Sari la conținut

1 x 2 - Sex sau laba ?

oly123

Postări Recomandate

Vizitator FLQ
Reputație: 0

Asa, bravo, da vina pe telefon  :laugh2  :laugh2  :laugh2 . Pot sa stiu ce telefon ai? Vertu cu diamante? Io zic sa-ti accepti conditia , nu te mai da bogat, interesant si destept.

Daca vrei sa-mi faci o aroganta, trezeste-te maine devreme si da o fuga in targ la Vitan. Cauta un S63, fa-te ca il cumperi si trage 2-3 poze.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator FLQ

Suferi tu, parlitule. Esti genul care da cheie la S63 doar sa-l zgarie. Pt ca nu-i al lui si moare de ciuda. 

Inainte sa te bagi la somn, da-ti o palma sa te trezesti. Asa-i corect.  :rax2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Nu mor de ciuda, bovinarule. Cand voi fi director sau bancher, o sa-mi permit si S63 pe care sa il intretin si in care sa ma plimb, nu doar sa il am si sa ma pozez in el cum sta in garaj, golit de benzina, cum fac toti cocalarii specifici tie... aia care "invarte" scoala v'etii si "sacii" de bani prin afara, facand foamea si furand si se urca in S in trening din bazar si Ray-Ban kitch... cu matreata dupa urechi, ceara pana la cercelul ruginit si care isi baga degetele in nas pana dau de nuca de creier si apoi le mai si sug.

Pana atunci ma multumesc la statutul meu modest si onest cu un C, un motoras mai mic si un model anterior, pe care sa il am cinstit si linistit. Sunt constient mereu unde mi-e locul si nu sunt in concurenta cu nimeni. ;) Dar clar locul tau va fi mereu sub pantoful meu, indiferent de cati bani ai, pentru ca esti jegos ca om si cred ca si ca natie.

Link spre comentariu
Vizitator FLQ

Nu mor de ciuda, bovinarule. Cand voi fi director sau bancher, o sa-mi permit si S63 pe care sa il intretin si in care sa ma plimb, nu doar sa il am si sa ma pozez in el cum sta in garaj, golit de benzina, cum fac toti cocalarii specifici tie... aia care "invarte" scoala v'etii si "sacii" de bani prin afara, facand foamea si furand si se urca in S in trening din bazar si Ray-Ban kitch... cu matreata dupa urechi, ceara pana la cercelul ruginit si care isi baga degetele in nas pana dau de nuca de creier si apoi le mai si sug.

Pana atunci ma multumesc la statutul meu modest si onest cu un C, un motoras mai mic si un model anterior, pe care sa il am cinstit si linistit. Sunt constient mereu unde mi-e locul si nu sunt in concurenta cu nimeni. ;) Dar clar locul tau va fi mereu sub pantoful meu, indiferent de cati bani ai, pentru ca esti jegos ca om si cred ca si ca natie.

Am lovit-o pe ma-ta cand facea stopul. =))  Hai ca ma plictisesti. Inchide, ca te sun eu, boratura. :bye  

Te-ai descris perfect, doar ca nu ai S63 (ai vrea tu, fraiere). Esti inofensiv pt ca esti slab, da' gandul tau e criminal. 

Link spre comentariu

Vizitator

galatasaray nu are sansa la dortmund zik eu desi nemtii trec printr-o faza proasta dar le trebuie pct sa iti mentina prima pozitie in grupa

zenit ---sub 2.5

juventus -----sub 2.5

basel---sub

arsenal---peste 2.5

dortmund --peste 2.5

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...