Sari la conținut

Masaj finalizare manuala Anca zona Dacia 0771224581

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Buna, a fost cineva la doamna/domnisoara Anca?

Am sunat la telefon si zice ca ar fi vorba de masaj de relaxare, 50 ron ora, finalizare manuala daca se doreste, presteaza la domiciliul ei in zona Dacia.

https://publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare-si-circulatiei/42eh5g53i9977579226f4fhgfe2e47id.html

Postat

Salutare tuturor puteti merge cu incredere fata e ok masajul e ok iar dacă dorești finalizare accepta doar manuală pretul pt masaj e de 50 ron iar dacă e împreună cu finalizare e 80 de ron

• Like 1
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Ai fost la ea .Din cite am inteles prestează si soțul ei, sper ca nu eti soțul care a postat

Postat
  La 01.08.2020 la 18:56, stancioiuovidiu a spus:

Gen se dezbraca,ai voie sa o atingi, intra sotul in timpul sedintei,cum arara....

De obicei nu se dezbracă dar dacă vorbești cu ea se dezbracă în sânii goi nu accepta sa o atingi de arătat arata ok iar sotul nu intra in cameră cat timp are ea ședință
Postat

Sa inteleg ca ea face masaj cu sânii goi iar soțul ei se uita in cealalta camera la CL?

Postat
  La 03.08.2020 la 1:06, labar a spus:

Sa inteleg ca ea face masaj cu sânii goi iar soțul ei se uita in cealalta camera la CL?

Ai inteles gresit eu nu l-am văzut deloc si nici nu sa uitat
Postat

salutare...ii primea mea recenzie,din pacate nu e de bine !!!...fugiti cat puteti de tipa aceasta...ii penala,urata si gravida !!!Locatia cu mirosuri de tot felulu(groaznic)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...