sarac. S63 ???   :laugh2  :laugh2  :laugh2  Daca ai, inseamna ca l-ai castigat in Paris la buzunare

Link spre comentariu

Nu fraiere, am trecut un examen de gramatica pe care altii nu il iau nici din 3-4 incercari. Am scris de pe telefon si autocorecteaza eronat uneori, cu sau fara diacritice/semne de punctuatie. Mai am si alte greseli generate de telefon pe care nu le pot edita de pe calculator. Spre deosebire de altii chiar scriu citet. Esti multumit de explicatii? Iti poti depasi conditia de prost, culcandu-te? Pe bune, nu ai haz... Nu pari decat un borat, iar eu am alergie la convietuitori imigrati din India.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...